فرهنگی‌هنری 11:37 - 14 آذر 1403
مجری برنامه دستان، امروز بی ریشگی فرهنگی یکی از بزرگترین معضلات کشور خواند و آن را به عنوان بزرگترین تهدید برای جامعه دانست.

امروز  بی ریشگی فرهنگی یکی از بزرگترین معضلات کشور است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا زارع - رسول نجفیان مجری برنامه دستان در برنامه زنده شبکه خبر گفت: بیشتر فعالیت من در حوزه ادبیات است خوشبختانه ما گنجینه مناسبی در کشور داریم و هدف از ساخت برنامه دستان کشف گنجینه های ناشناخته کشور در حوزهای مختلف است به طوری که این گنجینه ها  افراد بزرگ هستند که باید شناخته و به جوانان و مردمان شناسانده شوند. 

وی بیان کرد:  برنامه «دستان» با هدف ایجاد یک قاب وزین با رویکرد ادبی فرهنگی، پرداختن به ادبیات و شعر و موسیقی ملی و گرامی داشت اهالی فرهنگ و هنر و  شعر و موسیقی در سیما در شبکه آموزش سیما تولید شده و به زودی روی آنتن می رود

نجفیان تصریح کرد: ما در این برنامه به فرهنگ های اصیل کشور هم می پردازیم چرا که با ورود فضای مجازی دیگر این فرهنگ ها در کشور کمرنگ  شده است امروز  بی ریشگی فرهنگی یکی از بزرگترین معضل برای کشور است که جامعه را تهدید می کند، در برنامه دستان اینگونه است که عزیزانی که از دست رفته اند یادشان کنیم و ارزش های آنان را جلوه دهیم باید به زبان ساده شعر شعارا را نمایان کنیم.

این مجری تلویزیونی اضافه کرد: مجله ادبی، فرهنگی، موسیقیایی «دستان» علاوه بر موسیقی ملی، به شعر و ادبیات ایران پرداخته و پیوند عمیقی بین موسیقی و دیگر هنر ها را به نمایش می گذارد.

نجفیان افزود: همچنین در این برنامه بر موسیقی،ادبیات و غیره پرداخته می شود،امروز لازمه بر ادبیات تسلط به آن است امروز هنر باید آمیخته با زندگی ما باشد.

گفتنی ،«دستان» به تهیه‌کنندگی سید محمد مناجاتی و اجرای رسول نجفیان در ۱۲۰ قسمت هر شب ساعت ۲۱ از شبکه آموزش سیما پخش می‌شود.


12123521
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده، پیشکسوت نگارگری، طراح فرش و مینیاتوریست برجسته کشور صبح امروز پنجشنبه ۱۸ دی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و امور استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیکر هنرمند فقید سعید پیردوست امروز پنجشنبه ۱۸ دی ماه با حضور جمعی از مردم و هنرمندان در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران به خاک سپرده شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برگزیدگان «هجدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد» با حضور جمعی از نویسندگان و مسئولان فرهنگی در تالار قلم کتابخانه ملی معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأثیر تک‌نرخی شدن ارز بر مسئله کاغذ را شرایط سخت برای ناشران و اهل قلم خواند و گفت: مصیبتی است که مقداری عمومی‌تر شده لذا قابل تحمل‌تر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در انیمیشن افسانه سپهر، جهان پیش از قهرمان متولد می‌شود و تصویر، پیش از روایت، اعتماد مخاطب را به دست می‌آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «احمد»، به کارگردانی امیرعباس ربیعی به مناسبت سالروز شهادت احمد کاظمی، جمعه ۱۹ دی به صورت نیم‌بها در سینما‌ها نمایش داده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است