فرهنگی‌هنری 18:04 - 01 اردیبهشت 1404
غلامعلی حداد عادل از ارزش موسیقی کارن همایونفر برای سید حسن نصرالله و الهام بخش بودن هنر انقلاب سخن گفت.

هنر انقلاب، الهام‌بخش نسل‌های آینده/ کارن همایونفر کار بزرگی انجام داد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور -   غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب از لزوم برگزاری این رویداد گفت: هفته هنر انقلاب اولا  تقدیر از هنرمندان است، ثانیا اعلام این است که هنر انقلاب زنده است و ملت ایران پویا است. انقلاب راه صعودی خود را طی می‌کند و در عرصه هنر زایا است و برای نسل آینده الگو سازی می‌کند.

وی درباره اهدای جایزه چهره ماندگار انقلابی سال که به کارن همایون فر اهدا شد بیان کرد: زمانی که تشییع پیکر سید حسن نصرالله اتفاق افتاد هند بودم و مراسم تشییع را از تلویزیون تماشا کردم، آنجا برایم این سوال پیش آمد که این آهنگ را چه کسی ساخته و من احساس کردم این آهنگ نغمه متفاوتی است.

وی افزود: همانجا بدون اینکه نام هنرمند را بدانم برایش احترام قائل شدم و فهمیدم که کار بزرگی انجام داده است. خوشحالم که آقای همایونفر به عنوان هنرمند انقلابی مورد تقدیر قرار گرفت.

 


12181584
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما به پشت‌صحنه فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» که هم‌اکنون مراحل تولید خود را در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران (غزالی) می‌گذراند، رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما به پشت‌صحنه مجموعه تلویزیونی «خانم یامامورا» در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران (غزالی) رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما در پشت‌صحنه «دیوار دفاعی» در شهرک سینمایی تلویزیونی ایران (غزالی) حضور یافت و در جریان مراحل ساخت این مجموعه تلویزیونی قرار گرفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بیست و نهمین قسمت از برنامه «کافه مستند» به نمایش مستند «سلاح نفت» به کارگردانی محمد هادی نعمتی اختصاص دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه یک سیما برای یلدا برنامه ویژه‌ای را تدارک دیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه تهران به مناسبت سه رویداد مهم «سی‌سالگی شبکه تهران»، «میلاد امام محمدباقر (ع)» و «شب یلدا»، روز شنبه ۲۹ آذرماه، با ویژه‌برنامه زنده «سی‌یلدا» به استقبال بلندترین شب سال می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین افتتاحیه هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» در کوشک باغ هنر برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «نجات» و «دنیای من» از آثار حسین جمشیدی، یک کارگردان دهه هشتادی است که در بخش حافظه ملی و نبرد تمدنی شانزدهمین دوره از جشنواره مردمی فیلم عمار حضور یافتند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جدول اجرا‌های هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» در بخش‌های «تئاتر صحنه‌ای»، «دیگرگونه‌های اجرایی» و «تئاتر کودک و نوجوان» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه هیات امنای بنیاد ملی پویانمایی گفت: بازی‌های رایانه‌ای و پویانمایی دو حوزه پیشران در اقتصاد و صنعت فرهنگی محسوب می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است