فرهنگی‌هنری 20:35 - 25 اردیبهشت 1401
وزیر ارشاد در جمع خبرنگاران غرفه باشگاه خبرنگاران توانا (خبرگزاری فارس) در نمایشگاه کتاب گفت: فارس‌، رسانه‌ پیشتاز جبهه انقلاب است.

وزیر ارشاد در نمایشگاه کتاب: خبرگزاری فارس‌ رسانه‌ پیشتاز جبهه انقلاب است

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران توانا، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن باز دید از نمایشگاه کتاب در غرفه خبرگزاری فارس حاضر شد.

اسماعیلی ضمن عرض خداقوت به خبرنگاران خبرگزاری فارس و باشگاه خبرنگاران توانا این رسانه را از رسانه‌های فعال جبهه انقلاب دانست و از زحمات خبرنگاران تقدیر کرد.

وی در پاسخ به سؤالی درباره گرانی قیمت کتاب گفت: ما در این زمینه با مردم همدردیم و برای حل مشکل گرانی کتاب برنامه‌هایی داریم؛ البته موضوع گرانی کتاب از تورم و گرانی ارز نشأت می‌گیرد، اما با این حال در تلاشیم با اختصاص یارانه و برخی اقدامات این مشکل را کاهش دهیم.

اسماعیلی، خبرگزاری فارس را افتخار انقلاب دانست و گفت: خدا را شاکریم که مخاطبان این خبرگزاری رو به افزایش است و پرمخاطب‌ترین رسانه در کشور است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به این سؤال که از نمایشگاه چه کتاب‌هایی خریده‌اید، گفت: من بیش‌تر دنبال کتاب‌هایی هستم که مرتبط با رشته، تخصص و علایقم یعنی جامعه‌شناسی سیاسی و حوزه مقاومت است و تعدادی کتاب هم در این زمینه خریداری کردم.

انتهای پیام/


11562355
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه برنامه‌های رمضانی از امشب به روی آنتن تلویزیون می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تیزر برنامه تلویزیونی «قرآن و جامعه» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، شبکه‌های تلویزیونی با تغییر در کنداکتور خود، حال‌وهوایی رمضانی به آنتن بخشیدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با ادامه اکران انیمیشن سینمایی «یوز»، تعداد تماشاگران این اثر در سینما به ۱.۵ میلیون نفر رسید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» احمدرضا درویش کارگردان شناخته‌شده سینمای ایران پس از ۱۲ سال دوری از فیلمسازی، با فیلم سینمایی «درخشش» که روایتی از مقاومت ملت ایران در برابر تهاجم دشمن به سرزمین ایران است به سینما بازمی‌گردد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شورای سیاست‌گذاری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: کودکان و نوجوانانی که در دو دهه اخیر پرورش یافته‌اند، نسلی ویژه به شمار می‌آیند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه یک سیما در ماه مبارک رمضان با ترکیبی از ویژه‌برنامه‌های سحر و افطار، برنامه‌های قرآنی، اجتماعی، مسابقه و همچنین سریال طنز، جدول پخشی متنوعی را برای مخاطبان تدارک دیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رمضان ماه نزول قرآن کریم، تجلی بندگی خداوند، رسیدن به خشنودی پروردگار جهانیان، روزه داری و عبادت، تلاوت قرآن و ذکر خداست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» صالحی امیری گفت: جلسه مشترکی با شورای عالی مناطق آزاد داشتیم که طی آن وزارت میراث فرهنگی باید درخصوص توسعه زیرساخت‌ های گردشگری مناطق آزاد، تلاش‌هایی را به عهده بگیرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «شاعر باد و باران»، درباره یکی از مهمترین و معروف‌ترین شعرای معاصر سیستان و بلوچستان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است