فرهنگی‌هنری 11:53 - 19 شهریور 1403
مدیر شبکه نسیم گفت: مشکل برنامه «دورهمی» آقای مدیری نیست. آقای مدیری برای کار‌های نمایشی قرارداد بسته است. مسأله یک گیر اداری است.

توافق مهران مدیری با شبکه نسیم/ استعداد‌های طناز فضای مجازی به تلویزیون می‌آیند

نشست خبری مدیران شبکه نسیم امروز دوشنبه، ۲۰ شهریور در دفتر شبکه نسیم برگزار شد.

محمدرضا خوشرو در این نشست با اعلام این خبر که برنامه «بگو بخند» از اول مهر آغاز می‌شود اظهار کرد: برنامه «سرنخ» نیز با اجرای کامران تفتی شکل پیدا کرده است. برنامه «مسابقه بی‌سابقه» شبیه «مسابقه هفته» مرحوم منوچهر نوذری است که با اجرای فرزاد حسنی در مرحله پیش تولید است.

مدیر شبکه نسیم با بیان اینکه فصل دوم «برمودا» نیز با اجرای کامران نجف زاده در حال تولید است ادامه داد: برنامه «نوآ» در حوزه خیاطی و مد برای بانوان از اول مهر روی آنتن می‌رود. فصل جدید «کودک شو» نیز تا اواخر پاییز روی آنتن است و از شب یلدا متفاوت می‌شود.

خوشرو تاکید کرد: «هزار و یک» نیز با محوریت شخصیت جناب خان در مرحله ساخت دکور است؛ و برآورد ما این است که مورد استقبال قرار می‌گیرد. بخشی از برنامه پیرامون اعداد است. با هنرمندان مطرح کشور مذاکره صورت گرفته است و تا اواخر مهر به آنتن می‌رسد.

وی افزود: همچنین برنامه «خوش‌نمک» یک رقابت خودمونی بین بانمک‌ها است که سلبریتی و رنگ و لعاب اضافه ندارد و هم اکنون در حال پخش است.

خوشرو در پاسخ به سوالی درباره کپی برداری برنامه‌های جدید از «خندوانه» و «دورهمی» گفت: ما نمی‌خواهیم کپی انجام دهیم. آن برنامه‌ها خودشان از جای دیگر الگو گرفته بودند. هیچ مجموعه عاقلی سرمایه‌های خودش را از دست نمی‌دهد و ما آماده ادامه دادن برنامه‌های موفق هستیم. 

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره برنامه «از سرگذشت» بیان کرد: نظرسنجی اعلام شده درباره «از سرگذشت» نظرسنجی مرکز تحقیقات نبوده است. احتمالا در نظرسنجی‌های آینده جایگاه خوبی خواهد داشت. 

خوشرو درباره برنامه «دورهمی» هم افزود: مشکل برنامه «دورهمی» آقای مدیری نیست. آقای مدیری برای کار‌های نمایشی قرارداد بسته است. مسأله یک گیر اداری با تهیه کننده است که اگر حل بشود فصل پنجم پخش می‌شود.


12090948
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مینی سریال ۵ قسمتی «موسولینی، دیکتاتور فاشیست ایتالیا» از بامداد دوشنبه ۲۴ آذر به روی آنتن شبکه چهار می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستندحقیقت گفت: زنده‌یاد مهدی مسعود شاهی یکی از کسانی بود که ما را تشویق به آنلاین سینما حقیقت و با تشویق‌های خود به رشد سینمای ایران کمک کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین مستند عبری‌زبان تولید شده در ایران با عنوان «موشک‌ها بر فراز بازان»، جمعه ۲۱ آذر ساعت ۱۹ از شبکه افق پخش می‌شود؛ اثری تحلیلی که به ابعاد جدیدی از رویارویی پنهان ایران و اسرائیل در حوزه انرژی می‌پردازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اولین قسمت از ویژه‌برنامه «کافه مستند» که قرار است به نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» بپردازد، امشب ۲۱ آذرماه روی آنتن شبکه افق می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی با تأکید بر ضرورت بازگشت جهان به اخلاق تمدنی هشدار داد که مهم‌ترین تهدید علیه میراث‌فرهنگی در عصر حاضر مخاصمات مسلحانه و بی‌توجهی به ریشه‌های هویتی ملت‌هاست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مسعود کیمیایی که به دلیل برخی ناراحتی‌های جسمی از چند روز گذشته در بیمارستان بستری بوده، به زودی ترخیص می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برای اولین بار در نوزدهمین دوره از جشنواره سینماحقیقت بخش عکس مستند در خانه هنرمندان با شعار «از قاب تا روایت مستند» آغاز به کار کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهروز ایری کارگردان تئاتر از روند تولید و اجرای نمایش «صحرا مرد» سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی در دیدار با وزیر گردشگری یونان، بر ضرورت شکل‌دهی به «برنامه اقدام مشترک» میان دو کشور در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تاکید کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هوشنگ مرادی کرمانی قلب خود را به جراح سپرد بود و حال عمومی وی پس از عمل خوب گزارش شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است