فرهنگی‌هنری 11:53 - 19 شهریور 1403
مدیر شبکه نسیم گفت: مشکل برنامه «دورهمی» آقای مدیری نیست. آقای مدیری برای کار‌های نمایشی قرارداد بسته است. مسأله یک گیر اداری است.

توافق مهران مدیری با شبکه نسیم/ استعداد‌های طناز فضای مجازی به تلویزیون می‌آیند

نشست خبری مدیران شبکه نسیم امروز دوشنبه، ۲۰ شهریور در دفتر شبکه نسیم برگزار شد.

محمدرضا خوشرو در این نشست با اعلام این خبر که برنامه «بگو بخند» از اول مهر آغاز می‌شود اظهار کرد: برنامه «سرنخ» نیز با اجرای کامران تفتی شکل پیدا کرده است. برنامه «مسابقه بی‌سابقه» شبیه «مسابقه هفته» مرحوم منوچهر نوذری است که با اجرای فرزاد حسنی در مرحله پیش تولید است.

مدیر شبکه نسیم با بیان اینکه فصل دوم «برمودا» نیز با اجرای کامران نجف زاده در حال تولید است ادامه داد: برنامه «نوآ» در حوزه خیاطی و مد برای بانوان از اول مهر روی آنتن می‌رود. فصل جدید «کودک شو» نیز تا اواخر پاییز روی آنتن است و از شب یلدا متفاوت می‌شود.

خوشرو تاکید کرد: «هزار و یک» نیز با محوریت شخصیت جناب خان در مرحله ساخت دکور است؛ و برآورد ما این است که مورد استقبال قرار می‌گیرد. بخشی از برنامه پیرامون اعداد است. با هنرمندان مطرح کشور مذاکره صورت گرفته است و تا اواخر مهر به آنتن می‌رسد.

وی افزود: همچنین برنامه «خوش‌نمک» یک رقابت خودمونی بین بانمک‌ها است که سلبریتی و رنگ و لعاب اضافه ندارد و هم اکنون در حال پخش است.

خوشرو در پاسخ به سوالی درباره کپی برداری برنامه‌های جدید از «خندوانه» و «دورهمی» گفت: ما نمی‌خواهیم کپی انجام دهیم. آن برنامه‌ها خودشان از جای دیگر الگو گرفته بودند. هیچ مجموعه عاقلی سرمایه‌های خودش را از دست نمی‌دهد و ما آماده ادامه دادن برنامه‌های موفق هستیم. 

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره برنامه «از سرگذشت» بیان کرد: نظرسنجی اعلام شده درباره «از سرگذشت» نظرسنجی مرکز تحقیقات نبوده است. احتمالا در نظرسنجی‌های آینده جایگاه خوبی خواهد داشت. 

خوشرو درباره برنامه «دورهمی» هم افزود: مشکل برنامه «دورهمی» آقای مدیری نیست. آقای مدیری برای کار‌های نمایشی قرارداد بسته است. مسأله یک گیر اداری با تهیه کننده است که اگر حل بشود فصل پنجم پخش می‌شود.


12090948
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «هشدار برای کبرا ۱۱» هر شب ساعت ۲۱ روی آنتن شبکه تماشا می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با برگزاری هفته استان گلستان در رویداد ملی «ایران جان»، شبکه نمایش از ۱۵ تا ۲۱ آذر ماه مجموعه‌ای از فیلم‌های مرتبط با فرهنگ این خطه شمالی را پخش می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» صدا و سیما درباره آگهی دمنوش‌های گیاهی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پخش هر آگهی سلامت‌محور تنها پس از دریافت مجوز رسمی از سازمان غذا و دارو انجام می‌شود و محصول مورد بحث دارای پروانه ساخت معتبر از وزارت بهداشت (دانشگاه علوم پزشکی گیلان) است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزارت بهداشت در حالی در نامه‌ای به رئیس صداوسیما تبلیغ دمنوش‌های لاغری از تلویزیون را موجب فریب و گمراهی مردم خوانده که محصول موردنظر دارای پروانه بهداشتی ساخت از سوی یکی از زیرمجموعه‌های خود وزارت بهداشت است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» امین زندگانی با نقشی متفاوت و غیر منتظره در سریال ماورایی ساهره حضور دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سه مستند «عمق میدان»، «در میان درختان انجیر» و «هر شش ثانیه یک نفر» از تولیدات گروه مستند شبکه افق به بخش‌های مختلف نوزدهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت راه یافتند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در مسیر خاطره‌بازی با فیلم‌های مطرح تاریخ سینما از همین هفته باکس‌های ویژه آخر هفته خود را به نمایش فیلم‌های جکی جان اختصاص می‌دهد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیما در بازدید از پشت‌صحنه سریال «عزیزآباد» روند تولید این مجموعه را مثبت ارزیابی کرد و آن را یکی از نمونه‌های رو به بلوغ تولیدات آپارتمانی تلویزیون دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه آموزش از شنبه ۱۵ آذر دوره‌ای آموزشی برای معلمان را با همکاری سازمان پژوهش برگزار می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی چهارشنبه، ۱۲ آذر میزبان آیت‌الله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی در سازمان صداوسیما شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است