سیاسی 12:08 - 10 اردیبهشت 1404
معاون امور زنان رئیس جمهور از استرداد لایحه امنیت زنان از مجلس خبر داد.

لایحه امنیت زنان از مجلس استرداد می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه سیدی - زهرا بهروز آذر معاون امور زنان رئیس جمهور درحاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد:ما مجددا لایحه امنیت زنان را به مجلس فرستادیم و از نمایندگان خواستیم که آن را بررسی کنند که این مسئله در کمیسیون بدون رویکرد قضایی بررسی شد اما از آنجایی که جنس این لایحه قضایی است لذا متن لایحه دولت تغییر کرد و باعث تغییرات ماهوی جدی در متن لایحه دولت شد

وی ادامه داد: مانام این لایحه را تغییر دادیم البته مسأله ما این است که بتوانیم فعل خشونت و انواع سوء رفتار خصوصاً در محیط خانواده با زنان را به حداقل برسانیم .

بهروز آذر بیان کرد: متاسفانه لایحه ای که تدوین شد اصلاحاتی داشت و امروز تصمیم گرفت که لایحه استرداد شود تا در نوبت دیگر تدبیری برای کاهش خشونت داشته باشیم.


12185091
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس می‌گوید ماده مربوط به کاهش عدد مهریه در طرح اصلاح قانون مهریه حذف شده، اما همکارانی که این موضوع برایشان خیلی با اهمیت بوده در الحاقیه آن این پیشنهاد را دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه های امروز به موضوعاتی نظیر فرآیند تبادل اسرا پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت استان‌ها برای افزایش تعاملات ایران با کشور‌های همسایه گفت: ما با کشور‌های همسایه بهترین روابط را داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی، تاکید کرد: مراسم استقبال پرشور و با عظمت مردم شجاع و مظلوم فلسطین از زندانیان آزاد شده، نشان داد کدام طرف پیروز است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر عراقچی به اوگاندا برای شرکت در نوزدهمین اجلاس میان‌دوره‌ای وزرای خارجه کشور‌های عضو جنبش عدم تعهد خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار اعضای فراکسیون حمایت از ایرانیان خارج از کشور مجلس با عراقچی که روز دوشنبه برگزار شد، مهمترین مسائل ایرانیان خارج از کشور مورد بحث قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نشست مشترک سران قوا به میزبانی ریاست مجلس شورای اسلامی با محوریت مسائل اقتصادی و معیشتی برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: شلیک موشک‌های دقیق سپاه به قلب سرزمین‌های اشغالی با توکل بر خداوند، نمونه‌ای بارز از اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی است که امنیت و صلابت کشور را تثبیت کرده و قدرت بازدارندگی ایران را در منطقه تقویت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در نشست با اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: جنگ ۱۲ روزه به اندازه ۱۲ سال برای ما درس آموخته داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: استاندارد را باید به عنوان حرکت همیشه‌رو به جلو در ذهن و نگاه خود داشته باشیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است