فرهنگی‌هنری 11:15 - 05 فروردین 1402

«جان ویک ۴» با پیش‌نمایش ۹ میلیون دلاری کارش را شروع کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، «جان ویک ۴» در شب پیش‌نمایش فیلم کارش را با فروش ۸.۹ میلیون دلاری آغاز کرد.

پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که فیلم چهارم در افتتاحیه خود ۶۵ تا ۷۰ میلیون دلار بفروشد و رکورد فیلم سوم خود را بشکند.

هر یک از فیلم‌های «جان ویک» به طور قابل توجهی موفق شدند تا از فیلم قبلی خود در فروش پیشی بگیرند و در حالی که فیلم اصلی «جان ویک» در سال ۲۰۱۴ با افتتاحیه ۱۴ میلیون دلاری کارش را شروع کرد، «جان ویک: فصل ۲» در سال ۲۰۱۷ موفق شد تا در ۳ روز آغاز نمایشش ۳۰.۴ میلیون دلار بفروشد و «جان ویک: فصل ۳-پ ارابلوم» ۵۶.۸ میلیون دلار در افتتاحیه‌اش در سال ۲۰۱۹ فروش کرد.

فروش اولین نمایش فیلم در روزهای پنج‌شنبه نیز به طور مشابهی در این سال‌ها افزایش یافته و در حالی که فیلم اول نزدیک یک میلیون دلار فروخته بود فیلم دوم ۲.۲ میلیون دلار و فیلم سوم ۵.۹ میلیون دلار در پیش‌نمایش خود فروخته بودند و حالا فیلم چهارم کارش را با پیش نمایش ۸.۹ میلیون دلاری شروع کرده است.

«جان ویک ۳» دومین فیلم پرفروش در میان فیلم‌های کیانو ریوز در افتتاحیه داخلی بود و پس از فیلم «بارگذاری مجدد ماتریکس» در سال ۲۰۰۳ قرار گرفت که ۱۳۴.۲ میلیون دلار در پنج روز اول فروش کرد.

در همین حال قسمت چهارم «جان ویک» با بالاترین هزینه در میان فیلم‌های این مجموعه ساخته شده و بیش از ۱۰۰ میلیون دلار برای ساخت آن هزینه شد. «جان ویک ۳» در نهایت با فروش ۳۲۸ میلیون دلاری به کارش خاتمه دارد و «جان ویک ۲» در مجموع ۱۷۴ میلیون دلار فروش کرد و فیلم اول نیز کارش را با فروش ۸۶.۱ میلیون دلار به پایان برده بود.

در فیلم جدید کیانو ریوز در نقش یک قاتل بزرگ برمی‌گردد تا سندیکای جنایتکاران را برای همیشه از بین ببرد و باید با مارکی وینست دگرامونت با بازی بیل اسکارسگارد روبه‌رو شود. در طول این مسیر ویک با شمشیر زن نابینا (با بازی دانی ین) و آقای هیچکس (با بازی شمیر آندرسون) مبارزه می‌کند.

در این فیلم ایان مک شین، لارنس فیشبرن و لنس ردیک که هفته پیش به صورت ناگهانی در ۶۰ سالگی درگذشت از فیلم‌های قبلی در این فیلم هم حضور دارند.

چاد استاهلسکی کارگردان و ریوز پیش از اکران فیلم به ردیک ادای احترام کردند.

ریوز در اولین نمایش فیلم در لس‌آنجلس درباره ردیک گفت: لنس یک انسان واقعی، یک هنرمند خاص و یک جنتلمن فاضل و باوقار بود.

استاهلسکی هم گفت تقریباً در ۱۰ سال اخیر لنس در زندگی او حضور داشت و گرچه در این مسیر ۴ فیلم تولید شد اما در موارد دیگر هم با هم همکاری کرده بودند و او به این واقعیت افتخار می‌کند که با ردیک وقت بسیاری سپری کرد.


11847608
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به تحریم ساترا از سوی اتحادیه اروپا، تأکید کرد: تحریم‌ها نه‌تنها مانع پیشرفت نهاد‌های فرهنگی ایران نمی‌شود، بلکه رشد و تقویت استقلال آنها را به دنبال خواهد داشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه‌برنامه «برداشت ۴۴» با هدف همراهی لحظه‌به‌لحظه با چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر، تلاش می‌کند تصویری زنده، تحلیلی و دقیق از مهم‌ترین رویداد سینمایی کشور را برای مخاطبان رادیو فرهنگ ترسیم کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در بازه زمانی ۳۰ دی تا هفتم بهمن، تعداد ۳۴ هزار و ۹۴۵ پیام در سامانه امور ارتباط با مخاطبان (۱۶۲) به ثبت رسیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «قمارباز» تلاشی قابل‌توجه در سینمای تریلر امنیتی ایران است که با تمرکز بر یک موقعیت محدود، به یکی از موضوعات ملتهب روز یعنی جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل و نفوذ سایبری به شبکه بانکی می‌پردازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان «خیابانِ جمهوری» گفت: چرا باید یک فیلمساز فیلم بسازد و بازیگرانش از حضور در نشست پرسش و پاسخ و مراسم فتوکال بترسند؟
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بهاری گفت: برای من و تیم تولید پرداختن به هک بانک مرکزی در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بسیار کار پر چالشی بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه آیین اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره تئاتر فجر گفت: پیام اصلی این دوره از جشنواره، همبستگی و امید بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان «قمارباز» گفت: جنگ اکنون فقط با توپ و تفنگ نیست، بلکه جنگ با پسورد آغاز می‌شود و جنگ سایبری بالاتر از توپ و تفنگ است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چهل و چهارمین جشنواره تئاتر به ایستگاه پایانی رسید و در آیین اختتامیه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزیدگان این جشنواره معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جلیلی گفت: در جامعه امروز ما پول ارزشی فراتر از پول پیدا کرده است. با پول می‌توان بسیار کار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است