ورزشی 20:36 - 06 فروردین 1404
هافبک تیم فوتبال استقلال تهران بدون مشکل در تمرینات این تیم حضور یافت.

حضور بدون مشکل آرش رضاوند در تمرینات استقلال

باشگاه خبرنگاران جوان - آرش رضاوند، هافبک تیم فوتبال استقلال، پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت خود به تمرینات این تیم بازگشته و بدون مشکل در کنار سایر بازیکنان تمرین می‌کند. این بازیکن باتجربه که یکی از مهره‌های کلیدی خط میانی آبی‌پوشان محسوب می‌شود، آمادگی کامل برای همراهی تیمش در دیدار پیش‌رو برابر خیبر خرم‌آباد را دارد.

استقلال که با هدایت میودراگ بوژوویچ شرایط خوبی را در رقابت‌های این فصل تجربه می‌کند، روز شنبه ۹ فروردین در مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی به مصاف خیبر خرم‌آباد خواهد رفت. این مسابقه از ساعت ۱۹:۱۵ در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می‌شود و آبی‌پوشان امیدوارند با بهره‌گیری از بازیکنان کلیدی خود، جواز صعود به مرحله نیمه‌نهایی را کسب کنند.

بازگشت رضاوند به تمرینات، خبر خوبی برای استقلالی‌ها محسوب می‌شود، چراکه این بازیکن توانایی بالایی در حفظ توپ، بازی‌سازی و کمک به خط حمله دارد. استقلال در این دیدار حساس به دنبال ادامه روند موفقیت‌آمیز خود در جام حذفی خواهد بود و بوژوویچ، سرمربی آبی‌پوشان، روی تجربه و توانایی‌های بازیکنانی مانند رضاوند حساب ویژه‌ای باز کرده است.

با توجه به شرایط دو تیم، پیش‌بینی می‌شود که این مسابقه از حساسیت بالایی برخوردار باشد. خیبر خرم‌آباد که در این فصل عملکرد درخشانی از خود نشان داده، برای ایجاد شگفتی و حذف استقلال به میدان خواهد آمد، اما آبی‌پوشان نیز با آمادگی بالا و بازگشت بازیکنانی مانند رضاوند، تلاش خواهند کرد تا به جمع چهار تیم پایانی جام حذفی راه پیدا کنند.


12171028
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس با تغییراتی در ترکیب خود به مصاف تیم فوتبال مس رفسنجان می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال با انجام ۴ بازی امروز برگزار می‌شود و پرسپولیس و تراکتور به مصاف حریفان خود می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فهرست اولیه ۲۵ بازیکن تیم ملی فوتسال ایران را برای حضور در رقابت‌های جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ به کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) معرفی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مصطفی جوادی و علی عالی‌پور قهرمان هفته دوم لیگ برتر وزنه‌برداری شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پیش از دیدار با مس حاضر شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال خوزستان با برتری ۲ بر صفر مقابل ذوب آهن به رده دهم جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بسکتبال شهرداری گرگان با پیروزی مقابل نفت زاگرس جنوبی جهرم به صدر جدول لیگ برتر بسکتبال رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازی آلومینیوم اراک و ملوان بندرانزلی در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال به دلیل نامساعدی هوا لغو شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسامی نفرات برتر رقابت‌های ۵ وزن نخست مرحله اول انتخابی تیم ملی کشتی آزاد مشخص شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در جدیدترین رنکینگ لیگ‌های برتر آسیا لیگ ایران در رده پنجم قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است