فرهنگی‌هنری 18:43 - 29 اردیبهشت 1401
مدیر بخش داخلی سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به حضور برخی اینفلوئنسرهای فضای مجازی در نمایشگاه کتاب، افزود: برخی از آن‌ها کتاب چاپ کرده و در نمایشگاه آن را رونمایی کرده‌اند.

چرایی حضور برخی اینفلوئنسرهای فضای مجازی در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبری توانا، محمد اللهیاری، مدیر بخش داخلی سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به دلایل فروش کتاب کپی شده توسط برخی ناشران، اظهار داشت: با توجه به اینکه برخی از ناشران با داشتن اندازه مناسب عناوین کتاب، شرایط حضور در نمایشگاه را دارند، ما نمی‌توانیم مانع حضور آن‌ها شویم.

وی از پیش‌بینی شاخص کیفی متفاوت برای سال‌های آینده نمایشگاه کتاب خبر داد و افزود: قصد داریم با تغییر قوانین، شاخص‌های حضور در نمایشگاه را کیفی کنیم تا ناشران صرفاً با داشتن تعدادی عنوان کتاب امکان حضور نداشته باشند.

اللهیاری درباره دلایل وجود غرفه‌های خالی در سطح نمایشگاه، تصریح کرد: بسیاری از ناشران ثبت‌نام کرده و حتی وجه مورد نظر را واریز کردند، اما در نمایشگاه حضور نیافتند. یکی از دلایل این امر هم برپایی نمایشگاه مجازی است که ترجیح دادند حضور پررنگ‌تری در نمایشگاه مجازی داشته باشند.

وی با اشاره به حضور برخی اینفلوئنسرهای فضای مجازی در نمایشگاه کتاب، افزود: برخی از آن‌ها کتاب چاپ کرده و در نمایشگاه آن را رونمایی کرده‌اند. ما شرایط را برای حضور عموم فراهم کرده‌ایم ‌و ملاک برای عرضه کتاب‌ها داشتن مجوز از سوی وزارت فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی است.

اللهیاری به جمع شدن برخی از کتاب‌ها از سطح نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برخی ناشران محدودیت سال نشر را در عرضه کتاب‌ها رعایت نکردند یا به عرضه کتاب سایر ناشران پرداختند. بر همین اساس، ما برخی کتاب‌ها را صورت‌جلسه و جمع‌آوری کردیم.

انتهای پیام/


11566785
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از کتاب «ماجرای زاریا»؛ روایت مستند و تکان‌دهنده‌ای از قتل‌عام مسلمانان نیجریه در سال ۲۰۱۵، با ترجمه مریم افشار در حسینیه هنر تهران برگزار می
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه عکس هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» توسط محمدباقر اعلمی، رئیس سازمان فرهنگی_هنری شهرداری تهران در گالری تابستان خانه هنرمندان ایران افتتاح شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشان سومین دوره جایزه فردوسی مرکز پاسداشت زبان و ادب فارسی سازمان صدا و سیما به دو استاد گرانسنگ معاونت صدا اعطا شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک پژوهشگر حوزه سواد رسانه به تشریح چرایی کوچ برنامه‌سازان و برخی چهره‌ها به یوتیوب و تولید محتوا از این پلتفرم پرداخت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» امروز سی‌ام آذرماه سالروز درگذشت مردی است که در عرصه‌های مختلف هنری درخشید، و حتی در مقطعی در فوتبال توانایی‌هایش را نشان داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسحاق عبداللهی؛ قاری قرآن و مهدی برنده؛ حافظ کل در چهارمین دوره مسابقه‌های بین‌المللی قرآن بنگلادش به ترتیب موفق به دریافت مقام دوم و چهارم این رقابت‌ها شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نویسنده سریال «دارا و ندار» گفت: این روز‌ها بخاطر تحولات بسیار گسترده کشور نمی‌توانیم به سمت یکسری از موضوعات برویم و یا حتی شاید درست نباشد با آنها شوخی کنیم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یوسف صیادی بازیگر سینما و تلویزیون که به دلیل نارسایی قلبی در بیمارستان بستری شده بود، ترخیص شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محسن کیایی و جناب‌خان با «هزار و یک» به شبکه نسیم می‌آیند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه‌برنامه یلدایی «هزار و یک» با اجرای هومن حاج‌عبداللهی و با حضور جناب‌خان یکشنبه ۳۰ آذر ماه ساعت ۲۲ روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است