فرهنگی‌هنری 23:39 - 04 فروردین 1404
سریال «پایتخت ۷» در حالی پخش اولین قسمت خود را دوشنبه ـ چهارم فروردین ماه ـ آغاز کرد که حجم بالای تبلیغات در این سریال، قابل توجه است.

«پایتخت» همچنان در هجوم تبلیغات

باشگاه خبرنگاران جوان - حجم بالای تبلیغات، پیش از این هم مخاطبان را در پخش فصل‌های گذشته خصوصا در «پایتخت ۶» آزار داده و حتی مورد انتقاد برخی سازندگان از جمله نویسنده قرار گرفته بود.

این در حالی است که در قسمت اول این سریال برای نوروز ۱۴۰۴، علاوه بر باکس آگهی‌های بازرگانی که آن‌هم مدت زمان قابل توجهی است، بخشی از تبلیغات در «پایتخت ۷»، با همکاری خود بازیگران و درون صحنه‌های سریال انجام و بیشتر اقلام خوراکی از جمله نوشیدنی‌های میوه‌ای، شیر، برنج و ... را شامل می‌شود.

همچنین پیش از آغاز تیتراژ، تبلیغی پخش شد که در قالب آیتمی نمایشی از خود بازیگران پایتخت برای ساخت صحنه‌های آن استفاده کرده بودند.

معاون سیما به تازگی در نشست خبری برنامه‌های رمضان و نوروز ۱۴۰۴، با پرسشی درباره تبلیغاتی که از شبکه‌های سیما پخش می‌شود، مواجه شد که اظهار کرده بود: سازمان صدا و سیما بخشی از بودجه را از این طریق تامین می‌کند که نه برای ما مطلوب است و نه برای مخاطب، اما بخشی از حیات مجموعه به آگهی‌های بازرگانی وابسته است.

برمهانی با یادآوری اینکه تبلیغات زیرمجموعه معاونت سیما نیست در عین حال تاکید کرده بود که «از محتوای آگهی‌ها صرف نظر نمی‌کنیم و با اینکه آگهی‌های بازرگانی ذیل مجموعه معاونت سیما نیست، اما می‌دانم زحماتی در بخش بازرگانی در حال انجام است؛ به عنوان مثال مضمون آگهی بازرگانی رصد می‌شود و حتی در صورت رعایت برخی موضوعات، تخفیفاتی هم اعمال می‌شود. تا جایی که بتوانیم بین نیاز خودمان و سبک زندگی مطلوب در آگهی بازرگانی موازنه برقرار می‌کنیم.»

قسمت نخست سریال پایتخت ۷، دوشنبه چهارم فروردین ماه حدود ساعت ۲۲ پخش شد و در این قسمت بازیگرانی، چون محسن تنابنده، ریما رامین فر، احمد مهران فر، نسرین نصرتی و هومن حاجی عبداللهی مشاهده شدند.


12170376
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چهل‌وچهارمین جشنواره تئاتر فجر با حضور ۲۲ گروه متشکل از هنرمندان دارای معلولیت، منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه چهل‌وسومین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران ۷ کتاب را به عنوان نامزد‌های گروه‌های مختلف «کلیات» این‌جایزه معرفی کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌های راه یافته به بخش سودای سیمرغ جشنواره ملی فیلم فجر، شامل مسابقه سینمای ایران، مستند و فیلم کوتاه، معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سومین روز چهل و چهارمین جشنواره تئاتر فجر میزبان ۱۲ اثر نمایشی است که در بخش‌های اصلی صحنه‌ای و خیابانی جشنواره اجرا می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با تأکید بر ماهیت مردمی این جشنواره گفت: عمار تلاشی برای نمایش واقعیت‌های جمهوری اسلامی ایران از زاویه نگاه مردم است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «رو به آفتاب» به کارگردانی امیر اسرافیلی، روایتی دل‌انگیز از پیوند قلبی و عشقی که در سینه مردم، در کوی و برزن و شهر و روستا ریشه دوانده و زنده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان «گرگ‌ها» گفت: آقای میرباقری صد برابر از من بهتر است. او بعد از «گرگ‌ها»، «رعنا» و چندین فیلم دیگر ساخت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر سوگواره بین‌المللی سفینه‌النجاه گفت: دومین دوره سوگواره بین‌المللی «سفینه‌النجاة» با موضوع «دستان مبارک حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام)» برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه برنامه «طلوع قمر» در شب ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) با بررسی موضوع‌هایی همچون وفاداری، جانبازی، رهبری اخلاقی، قناعت و بصیرت در فتنه، روی آنتن رادیو فرهنگ می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های مختلف رادیویی با تمرکز بر بازنمایی ظرفیت استان‌ها تلاش دارند روایت دقیق و منصفانه از توانمندی‌های استان‌ها را ارائه دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است