فرهنگی‌هنری 13:04 - 02 مرداد 1403
برنامه «باغ هنر» سه شنبه دوم مرداد، قطعه «جوکر» اثری از «امیر عظیمی و حمید صفت» را نقد و بررسی می‌کند.

نقد «جوکر» در رادیو ایران

عبدالله علایی تهیه کننده این هفته برنامه «باغ هنر» گفت: سه شنبه دوم مرداد، قطعه «جوکر» اثری از «امیر عظیمی و حمید صفت» را نقد و بررسی می‌شود.

وی ادامه داد: «امیر عظیمی» متولد ۹ بهمن ۱۳۶۹ در تهران، از خانواده‌ای با اصالت گیلانی است. وی به عنوان یک آهنگساز و خواننده با سبک خاص موسیقی شناخته می‌شود که اغلب آثار خود را با تلفیق موسیقی محلی، سنتی، پاپ و راک ارائه می‌دهد.

«عظیمی» در سال ۱۳۸۷ به حرفه موسیقی وارد شده و در همین سال فعالیت هنری خود را آغاز کرد. او به عنوان خواننده تیتراژ فیلم «روباه» به کارگردانی بهروز افخمی شناخته شد.

تهیه کننده «باغ هنر» افزود: «حمید صفت» نیز در روز ۱۸ مرداد ماه سال ۱۳۷۲ در شهر تهران به دنیا آمد. وی یکی از معدود دهه هفتادی‌های بسیار معروف کشور است که البته زود به این شهرت دست پیدا کرده است که بخش عظیمی از شهرتش را مدیون چهره متفاوتش است.

لقب «حمید» در ابتدا حمید ابتکار بود، اما بعد‌ها ترجیح داد همان اسم و فامیلی‌اش باشد، او پس از مدتی فعالیت گروه زد و بند رو بنا نهاد و شروه به ساخت آهنگ‌های گروهی کرد. وی به بازیگری و کارگردانی علاقه دارد، تمایل دارد یک فیلم کوتاه بسازد و فعالیتی هم در حوزه طراحی لباس دارد. «حمید صفت» فعالیت زیادی در کمپ‌های ترک اعتیاد دارد و تلاش زیادی ضد مواد مخدر انجام می‌دهد.

این تهیه کننده رادیویی تصریح کرد: در برنامه روز سه شنبه دوم مرداد، با حضور محمدرضا لطفی معلم آواز و آهنگساز، خلیل شفیعی شاعر و منتقد، وحید طاهری ترکیب و نهایی ساز و مهدی اعتباری استاد آواز ایرانی قطعه «جوکر» در برنامه نقد فنی و محتوایی می‌شود.

«باغ هنر» از شنبه تا چهارشنبه با اجرای شهاب شهرزاد ساعت ۱۶:۰۰ از رادیو ایران پخش می‌شود.


12075711
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت سیمای رسانه ملی با تدارک ویژه برنامه‌های معارفی، معنوی و فرهنگی، به استقبال ماه مبارک رمضان می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما، با صدور پیامی درگذشت عنایت بخشی، هنرمند گران‌قدر و ماندگار تلویزیون را تسلیت گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دو اثر از تولیدات شبکه مستند سیما در دومین دوره جشنواره «معروف» موفق به کسب جوایز بخش مستند شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «نبرد ربات‌ها» از شبکه یک سیما همزمان با ماه رمضان هر شب روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: در روزگاری که رسانه‌های جهانی، ذهن نسل جوان را میدان اصلی نبرد خود قرار داده‌اند، تبلیغ دین دیگر با شیوه‌های سنتی ممکن نیست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فرهنگ و رسوم مردمان سیستان و بلوچستان در جهان کم نظیر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ایران به یکی از قدرت‌های فضایی دنیا بدل شده است؛ واقعیتی که دوست و دشمن به آن اعتراف دارند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به نخستین همایش ملی سیاست‌گذاری هنر در ایران پیامی ارسال کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رییس دفتر تبلیغات اسلامی تهران محور اصلی اعتماد عمومی در شرایط بحرانی را صداقت، عقلانیت و دلسوزی دانست و بر لزوم تغییر رویکرد مبلغین تأکید کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محسن برمهانی معاون سیما در پیامی درگذشت عنایت الله بخشی، بازیگر پیشکسوت و نام آشنای سینما، تئاتر و تلویزیون ایران را تسلیت گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است