فرهنگی‌هنری 13:04 - 02 مرداد 1403
برنامه «باغ هنر» سه شنبه دوم مرداد، قطعه «جوکر» اثری از «امیر عظیمی و حمید صفت» را نقد و بررسی می‌کند.

نقد «جوکر» در رادیو ایران

عبدالله علایی تهیه کننده این هفته برنامه «باغ هنر» گفت: سه شنبه دوم مرداد، قطعه «جوکر» اثری از «امیر عظیمی و حمید صفت» را نقد و بررسی می‌شود.

وی ادامه داد: «امیر عظیمی» متولد ۹ بهمن ۱۳۶۹ در تهران، از خانواده‌ای با اصالت گیلانی است. وی به عنوان یک آهنگساز و خواننده با سبک خاص موسیقی شناخته می‌شود که اغلب آثار خود را با تلفیق موسیقی محلی، سنتی، پاپ و راک ارائه می‌دهد.

«عظیمی» در سال ۱۳۸۷ به حرفه موسیقی وارد شده و در همین سال فعالیت هنری خود را آغاز کرد. او به عنوان خواننده تیتراژ فیلم «روباه» به کارگردانی بهروز افخمی شناخته شد.

تهیه کننده «باغ هنر» افزود: «حمید صفت» نیز در روز ۱۸ مرداد ماه سال ۱۳۷۲ در شهر تهران به دنیا آمد. وی یکی از معدود دهه هفتادی‌های بسیار معروف کشور است که البته زود به این شهرت دست پیدا کرده است که بخش عظیمی از شهرتش را مدیون چهره متفاوتش است.

لقب «حمید» در ابتدا حمید ابتکار بود، اما بعد‌ها ترجیح داد همان اسم و فامیلی‌اش باشد، او پس از مدتی فعالیت گروه زد و بند رو بنا نهاد و شروه به ساخت آهنگ‌های گروهی کرد. وی به بازیگری و کارگردانی علاقه دارد، تمایل دارد یک فیلم کوتاه بسازد و فعالیتی هم در حوزه طراحی لباس دارد. «حمید صفت» فعالیت زیادی در کمپ‌های ترک اعتیاد دارد و تلاش زیادی ضد مواد مخدر انجام می‌دهد.

این تهیه کننده رادیویی تصریح کرد: در برنامه روز سه شنبه دوم مرداد، با حضور محمدرضا لطفی معلم آواز و آهنگساز، خلیل شفیعی شاعر و منتقد، وحید طاهری ترکیب و نهایی ساز و مهدی اعتباری استاد آواز ایرانی قطعه «جوکر» در برنامه نقد فنی و محتوایی می‌شود.

«باغ هنر» از شنبه تا چهارشنبه با اجرای شهاب شهرزاد ساعت ۱۶:۰۰ از رادیو ایران پخش می‌شود.


12075711
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال شیش ماهه به کارگردانی مهران مدیری و با حضور جواد رضویان وارد مرحله نهایی تدوین شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید فعالیت‌های نمایشی مجموعه تئاتر شهر با اجرای هفت نمایش در تالار‌های اصلی، چهارسو، قشقایی، سایه و کارگاه نمایش آغاز می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، روز مادر و بزرگداشت مقام زن، شبکه سه سیما با تولید و پخش ویژه‌برنامه‌ای فاخر در قالب برنامه «سه به بعد» به تجلیل از بانوان ورزشکار و مادران آنان می‌پردازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل دوم از برنامه آرشیوی «هنر دوبله» که به بررسی تاریخ و چالش‌های صنعت دوبله در ایران می‌پردازد، از شبکه تهران پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز پاسداشت زبان و ادبیات فارسی صدا و سیما «نخستین همایش زبان و رسانه» را با محوریت کارکرد‌های زبان فارسی در رسانه ملی، برگزار می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پژمان بازغی بازیگر سینما در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به دلایل شخصی و کاری از سمت ریاست انجمن بازیگران کناره‌گیری کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رویداد ملی «ایران جان، گلستان ایران» از ۱۵ تا ۲۱ آذر با شعار «نگارستان ایران، سرزمین برادری» برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۲۰ مستند نیمه‌بلند ایرانی در بخش مسابقه ملی نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» روی پرده می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اصغر نصیری کارگردان، تدوینگر و تهیه‌کننده سینما که به دلیل مشکلات تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری بود، درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آلفرد یعقوب‌زاده هنرمند عکاس و داور عکس جشنواره جهانی فیلم فجر درباره حضور خود در ایران و داوری جشنواره جهانی سخن گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است