بین‌الملل 21:05 - 24 دی 1400

لهستان: اطلاعات نظامی لو رفته فقط شامل داده های عمومی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، وزارت دفاع لهستان امروز جمعه اعلام کرد که حجم گسترده ای از اطلاعات که از پایگاه داده تجهیزات نظامی به بیرون درز پیدا کرده است فقط شامل اطلاعاتی است که به طور عمومی هم در دسترس بود و چیز خاصی نیست.

وزارتخانه مذکور همچنین اعلام کرد که پایگاه داده ای که به بیرون درز پیدا کرده و به طور آنلاین در دسترس است، فهرستی از نهادی است که مسئول خرید برای ارتش لهستان است.

وزارت دفاع لهستان در بیانیه ای در این رابطه و ضمن اشاره به اینکه هیچ گونه رخنه ای به سیستم امنیتی فناوری اطلاعات انجام نشده است، گفت: ما می خواهیم تأکید کنیم که انتشار این داده ها به معنای هیچ خطری برای امنیت دولت یا عملکرد نیروهای مسلح لهستان نیست.

در یافته های اولیه، این مسئله به دلیل سهل انگاری یکی از کارکنان بازرسی مسئول خریدها عنوان شده بود.

مخالفان اما خواستار برکناری وزیر دفاع دولت دست راستی این کشور شده اند.

یک رسانه خبری این کشور اعلام کرد که پرونده‌هایی با تقریباً ۱.۸ میلیون یادداشت و سند حاوی دارایی‌های نیروهای مسلح لهستان، از دفترچه یادداشت گرفته تا تسلیحات و جت‌های جنگنده «اف-۱۶» (F-۱۶)، در روز یکشنبه به بیرون درز کردند. این رسانه همچنین اعلام کرد که منبع این نشت اطلاعات ممکن است یک بازرسی نظامی در «بیدگوشچ» (Bydgoszcz) در مرکز لهستان باشد که مسئول تامین تجهیزات نظامی است.


11409510
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ونزوئلا می‌گوید حمله روز گذشته به این کشور فقط در راستای تصرف منابع آن بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های آمریکای لاتین در بیانیه‌ای مشترک دخالت آمریکا در ونزوئلا و تصرف منابع این کشور را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه معاون رئیس جمهور ونزوئلا بر حفظ استقلال کشور خود تاکید کرد، ترامپ مدعی شد که او ممکن است «بهای سنگینی» بپردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه از ادامه مذاکرات سوریه و رژیم صهیونیستی با محوریت خروج نظامیان اسرائیلی از خاک این کشور خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله آمریکا به خاک ونزوئلا، شهر‌های مختلف جهان صحنه تجمعات اعتراضی شد که خواستار احترام به حاکمیت این کشور آمریکای لاتین بودند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ونزوئلا از آماده‌باش نیرو‌های مسلح این کشور برای مقابله با تحرکات احتمالی آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی منابع می‌گویند گذرگاه رفح به‌زودی با مدیریت تشکیلات خودگردان فلسطین و نظارت غیرمستقیم بین‌المللی بازگشایی می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کریس مورفی، سناتور دموکرات می‌گوید حمله به ونزوئلا برای ثروتمندتر کردن متحدان ترامپ انجام شد و امنیت شهروندان آمریکایی را به خطر انداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا مواضع ترامپ را درباره اداره ونزوئلا تعدیل کرد و گفت که واشنگتن آماده همکاری با اعضای دولت این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که تحریم‌های نفتی علیه ونزوئلا تا زمان مشاهده «تغییرات» باقی خواهد ماند و فعلاً لغو نمی‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است