بین‌الملل 15:51 - 22 بهمن 1404
نخست‌وزیر مجاستان تاکید کرد که بوداپست طرح الحاق جزئی اوکراین به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۷ را محکوم می‌کند.

عصبانیت مجارستان از طرح الحاق جزئی اوکراین به اتحادیه اروپا

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان امروز چهارشنبه اظهار داشت که طرح پذیرش جزئی اوکراین در اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۷ به دلیل نادیده گرفتن وتوی بوداپست، اعلام جنگ علیه کشورش است.

اوربان در پلتفرم ایکس نوشت: «این طرح جدید، اعلان جنگ آشکار به مجارستان است. آنها (اتحادیه اروپا) تصمیم مردم مجارستان را نادیده می‌گیرند و آماده‌اند تا به هر وسیله ممکن دولت مجارستان را سرنگون کنند. آنها می‌خواهند حزب تیسا به قدرت برسد، زیرا هیچ حق وتویی از سوی مجارستان، هیچ مقاومتی و هیچ شانسی برای دور شدن از درگیری وجود نخواهد داشت.»

به گفته او، اگر حزب حاکم فعلی فیدس در انتخابات پیروز شود، فرصت جلوگیری از این امر همچنان وجود خواهد داشت و تأکید کرد که «سازمان اطلاعات اوکراین با حمایت بروکسل و با هدف تأثیرگذاری بر اوضاع سیاسی این کشور در خاک مجارستان فعالیت می‌کند و هر دو قدرت به سرنگونی مقامات مجارستان علاقه‌مند هستند.»

نشریه پولیتیکو پیش از این گزارش داده بود که اتحادیه اروپا در حال تدوین طرحی پنج ماده‌ای برای اعطای عضویت نسبی به اوکراین در این بلوک سیاسی در سال ۲۰۲۷ است و این طرح شکست اوربان در انتخابات آوریل امسال را پیش‌بینی می‌کند.

پیتر سیارتو، وزیر امور خارجه مجارستان، پیش از این اظهار داشت که ولودیمیر زلنسکی مداخله در مبارزات انتخاباتی مجارستان را آغاز کرده است تا اطمینان حاصل کند که یک دولت مخالف دولت فعلی در انتخابات آوریل به قدرت خواهد رسید که مایل است پول مجارستان را به رژیم فاسد اوکراین ارسال کند.

منبع: اسپوتنیک


12258640
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در تیراندازی در یک موسسه آموزشی در شهر آناپا روسیه یک نفر کشته و سه نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر لهستان می‌گوید به دلیل برخی «تردید‌های ملی» درباره شکل هیئت صلح، فعلا به آن نخواهد پیوست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ناتو ماموریتی تحت عنوان «نگهبان قطب شمال» را برای تقویت حضور خود در قطب شمال آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امنیت داخلی رژیم تروریستی اسرائیل ادعا کرد که در ماه‌های گذشته تلاش‌های ایران برای هک حساب‌های مقامات ارشد این رژیم را خنثی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پادشاه و ولیعهد عربستان در نامه‌ای به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی ایران، به پزشکیان تبریک گفتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر مجاستان تاکید کرد که بوداپست طرح الحاق جزئی اوکراین به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۷ را محکوم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی احضارات مداخله‌جویانه وزیر خارجه ترکیه، وزارت‌خارجه عراق سفیر ترکیه در این کشور را احضار و مراتب نارضایتی خود را به او اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیرخارجه روسیه تاکید کرد در صورتیکه نیرو‌های غربی در جزیره گرینلند مستقر شوند، این کشور نیز اقدامات متقابل نظامی انجام خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ائتلاف دولت قانون عراق اعلام کرد که چندین پیام به ترامپ ارسال و در آنها دیدگاه این ائتلاف درباره نامزدی نوری المالکی تشریح شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چند منبع صهیونیست ادعا کردند که نخست وزیر این رژیم در سفر به واشنگتن درباره احتمال اقدام نظامی علیه ایران با ترامپ صحبت خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است