سیاسی 12:08 - 10 اردیبهشت 1404
معاون امور زنان رئیس جمهور از استرداد لایحه امنیت زنان از مجلس خبر داد.

لایحه امنیت زنان از مجلس استرداد می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه سیدی - زهرا بهروز آذر معاون امور زنان رئیس جمهور درحاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد:ما مجددا لایحه امنیت زنان را به مجلس فرستادیم و از نمایندگان خواستیم که آن را بررسی کنند که این مسئله در کمیسیون بدون رویکرد قضایی بررسی شد اما از آنجایی که جنس این لایحه قضایی است لذا متن لایحه دولت تغییر کرد و باعث تغییرات ماهوی جدی در متن لایحه دولت شد

وی ادامه داد: مانام این لایحه را تغییر دادیم البته مسأله ما این است که بتوانیم فعل خشونت و انواع سوء رفتار خصوصاً در محیط خانواده با زنان را به حداقل برسانیم .

بهروز آذر بیان کرد: متاسفانه لایحه ای که تدوین شد اصلاحاتی داشت و امروز تصمیم گرفت که لایحه استرداد شود تا در نوبت دیگر تدبیری برای کاهش خشونت داشته باشیم.


12185091
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با همه توان آماده مقابله با هر حرکت ماجراجویانه‌ای از سوی رژیم صهیونیستی و حامیان آن هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر روابط و همکاری‌های بین‌المللی جمهوری آفریقای جنوبی، در یک گفت‌وگوی تلفنی، آخرین تحولات منطقه پس از توقف تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سیدمحمدخاتمی با صدور پیامی ضمن ادای احترام به ملت بزرگ و هوشمند ایران، تصریح کرد: من در برابر این خردمندی و تاب‌آوری ایرانی، سر تعظیم فرود می‌آورم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با حضور محمد فتحعلی معاون وزیر امور خارجه به تحلیل تجاوز رژیم صهیونی به کشورمان و تاثیر آن در منطقه پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران شهید ایشان، امشب -چهارشنبه- همزمان با شب هفتم ماه محرم در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با انتشار پیامی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ایران در یونسکو خواستار اقدام فوری این سازمان در قبال تجاوزات اسرائیل به مراکز فرهنگی، علمی و رسانه‌ای شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دومین جلسه بررسی ابعاد خسارات جنگ ۱۲ روزه و با دستور رئیس‌جمهور، شهرداری تهران و استانداری‌ها مسئول فرآیند احداث، مرمت و مقاوم‌سازی واحد‌های مسکونی و تجاری آسیب‌دیده شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه، ادعای واهی مطرح شده توسط رسانه‌های آلمان علیه کشورمان در خصوص طراحی برای تعرض به اماکن یهودی را قاطعانه رد و به شدیدترین وجه محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طحان‌نظیف در مورد مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی گفت: تا زمان تامین امنیت دانشمندان و مراکز هسته‌ای ما، تعلیق همکاری ادامه خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است