فرهنگی‌هنری 11:53 - 19 شهریور 1403
مدیر شبکه نسیم گفت: مشکل برنامه «دورهمی» آقای مدیری نیست. آقای مدیری برای کار‌های نمایشی قرارداد بسته است. مسأله یک گیر اداری است.

توافق مهران مدیری با شبکه نسیم/ استعداد‌های طناز فضای مجازی به تلویزیون می‌آیند

نشست خبری مدیران شبکه نسیم امروز دوشنبه، ۲۰ شهریور در دفتر شبکه نسیم برگزار شد.

محمدرضا خوشرو در این نشست با اعلام این خبر که برنامه «بگو بخند» از اول مهر آغاز می‌شود اظهار کرد: برنامه «سرنخ» نیز با اجرای کامران تفتی شکل پیدا کرده است. برنامه «مسابقه بی‌سابقه» شبیه «مسابقه هفته» مرحوم منوچهر نوذری است که با اجرای فرزاد حسنی در مرحله پیش تولید است.

مدیر شبکه نسیم با بیان اینکه فصل دوم «برمودا» نیز با اجرای کامران نجف زاده در حال تولید است ادامه داد: برنامه «نوآ» در حوزه خیاطی و مد برای بانوان از اول مهر روی آنتن می‌رود. فصل جدید «کودک شو» نیز تا اواخر پاییز روی آنتن است و از شب یلدا متفاوت می‌شود.

خوشرو تاکید کرد: «هزار و یک» نیز با محوریت شخصیت جناب خان در مرحله ساخت دکور است؛ و برآورد ما این است که مورد استقبال قرار می‌گیرد. بخشی از برنامه پیرامون اعداد است. با هنرمندان مطرح کشور مذاکره صورت گرفته است و تا اواخر مهر به آنتن می‌رسد.

وی افزود: همچنین برنامه «خوش‌نمک» یک رقابت خودمونی بین بانمک‌ها است که سلبریتی و رنگ و لعاب اضافه ندارد و هم اکنون در حال پخش است.

خوشرو در پاسخ به سوالی درباره کپی برداری برنامه‌های جدید از «خندوانه» و «دورهمی» گفت: ما نمی‌خواهیم کپی انجام دهیم. آن برنامه‌ها خودشان از جای دیگر الگو گرفته بودند. هیچ مجموعه عاقلی سرمایه‌های خودش را از دست نمی‌دهد و ما آماده ادامه دادن برنامه‌های موفق هستیم. 

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره برنامه «از سرگذشت» بیان کرد: نظرسنجی اعلام شده درباره «از سرگذشت» نظرسنجی مرکز تحقیقات نبوده است. احتمالا در نظرسنجی‌های آینده جایگاه خوبی خواهد داشت. 

خوشرو درباره برنامه «دورهمی» هم افزود: مشکل برنامه «دورهمی» آقای مدیری نیست. آقای مدیری برای کار‌های نمایشی قرارداد بسته است. مسأله یک گیر اداری با تهیه کننده است که اگر حل بشود فصل پنجم پخش می‌شود.


12090948
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نام برنامه تلویزیونی «حسینیه معلی» هم‌زمان با اعیاد شعبانیه به «مهدیه معلی» تغییر کرد. این برنامه با محوریت شادی و سرور اهل‌بیت (ع) و با تمرکز بر مناسبت‌های شعبانیه تولید شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه «رفیق» با بخش‌های متنوع به استقبال اعتکاف نوجوانانه می‌رود ت ۳: از آغاز دی‌ماه، بیننده ویژه برنامه اعتکافی «رفیق» باشید ویژه‌برنامه اعتکاف نوجوانان «رفیق» با محوریت پویش «حالت پرواز»، از دوشنبه اول دی‌ماه، به صورت زنده هر شب سا...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فرارسیدن بلندترین شب سال، جشن شب یلدا با محوریت فرهنگ و آیین‌های اصیل ایرانی، در ۶۳ نقطه از کشورهای مختلف جهان و با حضور ایرانیان مقیم خارج از کشور برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم سی‌امین سالگرد تأسیس شبکه تهران سیما، همزمان با جشن میلاد امام محمد باقر (ع) و آیین شب یلدا، در مرکز همایش‌های صدا و سیما با حضور مدیران ارشد، هنرمندان و پیشکسوتان این شبکه برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از کتاب «ماجرای زاریا»؛ روایت مستند و تکان‌دهنده‌ای از قتل‌عام مسلمانان نیجریه در سال ۲۰۱۵، با ترجمه مریم افشار در حسینیه هنر تهران برگزار می
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه عکس هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» توسط محمدباقر اعلمی، رئیس سازمان فرهنگی_هنری شهرداری تهران در گالری تابستان خانه هنرمندان ایران افتتاح شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشان سومین دوره جایزه فردوسی مرکز پاسداشت زبان و ادب فارسی سازمان صدا و سیما به دو استاد گرانسنگ معاونت صدا اعطا شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک پژوهشگر حوزه سواد رسانه به تشریح چرایی کوچ برنامه‌سازان و برخی چهره‌ها به یوتیوب و تولید محتوا از این پلتفرم پرداخت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» امروز سی‌ام آذرماه سالروز درگذشت مردی است که در عرصه‌های مختلف هنری درخشید، و حتی در مقطعی در فوتبال توانایی‌هایش را نشان داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسحاق عبداللهی؛ قاری قرآن و مهدی برنده؛ حافظ کل در چهارمین دوره مسابقه‌های بین‌المللی قرآن بنگلادش به ترتیب موفق به دریافت مقام دوم و چهارم این رقابت‌ها شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است