فرهنگی‌هنری 15:28 - 24 مهر 1403
انیمیشن «خرس‌های محافظ جنگل» هر روز ساعت ۱۴ از قاب شبکه تهران تقدیم نگاه خردسالان و کودکان می‌شود.

تماشای «خرس‌های محافظ جنگل» در شبکه تهران

انیمیشن جذاب و تماشایی «خرس‌های محافظ جنگل» هر روز ساعت ۱۴ از قاب شبکه تهران تقدیم نگاه خردسالان و کودکان می‌شود. این انیمیشن محصول ۲۰۱۱ چین است که در ۱۱ قسمت ۲۰ دقیقه‌ای از قاب شبکه پایتخت تماشایی می‌شود.

این انیمیشن روایت داستان زندگی برایار و برامبل، خرس‌های محافظ جنگل هستند. یک شکارچی به نام ویک Vick برای بدست آوردن پول به یک جنگل سبز و خرم رفته که حیوانات بزرگ و کوچک زیادی در آن زندگی می‌کنند. او هر روز به دنبال یکی از حیوانات سعی می‌کند، آن را شکار کند. اما دو خرس برادر به نام برایار Briar و برامبل Bramble که محافظ جنگل هستند همیشه برای ویکی شکارچی دردسر درست می‌کنند.


12104833
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه سه سیما از پنج‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۴)پخش سریال «شیش‌ماهه» ساخته مهران مدیری را آغاز می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همایش مجریان تراز زبان فارسی در رسانه ملی به مناسبت بزرگداشت رودکی پدر شعر فارسی، سوم دی در سازمان صداوسیما برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال کمدی «بهار شیراز» به کارگردانی حسن وارسته و طراحی و تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفری از امشب ساعت ۲۱:۱۵ روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم افتتاحیه رادیو مقاومت امروز دوشنبه، اول دی ماه ساعت ۸ صبح در استودیوی رادیو مقاومت برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ با تأکید بر ظرفیت‌های مشترک فرهنگی ایران و تاجیکستان گفت: شاهنامه به عنوان یک ریشه هویتی مشترک، می‌تواند محور برنامه‌ریزی‌های منسجم میان دو کشور قرار گیرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مزمان با ایام شهادت و سوگواری به مناسبت شهادت امام علی‌النقی، دهمین امام شیعیان نمایش‌های سراسر کشور برای یک شب روی صحنه نمی‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» احسان صدیقی کارگردان مستند «بازی برنده‌ها» امروز دوشنبه اول دی ماه پس از تحمل یک دوره بیماری در ۴۴ سالگی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «روزی روزگاری آبادی» این شب‌ها در جدول پخش شبکه یک سیما قرار گرفته و قصد دارد قصه‌ای با ریشه‌های عمیق خانوادگی و فرهنگی را به تصویر بکشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» علی زندوکیلی خواننده ترانه تیتراژ سریال «بهار شیراز» به کارگردانی حسن وارسته شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فرارسیدن سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، مجموعه مستند «سرباز شصت و سه ساله» از امشب، اول دی‌ماه، ساعت ۱۹ روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است