اقتصادی 12:14 - 03 آبان 1399
وال استریت ژورنال به نقل از اسناد و مقامات آمریکایی در گزارشی مدعی شد که نفتکش‌های ایرانی برای انتقال کشتی به کشتی نفت خام و دور زدن تحریمهای آمریکا در آبهای عراق پنهان می شوند!

ادعای وال استریت ژورنال درباره نفتکش‌های ایرانی

به گزارش ایسنا، منابع آگاه به وال استریت ژورنال گفته اند بندر عراقی فاو یکی از نقاط مورد استفاده برای انتقال کشتی به کشتی نفت است و نفتکش‌های ایرانی محموله خود را به کشتیهای دیگری منتقل می کنند که در آنها نفت ایرانی با نفت منابع دیگر برای جلوگیری از شناسایی شدن ترکیب می شود.

این پایگاه خبری آمریکایی در ادامه گزارش خود مدعی شده که ظاهرا چنین انتقالهایی به کسب و کار پرسود برای کسانی که در آن مشارکت دارند و به فروش این نفت به عنوان نفت عراقی می پردازند، تبدیل شده است. انتقالهای کشتی به کشتی نه تنها در سواحل عراق بلکه در نقاط دیگر هم صورت می‌گیرد و به روشی برای رساندن نفت ایران به خریداران خارجی زیر سایه تحریمها تبدیل شده است. اگرچه تحریمهای آمریکا تولید نفت ایران را متاثر کرده است اما طبق آمار تانکر تِرکِر، این کشور بیش از ۸۰۰ هزار بشکه در روز نفت صادر می کند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، چین بزرگترین خریدار نفت ایران است و ماههاست که به ذخیره سازی نفت ارزان ایرانی پرداخته است. سیمون واتکینز در گزارشی برای اویل پرایس به نقل از منابع آگاه در وزارت نفت ایران نوشته بود چین در فاصله اول ژوئن تا ۲۱ ژوییه حدود ۸.۱ میلیون بشکه نفت ایران را خریداری کرده اما گزارشهای رسمی چین نشان می دهد که این کشور در ماه ژوئن نفتی از ایران وارد نکرده است.

انتهای پیام


10777747
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:هرواحد صنعتی که در کشور ایجاد می‌شود، ستون فقرات اقتصاد ملی را استوارتر می‌سازد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال روزانه حدود ۱۸۰ میلیون لیتر فرآورده و حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، از نصب و راه‌اندازی بالاترین ظرفیت نیروگاه خورشیدی پشت‌بامی بر روی ۱۰۰۰ نقطه شامل ساختمان‌های اداری، مسکونی، تجاری و عمومی در تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:با توجه به نزدیکی این فرودگاه به فرودگاه امام خمینی (ره) و فرودگاه‌های تهران، سرمایه‌گذاری موازی در این حوزه توجیه‌پذیر نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مقاوم سازی مسکن روستایی در کشور زمینه ساز کاهش خسارت در بلایای طبیعی شده که همین امر باعث استقبال بیشتر متقاضیان در روند نوسازی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواخر امشب با ورود سامانه بارشی شاهد کاهش دما در نواحی شمالی کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوری با تأکید بر پایداری تولید و تأمین کالا‌های اساسی گفت: با وجود سخت‌ترین شرایط اقتصادی، ارزی و تحولات بین‌المللی، امنیت غذایی کشور به طور کامل برقرار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از برنامه این وزارتخانه برای افتتاح ۱۴۰ هزار واحد مسکونی و تحویل بیش از ۲۰ هزار قطعه زمین مربوط به طرح جوانی جمعیت تا پایان امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تامین اجتماعی گفت: هزینه‌های ماهانه ۱۲۵ همت است که ۱۰۰ همت از این میزان حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هشتاد و پنجمین جلسه شورای حقوق و دستمزد برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است