اقتصادی 12:25 - 08 اردیبهشت 1404
مدیرکل دفتر هماهنگی مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران، از اعزام تیم‌های واکنش سریع به بندر شهید رجایی و اجرای اقداماتی برای ایمن‌سازی سایت‌های آب‌شیرین‌کن خبر داد.

اقدامات فوری برای حفظ پایداری تأمین آب بندرعباس پس از حادثه هرمزگان

باشگاه خبرنگاران جوان - مهدی جهانیان، مدیرکل دفتر هماهنگی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار شبکه خبری آب ایران اظهار داشت: با توجه به استقرار سایت آب‌شیرین‌کن‌های تأمین‌کننده آب شرب بندرعباس در محدوده بندر شهید رجایی، بلافاصله پس از وقوع حادثه، هماهنگی‌های لازم انجام و با اعزام تیم واکنش سریع و مدیریت بحران شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان اقدامات فنی آغاز شد.

وی با اشاره به بازرسی‌های فنی انجام‌شده اظهار داشت: بخشی از ساختمان سایت آب‌شیرین‌کن «شایا» دچار تخریب سازه‌ای شده بود که به سرعت تیم لجستیکی و پیمانکاران مربوطه برای ایمن‌سازی و رفع نواقص مستقر شدند.

جهانیان همچنین از ورود مازوت و قیر مذاب حاصل از انفجار به یکی از آبراهه‌های اصلی (خور) خبر داد و افزود: در پی این حادثه، با اتخاذ تدابیر و هماهنگی‌های لازم، با احداث چندین خاکریز در مسیر رودخانه، از ورود رسوبات آلاینده به تأسیسات آب‌شیرین‌کن‌ها جلوگیری به عمل آمد.

مدیرکل دفتر هماهنگی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: همچنین به منظور تسریع در عملیات اطفای حریق، اقدامات موثری برای پشتیبانی و تأمین آب مورد نیاز آتش‌نشانان نیز انجام شده است.


12184384
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت:از فردا تا روز شنبه در غالب مناطق کشور روند افزایش دما را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از تردد روان در برخی از محور‌های شمالی کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی گفت: آمادگی داریم کارگروه‌های مشترک کارشناسی بین دو سازمان اموال تملیکی و سازمان بهزیستی تشکیل و از این طریق زمینه‌های عملیاتی همکاری به صورت دقیق بررسی و بیشتر از گذشته اجرایی ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اورهال سنگین یک فروند هواپیمای‌ام دی شاهد اضافه شدن ۱۴۶ صندلی پرواز به بخش هوایی کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آژانس‌ها و پلتفرم‌های فروش آنلاین موظف شدند نرخ بلیت کلاس اکونومی را به‌طور کامل و مجزا از نرخ کلاس‌های بیزینس و فرست نمایش دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام اعضای اتاق بازرگانی با اجرای این طرح شاهد حذف بساط امضا‌های طلایی از اقتصاد کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عبدالله زاده گفت:طی حدود ۹ ماه گذشته، میزان کاهش فلرینگ حدود ۹ میلیون مترمکعب در روز بوده که این رقم اخیراً به حدود ۱۰ میلیون مترمکعب در روز رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و سقوط قیمت دام، کشتار دام‌های مولد در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۷ اسفند بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: پیش‌فروش بلیت سفر‌های نوروزی ناوگان حمل‌ونقل عمومی به صورت حضوری و غیرحضوری از شنبه نهم اسفندآغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است