فرهنگی‌هنری 18:04 - 01 اردیبهشت 1404
غلامعلی حداد عادل از ارزش موسیقی کارن همایونفر برای سید حسن نصرالله و الهام بخش بودن هنر انقلاب سخن گفت.

هنر انقلاب، الهام‌بخش نسل‌های آینده/ کارن همایونفر کار بزرگی انجام داد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور -   غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب از لزوم برگزاری این رویداد گفت: هفته هنر انقلاب اولا  تقدیر از هنرمندان است، ثانیا اعلام این است که هنر انقلاب زنده است و ملت ایران پویا است. انقلاب راه صعودی خود را طی می‌کند و در عرصه هنر زایا است و برای نسل آینده الگو سازی می‌کند.

وی درباره اهدای جایزه چهره ماندگار انقلابی سال که به کارن همایون فر اهدا شد بیان کرد: زمانی که تشییع پیکر سید حسن نصرالله اتفاق افتاد هند بودم و مراسم تشییع را از تلویزیون تماشا کردم، آنجا برایم این سوال پیش آمد که این آهنگ را چه کسی ساخته و من احساس کردم این آهنگ نغمه متفاوتی است.

وی افزود: همانجا بدون اینکه نام هنرمند را بدانم برایش احترام قائل شدم و فهمیدم که کار بزرگی انجام داده است. خوشحالم که آقای همایونفر به عنوان هنرمند انقلابی مورد تقدیر قرار گرفت.

 


12181584
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چهل‌وچهارمین جشنواره تئاتر فجر با حضور ۲۲ گروه متشکل از هنرمندان دارای معلولیت، منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه چهل‌وسومین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران ۷ کتاب را به عنوان نامزد‌های گروه‌های مختلف «کلیات» این‌جایزه معرفی کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌های راه یافته به بخش سودای سیمرغ جشنواره ملی فیلم فجر، شامل مسابقه سینمای ایران، مستند و فیلم کوتاه، معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سومین روز چهل و چهارمین جشنواره تئاتر فجر میزبان ۱۲ اثر نمایشی است که در بخش‌های اصلی صحنه‌ای و خیابانی جشنواره اجرا می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با تأکید بر ماهیت مردمی این جشنواره گفت: عمار تلاشی برای نمایش واقعیت‌های جمهوری اسلامی ایران از زاویه نگاه مردم است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «رو به آفتاب» به کارگردانی امیر اسرافیلی، روایتی دل‌انگیز از پیوند قلبی و عشقی که در سینه مردم، در کوی و برزن و شهر و روستا ریشه دوانده و زنده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان «گرگ‌ها» گفت: آقای میرباقری صد برابر از من بهتر است. او بعد از «گرگ‌ها»، «رعنا» و چندین فیلم دیگر ساخت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر سوگواره بین‌المللی سفینه‌النجاه گفت: دومین دوره سوگواره بین‌المللی «سفینه‌النجاة» با موضوع «دستان مبارک حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام)» برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه برنامه «طلوع قمر» در شب ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) با بررسی موضوع‌هایی همچون وفاداری، جانبازی، رهبری اخلاقی، قناعت و بصیرت در فتنه، روی آنتن رادیو فرهنگ می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های مختلف رادیویی با تمرکز بر بازنمایی ظرفیت استان‌ها تلاش دارند روایت دقیق و منصفانه از توانمندی‌های استان‌ها را ارائه دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است