فرهنگی‌هنری 18:43 - 29 اردیبهشت 1401
مدیر بخش داخلی سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به حضور برخی اینفلوئنسرهای فضای مجازی در نمایشگاه کتاب، افزود: برخی از آن‌ها کتاب چاپ کرده و در نمایشگاه آن را رونمایی کرده‌اند.

چرایی حضور برخی اینفلوئنسرهای فضای مجازی در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبری توانا، محمد اللهیاری، مدیر بخش داخلی سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به دلایل فروش کتاب کپی شده توسط برخی ناشران، اظهار داشت: با توجه به اینکه برخی از ناشران با داشتن اندازه مناسب عناوین کتاب، شرایط حضور در نمایشگاه را دارند، ما نمی‌توانیم مانع حضور آن‌ها شویم.

وی از پیش‌بینی شاخص کیفی متفاوت برای سال‌های آینده نمایشگاه کتاب خبر داد و افزود: قصد داریم با تغییر قوانین، شاخص‌های حضور در نمایشگاه را کیفی کنیم تا ناشران صرفاً با داشتن تعدادی عنوان کتاب امکان حضور نداشته باشند.

اللهیاری درباره دلایل وجود غرفه‌های خالی در سطح نمایشگاه، تصریح کرد: بسیاری از ناشران ثبت‌نام کرده و حتی وجه مورد نظر را واریز کردند، اما در نمایشگاه حضور نیافتند. یکی از دلایل این امر هم برپایی نمایشگاه مجازی است که ترجیح دادند حضور پررنگ‌تری در نمایشگاه مجازی داشته باشند.

وی با اشاره به حضور برخی اینفلوئنسرهای فضای مجازی در نمایشگاه کتاب، افزود: برخی از آن‌ها کتاب چاپ کرده و در نمایشگاه آن را رونمایی کرده‌اند. ما شرایط را برای حضور عموم فراهم کرده‌ایم ‌و ملاک برای عرضه کتاب‌ها داشتن مجوز از سوی وزارت فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی است.

اللهیاری به جمع شدن برخی از کتاب‌ها از سطح نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برخی ناشران محدودیت سال نشر را در عرضه کتاب‌ها رعایت نکردند یا به عرضه کتاب سایر ناشران پرداختند. بر همین اساس، ما برخی کتاب‌ها را صورت‌جلسه و جمع‌آوری کردیم.

انتهای پیام/


11566785
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تیزر تصویری معرفی بخش‌های فراخوان نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «عاتقه» به کارگردانی مسعود دهنوی به شانزدهمین جشنواره حقوق بشر اردن راه پیدا کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه کننده مستند روزی روزگاری تابستان که در نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند سینما حقیقت حضور دارد از جزئیات بیشتر این اثر گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان سیزدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وقتی چند ماه اخیر حوادث پیرامون موسیقی، رسانه و پلتفرم‌ها را مرور می‌کنیم، توصیف اولیه‌ای که به ذهن می‌رسد این است: دعوا میان نهادها، موج‌های رسانه‌ای و تناقض‌ها در اعلام موضع.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کامران فانی، ادیب، مترجم، کتاب‌شناس و فهرست‌نویس برجسته کشورمان در ۸۱ سالگی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال طنز و خانوادگی «دستچین» هر روز ساعت ۱۷:۳۰ روی آنتن شبکه تماشا می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال تلویزیونی «روزی روزگاری آبادی» به کارگردانی حسین سهیلی‌زاده، از امشب روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری هفتمین جشنواره تئاتر شهر صبح امروز در سالن جلسات سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رادیو مقاومت، اول دی‌ماه برای ششمین سال متوالی فعالیت خود را آغاز می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است