بین‌الملل 17:03 - 17 آذر 1398
وزیر دفاع روسیه تاکید کرد، روابط روسیه و پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) رو به وخامت بوده و کمرنگ می‌شود.

شویگو: روابط روسیه و ناتو رو به وخامت است

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت النشرة، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه در گفت‌وگویی تلویزیونی اظهار کرد: روابط روسیه و پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) رو به وخامت است و همکاری‌های دو طرف متوقف شده‌اند و هر ساله کمرنگ می‌شوند.

شویگو درباره عاملی که روابط روسیه و ناتو را در آستانه فروپاشی قرار داده، گفت: پنج سال قبل ما همکاری‌های بسیار فعالی با بروکسل داشتیم و روسیه نماینده‌ای در ناتو داشت اما امروز این شرکا در کنار آمریکا از بسیاری از قراردادها و توافقنامه‌ها خارج می‌شوند و حوزه امنیتی هر روز بسته‌تر و بسته‌تر می‌شود.

انتهای پیام


10313751
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند در اوکراین این تصور وجود دارد که آمریکا و روسیه ممکن است بدون حضور و نظر زلنسکی در گفت‌و‌گو‌های صلح پیش بروند و توافق کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرودگاه ویلنیوس به دلیل مشاهده بالون‌های مشکوک که ادعا شده مواد مخدر را قاچاق می‌کنند، موقتاً تعطیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با هیئت اوکراینی گفت مذاکرات سازنده بوده و تلاش‌ها برای پایان جنگ اوکراین ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاپ لئو چهاردهم اعلام کرد که تشکیل کشور فلسطینی تنها راه حل پایدار برای وضعیت کنونی است، هرچند (رژیم) اسرائیل هنوز آن را نمی‌پذیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا و مقامات وقت را متهم کرد که با عدم نظارت کافی بر ورود مهاجران، کشور را دچار بحران کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و آمریکا مذاکرات صلح را از ساعتی پیش آغاز کردند تا طرح اصلاح‌شده برای پایان دادن به جنگ را نهایی کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل و رانش زمین در اندونزی تا کنون بیش از ۴۰۰ کشته و ۴۰۰ مفقودی بر جای گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرز تورخم ـ مهم‌ترین گذرگاه تجاری میان پاکستان و افغانستان ـ پس از ۵۰ روز مسدودی، به درخواست سازمان ملل و برای عبور کالاهای ضروری و انسانی فردا بازگشایی می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی درخواست رسمی نتانیاهو برای عفو از پرونده فساد را شدیدا محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در نشست مشترک استاندار خراسان رضوی و روسای بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان در کابل،دو طرف بر توسعه همکاری‌های بانکی تأکید و ایجاد شعبات بانکی در منطقه مرزی دوغارون را بررسی کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است