اجتماعی 15:37 - 01 فروردین 1402

ضرورت افزایش چادرهای «شصت‌سی»

به گزارش خبرگزاری مهر، وبینار هماهنگی با استان‌ها به‌منظور گزارش وضعیت و ارائه راهکارهای مناسب برای ارتقای سطح کیفی خدمت‌رسانی همچنین جلوگیری از وقوع بحران با حضور علی‌اصغر شالبافیان رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، مصطفی فاطمی دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، نمایندگان دستگاه‌های عضو و دبیران ستاد استانی صبح امروز سه‌شنبه اول فروردین ماه ۱۴۰۲ در سالن خلیج فارس معاونت گردشگری برگزار شد.

در این جلسه بوشهر، گیلان، مازندران، یزد، لرستان، خراسان جنوبی، کرمان، سمنان، زنجان، آذربایجان شرقی، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، کردستان از جمله استان‌هایی بودند که به ارائه گزارش پرداختند و دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر به فراخور و ضرورت به طرح نکاتی پرداخت.

فاطمی ضرورت اسکان اضطراری و خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی را طی امروز و فردا که کشور درگیر سامانه بارشی است جزو اولویت‌های ستاد سفر اعلام کرد.

ارتباط با هواشناسی استان، تدبیر ویژه برای تشکیل کمیته حمل و نقل جاده‌ای و برقرار کردن کمپین‌های شصت‌سی در محورهای مواصلاتی استان‌هایی که آمار تصادفات جاده‌ای در آن‌ها بالا است از دیگر نکات مورد تاکید او در این جلسه بود.

او با اشاره به هماهنگی ایجاد شده بین سازمان بنادر و دریانوردی و هلال‌احمر، افزود: بر اساس توافقات صورت گرفته امداد هوایی برای حوادث دریایی در سه استان جنوبی کشور برقرار است. او همچنین فعال کردن امدادرسانی دریایی در روزهای مواج دریا همچنین هماهنگی با جمعیت هلال‌احمر در استان‌های دارای ظرفیت طبیعت‌گردی برای کاهش و جلوگیری حوادث را مورد تاکید قرار داد.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر به ورود سامانه بارشی در اکثر نقاط کشور و احتمال سیلاب در برخی استان‌ها اشاره و بر هماهنگی با استاندار برای فعال کردن اسکان اضطراری همچنین اعلام ممنوعیت اطراق در نزدیکی رودخانه‌ها تاکید کرد.

او همچنین ابراز امیدواری کرد واگذاری میز گردشگری دریایی به استان هرمزگان، افتتاح مسیر جدید بندرعباس به جزیره هنگام و راه‌انداز اپلیکیشن دریایی منجر به رونق گردشگری دریایی شود.

حضور کارشناس سفر در صداوسیما

فاطمی در ادامه اطلاع‌رسانی را جزو نکات ضروری عنوان کرد و افزود: بر اساس توافقات صورت گرفته با صدا و سیما کارشناسی برای انعکاس روزانه اخبار و توصیه‌های لازم معرفی شود.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر برگزاری جلسه با معاونان وزرای دستگاه‌های عضو که به استان سفر می‌کنند را مورد تاکید قرار داد.

نظارت‌ها با اولویت رفع مشکل انجام شود / پاسخگویی اولیه ظرف یک ساعت

در ادامه یحیی نقی‌زاده محجوب مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری با بیان اینکه نظارت‌ها با اولویت رفع مشکل انجام شوند، افزود: رسیدگی به شکایت‌های فوری و اضطراری مدنظر قرار گیرد. به جز مواردی که باید در کمیسیون‌ها مورد بررسی قرار بگیرند، ظرف یک ساعت باید پاسخ اولیه به دیگر شکایت‌ها داده شود. هماهنگی با سایر دستگاه‌های متولی نظارت به‌منظور هدایت نظارت‌ها به سمت مراکز ارائه دهنده خدمات گردشگری که به صورت موقت دایر هستند و ارائه گزارشات به‌صورت مرتب از دیگر نکات مورد اشاره نقی‌زاده بود.


11845229
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: کمک هزینه اولاد بازماندگان واجد شرایط مجدداً برقرار و به همراه حقوق مهر پرداخت شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال‌احمر اعلام کرد: نیرو‌های امدادی در بازه زمانی ۲۳ تا ۲۹ مهرماه به ۷۶۱ نفر امدادرسانی کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: از نقدهای فعالان محیط زیست استقبال می‌کنیم و اعتقاد داریم نگاه نقادانه می‌تواند به ما کمک کند تا در مسیر درست حرکت کنیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی تهران بزرگ از کشف بیش از ۱۰۰ سلاح غیرمجاز در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: ۷ سال است هیات مدیره و مدیرعامل بانک آینده با نظر بانک مرکزی عزل و نصب می‌شود، اما باز هم زیان انباشته بانک چند برابر بیشتر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدادی از آغاز اجرای دوره‌های تخصصی آموزش محیط زیست ویژه کارگزاران، مدیران و کارکنان دولت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» موسوی گفت: تاسیس خانه‌های مستقل حداقل به تعداد ۵۰ مرکز در سال آینده برای کاهش مشکلات فرزندان بالای ۱۸ سال آماده ورود به زندگی مستقل و تاسیس ۱۰ خانه موقت برای پنج استان اقداماتی است که در دستورکار قرار گرفته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران اعلام کرد: طی هفت ماه گذشته بیش از ۳۲ هزار میلیارد تومان ارز‌های حاصل از صادرات به بیت‌المال بازگشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» «پل طبیعت» به مناسبت بزرگداشت هشتادمین سالگرد روز سازمان ملل متحد، جمعه ۲ آبان ماه ۱۴۰۴ (۲۴ اکتبر ۲۰۲۵) با نورپردازی آبی، نمایان خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: عدم بازگشت ارز حاصل از صادرات با توجه به قوانین و مقررات به منزله قاچاق ارز است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است