فرهنگی‌هنری 17:16 - 05 تیر 1401

سلسله‌جلسات «شهر دوست‌دار کودک» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سمپوزیوم بین‌المللی آرمانشهر کودکان رویدادی ویژه کودکان است و با چشم‌انداز «شهر دوست‌دار کودک» برگزار می‌شود. این دوره از رویداد با مشارکت فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود و طی آن قرار است سلسله نشست‌هایی با حضور فعالان، متخصصین و اساتید حوزه کودک برگزار شود.

در این نشست‌ها مهم‌ترین موضوعات با محوریت کودک و شهر دوست دار کودک مورد بحث و بررسی قرار گرفته و خروجی این نشست‌ها به عنوان سند راهبردی در اختیار فعالان و دست‌اندرکاران این عرصه قرار می‌گیرد. این برنامه با محوریت اهداف ۱۷ گانه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با محوریت توجه به سبک زندگی اسلامی ایرانی در زیست شهری است.

نخستین نشست از سلسله جلسات تخصصی «آرمان شهر کودکان» روز سه‌شنبه ۷ تیرماه در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود. در این جلسه، مهدی خاکزاد معاون پژوهشی دانشکده معماری و شهرسازی و مصطفی بهزادفر عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت با موضوع «شهر دوستدار کودک» سخنرانی می‌کنند.

این جلسه روز سه‌شنبه ۷ تیر از ساعت ۱۷:۳۰ الی ۱۹ در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود. ورود برای عموم علاقه‌مندان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بلامانع است.


11605760
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برای اینکه بتوانیم یار و یاور معصومین (ع) باشیم باید برخی نکات را مد نظر داشته باشیم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت این قسمت از مسابقه بزرگ ۱۰۰ به اوج خود رسید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمدعلی حامد رضوی کارشناس کتاب به معرفی کتاب کلارا و خورشید پرداخت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با صدور پیامی درگذشت همسر علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت‌های سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان ویژه شهر اصفهان از روز جمعه ۱۱ مهرماه ساعت ۱۲ ظهر، آغاز می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «امپراتور بادها» از امشب جایگزین سریال محبوب «افسانه جومونگ» می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سازندگان مجموعه‌ی «پسران هور» در اطلاعیه‌ای هم‌زمان با آغاز پخش این سریال از تلویزیون اعلام کردند روایت این سریال صرفا بازنمایی یک مقطع تاریخی است و هیچ‌گونه قصد یا هدفی برای خدشه به شأن و منزلت مجموعه محترم قضایی کشور در آن وجود ندارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با تمام شدن مهلت قانونی ارسال فیلم از سوی کشورها، تکلیف فیلم‌های حاضر در رقابت شاخه بهترین فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۶ تا حد زیادی مشخص شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های پایانی دومین هفته از مهرماه با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی همراه باشید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رحمانی گفت: هنوز با وجود گذشت ۸ سال از پخش سریال «بچه مهندس» در بین مردم جواد جوادی شناخته می‌شوم. خوشحالم که به لطف خدا این نقش دیده شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است