ورزشی 16:40 - 15 مرداد 1399

دهان تراکتور تا سه هفته بسته است/ بعد از لیگ افشاگری خواهیم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی باشگاه تراکتور، جعفر محرم‌پور گفت: جا دارد روز خبرنگار را پیشاپیش به تمامی اصحاب رسانه و زحمتکشان این حوزه تبریک عرض نموده و به عنوان نماینده‌ جامعه‌ رسانه در باشگاه تراکتور از بابت دوری فیزیکی از این عزیزان به دلیل شیوع روزافزون بیماری کرونا عذرخواهی کرده و امیدوارم با گذر از این روزهای سخت، دوباره و در شرایطی مناسب‌ از نزدیک و با حضور هواداران پرشور این تیم مردمی، دیدار تازه کنیم. مخاطبین عزیز ما هم بدانند در این شرایط بدِ اقتصادی یکی از صنف‌های زحمتکش که بیشترین ضربه را متحمل شده‌اند، زحمتکشان حوزه‌ی روزنامه‌نگاری و رسانه هستند و شاید اغراق نیست بگوییم که کمترین توجه هم به این صنف در قبال آسیب‌های وارده صورت گرفته است.

وی در ادامه در مورد وضعیت تیم تراکتور گفت: تیم‌های حاضر در لیگ برتر فوتبال هم روزهای سخت و حساسی را در این شرایط کرونایی طی می‌کنند، تیم مردمی تراکتور هم از این قاعده مستثنی نیست و پس از چهار سال این فرصت را داریم که با کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا، مجدداً تراکتور را در جمع باشگاه‌های برتر قاره ببینیم و این موفقیت را به قهرمانی لیگ‌برتر در فصل آینده تبدیل کنیم.

معاون ارتباطات و رسانه‌ باشگاه تراکتور در ادامه گفت: تیم‌های پرطرفدار همواره مورد علاقه‌ی عده‌ای برای حاشیه‌سازی هستند و مخصوصاً در انتهای هر تورنمنتی این علاقه به بیشترین حد خود می‌رسد. در فضای رسانه‌ای فوتبالی ایران ما با دو قشر روبرو هستیم، قشرِ حداکثریِ سالم با فعالیت حرفه‌ای و متعهدانه و قشر ناسالمِ رسانه‌ای که بازیچه‌ی دلالان فوتبال در ایران بوده و همواره در چنین شرایطی و روزهایی حضورشان پررنگ‌تر می‌شود.

محرم‌پور با اشاره به فعال شدن این قشر ناسالم فوتبال در این هفته‌های پایانی ادامه داد: با چشم و گوش باز، فعالیت عوامل دلالی در فوتبال را رصد کرده، اما فعلاً دهانمان بنا به شرایط تیم بسته است، اما این سکوت نباید دلیلی بر ناآگاهی کادر مدیریتی و رسانه‌ای باشگاه تلقی شود. تراکتور همواره از حاشیه ضربه خورده و وظیفه‌ تیم رسانه‌ای باشگاه به حداقل رساندن این حواشی است؛ لذا دهان ما تا سه‌ هفته‌ی آینده برای حفظ شرایط تیم بسته، اما چشمانمان باز و حواسمان جمع است. پس از پایان لیگ‌برتر در مورد این قشر ناسالم و فضاسازی‌های آن‌ها به صورت شفاف و در قالب برنامه‌ای که قول آن‌را داده‌ایم، صحبت خواهیم کرد.

معاون ارتباطات و رسانه‌ی باشگاه در پایان گفت: باید بگوییم که روند مدیریتی باشگاه طی دو سال گذشته عاری از اشتباه نبوده و صادقانه آنچه روی داده و آنچه فعالیت این گروه‌های ناسالم در فوتبال ایران بر سر ما آورده است را خواهیم گفت. همچنین تاکید مالک محترم و هیات مدیره‌ محترم طی این هفته‌های جاری، حفظ آرامش و تمرکز بوده و صرفاً برای پاسخ به دو حاشیه مطرح شده در مورد دو بازیکن خوب، بااخلاق، دوست‌داشتنی و حرفه‌ای‌مان یعنی احسان حاج‌صفی و رضااسدی باید بگویم که داشتن این دوبازیکن برای هر تیمی موهبت است و تراکتور هم از این قاعده مستثنی نیست و اساس برنامه‌ی باشگاه حفظ این دو بازیکن ارزشمند است و صرفاً جهت پایان بخشیدن به حواشی تاکید می‌کنیم، حاج‌صفی بازیکن تیم تراکتور است و اسدی نیز همچون همیشه در خدمت تیم.


10654373
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و ذوب آهن در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتبال با حضور هواداران برگزار خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ایران به مدال برنز وزن ۷۷ کیلوگرم کشتی فرنگی رنکینگ‌دار اتحادیه جهانی دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال ایران در دومین دیدار خود از پنجره دوم انتخابی جام‌جهانی ۲۰۲۷، با نتیجه ۷۳ بر ۶۰ مغلوب اردن شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار اول مرحله فینال رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر بانوان باشگاه‌های کشور، با پیروزی استقلال مقابل آکادمی سحر به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های استقلال و فجرسپاسی در چارچوب هفته بیست‌وسوم لیگ برتر باشگاه‌های ایران با برتری دو بر یک آبی‌پوشان تهرانی به پایان رسید تا این تیم به صدر جدول صعود کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های پیکان و سپاهان از هفته بیست‌وسوم لیگ برتر با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیرعلی احمدلو با شکست برابر نفر سوم رده‌بندی جوانان جهان، از مسابقات بین‌المللی جوانان هلند، حذف شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازی‌های لیگ برتر فوتبال در روز‌های اخیر با اخبار و حواشی مختلفی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که کسانی که در پرسپولیس بازی می‌کنند و این فشار را تحمل می‌کنند به بزرگی این تیم پی می‌برند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه دست اول نگاهی به لیگ قهرمانان اروپا انداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است