فرهنگی‌هنری 18:43 - 29 اردیبهشت 1401
مدیر بخش داخلی سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به حضور برخی اینفلوئنسرهای فضای مجازی در نمایشگاه کتاب، افزود: برخی از آن‌ها کتاب چاپ کرده و در نمایشگاه آن را رونمایی کرده‌اند.

چرایی حضور برخی اینفلوئنسرهای فضای مجازی در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبری توانا، محمد اللهیاری، مدیر بخش داخلی سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به دلایل فروش کتاب کپی شده توسط برخی ناشران، اظهار داشت: با توجه به اینکه برخی از ناشران با داشتن اندازه مناسب عناوین کتاب، شرایط حضور در نمایشگاه را دارند، ما نمی‌توانیم مانع حضور آن‌ها شویم.

وی از پیش‌بینی شاخص کیفی متفاوت برای سال‌های آینده نمایشگاه کتاب خبر داد و افزود: قصد داریم با تغییر قوانین، شاخص‌های حضور در نمایشگاه را کیفی کنیم تا ناشران صرفاً با داشتن تعدادی عنوان کتاب امکان حضور نداشته باشند.

اللهیاری درباره دلایل وجود غرفه‌های خالی در سطح نمایشگاه، تصریح کرد: بسیاری از ناشران ثبت‌نام کرده و حتی وجه مورد نظر را واریز کردند، اما در نمایشگاه حضور نیافتند. یکی از دلایل این امر هم برپایی نمایشگاه مجازی است که ترجیح دادند حضور پررنگ‌تری در نمایشگاه مجازی داشته باشند.

وی با اشاره به حضور برخی اینفلوئنسرهای فضای مجازی در نمایشگاه کتاب، افزود: برخی از آن‌ها کتاب چاپ کرده و در نمایشگاه آن را رونمایی کرده‌اند. ما شرایط را برای حضور عموم فراهم کرده‌ایم ‌و ملاک برای عرضه کتاب‌ها داشتن مجوز از سوی وزارت فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی است.

اللهیاری به جمع شدن برخی از کتاب‌ها از سطح نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برخی ناشران محدودیت سال نشر را در عرضه کتاب‌ها رعایت نکردند یا به عرضه کتاب سایر ناشران پرداختند. بر همین اساس، ما برخی کتاب‌ها را صورت‌جلسه و جمع‌آوری کردیم.

انتهای پیام/


11566785
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استخر، جدیدترین اثر سروش صحت، فیلمی که با وجود ویترین پرستاره و امضای همیشگی کارگردان، در دام ریتم کند و قصه‌ای کلیشه‌ای گرفتار شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی نامزد‌های دریافت سیمرغ از چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی، درنامه‌ای به روسای کمیسیون برنامه و بودجه و فرهنگی مجلس و اعضای فراکسیون گردشگری، بر ضرورت حفظ حمایت‌های ساختاری از تاسیسات گردشگری، صنایع‌دستی، آب‌درمانی‌ها و هتل‌ها در لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ تاکید کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» داوران مرکز پاسداشت زبان و ادبیات فارسی صدا و سیما فیلمهای “نگهبانان خورشید” و “کوچ” را به عنوان فیلمهای برگزیده‌ از چشم‌انداز پاسداشت زبان و ادبیات فارسی معرفی کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری پیشکسوت تلویزیون درباره اهمیت دادن به پوشش خود سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» احترام به مهمان ریشه‌ای عمیق در فرهنگ ایرانی دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک شاعر قطعه‌ای را به شهدای کشورمان تقدیم کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های پایانی این هفته که مصادف با چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی شبکه‌های سیما همراه باشید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تبیین وقایع باید جزو الزامات راهپیمایی ۲۲ بهمن باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا ایمانی یک قطعه منحصر‌به‌فرد را به زبان گیلکی اجرا کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است