فرهنگی‌هنری 11:53 - 19 شهریور 1403
مدیر شبکه نسیم گفت: مشکل برنامه «دورهمی» آقای مدیری نیست. آقای مدیری برای کار‌های نمایشی قرارداد بسته است. مسأله یک گیر اداری است.

توافق مهران مدیری با شبکه نسیم/ استعداد‌های طناز فضای مجازی به تلویزیون می‌آیند

نشست خبری مدیران شبکه نسیم امروز دوشنبه، ۲۰ شهریور در دفتر شبکه نسیم برگزار شد.

محمدرضا خوشرو در این نشست با اعلام این خبر که برنامه «بگو بخند» از اول مهر آغاز می‌شود اظهار کرد: برنامه «سرنخ» نیز با اجرای کامران تفتی شکل پیدا کرده است. برنامه «مسابقه بی‌سابقه» شبیه «مسابقه هفته» مرحوم منوچهر نوذری است که با اجرای فرزاد حسنی در مرحله پیش تولید است.

مدیر شبکه نسیم با بیان اینکه فصل دوم «برمودا» نیز با اجرای کامران نجف زاده در حال تولید است ادامه داد: برنامه «نوآ» در حوزه خیاطی و مد برای بانوان از اول مهر روی آنتن می‌رود. فصل جدید «کودک شو» نیز تا اواخر پاییز روی آنتن است و از شب یلدا متفاوت می‌شود.

خوشرو تاکید کرد: «هزار و یک» نیز با محوریت شخصیت جناب خان در مرحله ساخت دکور است؛ و برآورد ما این است که مورد استقبال قرار می‌گیرد. بخشی از برنامه پیرامون اعداد است. با هنرمندان مطرح کشور مذاکره صورت گرفته است و تا اواخر مهر به آنتن می‌رسد.

وی افزود: همچنین برنامه «خوش‌نمک» یک رقابت خودمونی بین بانمک‌ها است که سلبریتی و رنگ و لعاب اضافه ندارد و هم اکنون در حال پخش است.

خوشرو در پاسخ به سوالی درباره کپی برداری برنامه‌های جدید از «خندوانه» و «دورهمی» گفت: ما نمی‌خواهیم کپی انجام دهیم. آن برنامه‌ها خودشان از جای دیگر الگو گرفته بودند. هیچ مجموعه عاقلی سرمایه‌های خودش را از دست نمی‌دهد و ما آماده ادامه دادن برنامه‌های موفق هستیم. 

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره برنامه «از سرگذشت» بیان کرد: نظرسنجی اعلام شده درباره «از سرگذشت» نظرسنجی مرکز تحقیقات نبوده است. احتمالا در نظرسنجی‌های آینده جایگاه خوبی خواهد داشت. 

خوشرو درباره برنامه «دورهمی» هم افزود: مشکل برنامه «دورهمی» آقای مدیری نیست. آقای مدیری برای کار‌های نمایشی قرارداد بسته است. مسأله یک گیر اداری با تهیه کننده است که اگر حل بشود فصل پنجم پخش می‌شود.


12090948
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده، پیشکسوت نگارگری، طراح فرش و مینیاتوریست برجسته کشور صبح امروز پنجشنبه ۱۸ دی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و امور استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیکر هنرمند فقید سعید پیردوست امروز پنجشنبه ۱۸ دی ماه با حضور جمعی از مردم و هنرمندان در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران به خاک سپرده شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برگزیدگان «هجدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد» با حضور جمعی از نویسندگان و مسئولان فرهنگی در تالار قلم کتابخانه ملی معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأثیر تک‌نرخی شدن ارز بر مسئله کاغذ را شرایط سخت برای ناشران و اهل قلم خواند و گفت: مصیبتی است که مقداری عمومی‌تر شده لذا قابل تحمل‌تر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در انیمیشن افسانه سپهر، جهان پیش از قهرمان متولد می‌شود و تصویر، پیش از روایت، اعتماد مخاطب را به دست می‌آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «احمد»، به کارگردانی امیرعباس ربیعی به مناسبت سالروز شهادت احمد کاظمی، جمعه ۱۹ دی به صورت نیم‌بها در سینما‌ها نمایش داده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است