بین‌الملل 05:19 - 01 بهمن 1403
رژیم اسرائیل بعد از تأخیر ایجاد شده در فرآیند آزادی اسرای فلسطین، سرانجام 90 تن از آن ها را بر اساس توافق تبادل اسرا آزاد کرد.

آزادی نخستین گروه از اسرای فلسطینی از بند رژیم اسرائیل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رژیم اسرائیل بامداد امروز دوشنبه سرانجام بعد از تأخیر تعمدی در فرآیند آزادسازی اسرای فلسطین، 90 تن از اسرا را بر اساس توافق تبادل اسرا (30 اسیر در مقابل یک اسیر) آزاد کرد.

پیش از آزادی این اسرا، دفتر جنبش حماس در امور اسرا اعلام کرد که فرایند بررسی و راستی‌آزمایی اسامی اسرا  در داخل زندان عوفر انجام شد و مشخص شد که یکی از اسرای زن نامش در لیست نیست و به همین دلیل با واسطه‌ها و صلیب سرخ تماس گرفته شده و این مسئله تأکید شده است که رژیم اسرائیل باید ملزم به آزادی همه اسرایی شود که اسامی آن‌ها در لیست آمده است.

فلسطین , اسرای فلسطینی ,

 این دفتر تأکید کرد که تا لحظاتی دیگر اتوبوس‌های حامل اسرا از زندان نظامی عوفر حرکت خواهند کرد. ساعتی بعد اداره کل زندان‌های رژیم اسرائیل گزارش داد که همه 90 اسیر فلسطینی آزاد شدند.

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که بحران با صلیب سرخ درباره فهرست اسرای فلسطینی حل شده و مراحل آزادی آن‌ها آغاز شده است.

به گفته منابع فلسطینی، اسرای آزاد شده شامل 69 زن و 21 کودک و نوجوان است که 76 نفر از آنها اهل کرانه باختری و 14 نفر از بیت المقدس شرقی هستند.

فلسطینیان در کرانه باختری با آزادی این اسرا ابراز خوشحالی کردند و به استقبال این اسرا در شهرها و روستاهای خود رفتند.

 

.

 

فلسطین , اسرای فلسطینی ,

انتهای پیام/

 
 

12143297
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از وقوع بدترین تیراندازی دسته‌جمعی در تاریخ سوئد، تحقیقات پلیس نشان داد که یک زن ایرانی در بین قربانیان این تیراندازی وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه عبری گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی امشب به صورت کامل از محور نتساریم عقب نشینی خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پارلمان ترکیه گفت: زمین مسلمانان و مسیحیان فلسطینی برای فروش به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و شرکای وی نیست، بلکه دارایی و وطن مردم فلسطین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیلی‌ها با تظاهرات در تل‌آویو خواهان تکمیل روند تبادل اسیران شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیلی‌ها با تظاهرات در تل‌آویو خواهان تکمیل روند تبادل اسیران شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۱۰ قانونگذار جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا از دولت این کشور خواستند تا چندین گروه مقاومت عراقی مرتبط با ایران را به عنوان سازمان‌های تروریستی معرفی و کمک‌های امنیتی به بغداد را به دلیل به رسمیت شناختن این گروه‌ها به عنوان بخشی از نیرو‌ها...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دستور اعزام هیات مذاکره کننده این رژیم با حماس به دوحه پایتخت قطر را برای بررسی جزئیات فنی قرارداد مبادله اسیران صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هدف از طرح دونالد ترامپ در مورد غزه نجات بنیامین نتانیاهو است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی گفت که کمتر از ۲۰ درصد از منابع معدنی اوکراین، از جمله حدود نیمی از ذخایر خاکی کمیاب این کشور، در حال حاضر در اختیار ارتش روسیه قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و متحدانش به دنبال منزوی کردن ایران خواهند بود و آذربایجان به عنوان متحد طبیعی واشنگتن عمل می‌کند

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است