اقتصادی 12:25 - 08 اردیبهشت 1404
مدیرکل دفتر هماهنگی مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران، از اعزام تیم‌های واکنش سریع به بندر شهید رجایی و اجرای اقداماتی برای ایمن‌سازی سایت‌های آب‌شیرین‌کن خبر داد.

اقدامات فوری برای حفظ پایداری تأمین آب بندرعباس پس از حادثه هرمزگان

باشگاه خبرنگاران جوان - مهدی جهانیان، مدیرکل دفتر هماهنگی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار شبکه خبری آب ایران اظهار داشت: با توجه به استقرار سایت آب‌شیرین‌کن‌های تأمین‌کننده آب شرب بندرعباس در محدوده بندر شهید رجایی، بلافاصله پس از وقوع حادثه، هماهنگی‌های لازم انجام و با اعزام تیم واکنش سریع و مدیریت بحران شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان اقدامات فنی آغاز شد.

وی با اشاره به بازرسی‌های فنی انجام‌شده اظهار داشت: بخشی از ساختمان سایت آب‌شیرین‌کن «شایا» دچار تخریب سازه‌ای شده بود که به سرعت تیم لجستیکی و پیمانکاران مربوطه برای ایمن‌سازی و رفع نواقص مستقر شدند.

جهانیان همچنین از ورود مازوت و قیر مذاب حاصل از انفجار به یکی از آبراهه‌های اصلی (خور) خبر داد و افزود: در پی این حادثه، با اتخاذ تدابیر و هماهنگی‌های لازم، با احداث چندین خاکریز در مسیر رودخانه، از ورود رسوبات آلاینده به تأسیسات آب‌شیرین‌کن‌ها جلوگیری به عمل آمد.

مدیرکل دفتر هماهنگی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: همچنین به منظور تسریع در عملیات اطفای حریق، اقدامات موثری برای پشتیبانی و تأمین آب مورد نیاز آتش‌نشانان نیز انجام شده است.


12184384
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» چهاردهمین اجلاس شورای حکام مرکز منطقه‌ای مدیریت آب شهری (RCUWM) تحت پوشش یونسکو، امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ و همزمان با برگزاری نمایشگاه صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران در تهران برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر سلطان‌نشین عمان از عملکرد حرفه‌ای، محترمانه و انسانی سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در رسیدگی به مسافران پرواز سلام‌ایر تقدیر کرد‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نود و دومین نشست هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار اعلام کرد: ضوابط و کاربرگ صدور مجوز «سامانه معامله برخط طلا و نقره»، کاربرگ مجوز‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، گواهینامه صلاحیت و رتبه‌بندی شرکت‌های انفورماتیکی به تصویب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز جمعه تا یکشنبه در اغلب مناطق کشور جوی آرام حاکم است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شرکت شهر فرودگاهی گفت: بازآفرینی ترمینال ۱ حداکثر در مدت یک سال به انجام خواهد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از آمادگی این شرکت برای اجرای مصوبه انتقال سهمیه سوخت از کارت شخصی به کارت بانکی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: در دوره جدید این وزارتخانه گام‌های عملی و جدی برای افراد دارای معلولیت برداشته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران گفت: لار برای تأمین آب شرب تهران ساخته شده و تلاش می‌کنیم با تأمین منابع مالی، زمان اصلاح مخزن را از چهار سال به نصف کاهش دهیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روستا گفت:نرخ رشد جمعیت شهری ناشی از رشد طبیعی شهرها نیست. در تهران نرخ رشد کمتر از ۱.۵ درصد است اما در شهرهایی مانند رباط‌کریم ۱۶ درصد، اسلامشهر ۱۲ درصد و پردیس حدود ۹.۸ درصد ثبت شده که نشان‌دهنده مهاجرت گسترده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روستا گفت:نرخ رشد جمعیت شهری ناشی از رشد طبیعی شهرها نیست. در تهران نرخ رشد کمتر از ۱.۵ درصد است اما در شهرهایی مانند رباط‌کریم ۱۶ درصد، اسلامشهر ۱۲ درصد و پردیس حدود ۹.۸ درصد ثبت شده که نشان‌دهنده مهاجرت گسترده است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است