اقتصادی 17:21 - 17 آذر 1400

توزیع هوشمند لبنیات تنظیم بازاری از امروز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، اسماعیل قادری‌فر به بازدیدهای میدانی از میادین میوه و تره‌بار شهر تهران اشاره کرد و افزود: از صبح امروز این بازدیدها به منظور رصد توزیع هوشمند کالاهای امنیت غذایی در میادین میوه و تره بار انجام شد که نشان دهنده آرامش در بازار مصرف عرضه ارزاق روزانه مردم است.

وی گفت: خوشبختانه علاوه بر عرضه خوب، متنوع و باکیفیت در میادین میوه و تره‌بار، عرضه هوشمند لبنیات توسط سامانه اینترنتی هم آغاز شد.

قادری‌فر با بیان این که این روند از تهران آغاز شده و از هفته آینده در کلان شهرها ادامه خواهد یافت تاکید کرد و گفت: هدف از عرضه هوشمند محصولات و ارزاق مورد نیاز مردم، کنترل قیمت‌ها در بازار مصرف است، زیرا کالاها به وفور در اصناف، مغازه‌ها و فروشگاه‌ها وجود دارد.

معاون سازمان تعاون روستایی کشور ادامه داد: برخی اقلام پرمصرف لبنی در میادین میوه و تره‌بار هم با ۱۴ درصد تخفیف عرضه می‌شود.

وی گفت: هدف ما در قرارگاه تامین امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی با کمک رسانه ملی تداوم آرامش در بازار است.

قادری‌فر افزود: با رسیدن شب یلدا و روزهای پایانی سال، شب عید و پس از آن ماه مبارک رمضان امیدواریم بتوانیم آرامش حاکم بر تامین ارزاق روزانه مردم را ادامه دهیم.

معاون سازمان تعاون روستایی کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر این که برخی میوه‌ها در سامانه با قیمت بالاتر از قیمت تنظیم بازار عرضه می‌شود افزود: برخی اقلام در سامانه اینترنتی، اقلام غیر تره‌باری است که باید تمهیداتی بیاندیشیم تا در فصل تولید و برداشت، تامین از مزرعه و باغات انجام شود تا عرضه در سامانه با قیمت‌های پایین‌تر با هدف کم کردن فاصله مزرعه تا سفره اتفاق بیافتد که در این مسیر هم برنامه‌ریزی‌هایی به خصوص برای تامین میوه شب عید انجام شده است.

وی با اشاره به قیمت اقلام در سامانه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در سامانه، در گزینه اقلام تنظیم بازار قطعا قیمت‌های مصوب ۲۵ قلم ستاد تنظیم بازار که به صورت روزانه در پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی منتشر می‌شود است و سایر اقلام نیز تقریبا قیمت‌های میانگین و متوسط مغازه‌های سطح شهر است.

قادری فر با بیان اینکه میوه عرضه‌شده در میادین تره‌بار کیفیت نسبتا خوب و قابل قبولی دارد افزود: در گام دوم باید به سمت حذف واسطه‌گری برویم.

وی گفت: اقلام انتخاب شده در سامانه عرضه اقلام ستاد تنظیم بازار در کمتر از ۲۴ ساعت به دست مصرف‌کننده می‌رسد.


11356902
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پس از ۱۳ سال عملیات تملک و آزادسازی، شهررضا به‌صورت کامل انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه قنادان گفت:با توجه به برنامه ریزی واحدهای تولیدی، کمبودی در عرضه شیرینی نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جدی به کشاورزان توصیه می‌شود که نسبت به اصلاح و پاکسازی آبراهه‌ها و کانال‌های انتقال آب اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همکاری تهران و آستانه در مسیر توسعه تجارت و ایجاد خطوط ترانزیتی جدید، فصل تازه‌ای از ارتباطات اقتصادی ایران با منطقه اوراسیا را رقم می‌زند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت گفت:افرادی که چند خودرو دارند یک ماه فرصت دارند یکی از خودروها را برای دریافت سهمیه معرفی کنند
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون طیور گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و استمرار روند فعلی تامین ارز پیش بینی می‌شود که تا پایان آذرماه، قیمت مرغ ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، قیمت کالاهای اساسی نظیر گوشت قرمز، گوشت مرغ، لبنیات و برنج مصرفی سبد خانوار نوساناتی داشته که بخشی از این التهابات مربوط به ضعف نظارت ها در بازار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مطابق اعلام سازمان هواشناسی امروز (جمعه) همچون چند روز اخیر و با تداوم فعالیت سامانه بارشی، در اغلب مناطق کشور شاهد بارش باران و برف خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری از تدوین بسته همکاری‌های مشترک این سازمان و ارتش خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: بارش‌ها تا پایان هفته در نواحی شمال کشور تشدید خواهد شد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است