بین‌الملل 07:37 - 09 شهریور 1404
وزارت کشور عراق با صدور بیانیه‌ای شایعه منتشر شده در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی درباره وقوع انفجار در مسیر فرودگاه بغداد را به طور قاطع تکذیب کرد.

تکذیب انفجار در نزدیکی فرودگاه بغداد

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور عراق، این وزارتخانه در این بیانیه کوتاه اعلام کرد که وضعیت امنیت پایتخت امن و آرام است.

در این بیانیه آمده است که بغداد شاهد هیچ حادثه امنیتی نبوده و این اخبار بی اساس است و با هدف ایجاد نگرانی میان شهروندان منتشر شده است.

وزارت کشور عراق در پایان این بیانیه از همه خواست تا از پذیرش و انتشار این شایعات خودداری کنند و برای به دست آوردن اطلاعات خود در این زمینه به بیانیه‌های نهادهای رسمی به عنوان تنها منبع اطلاعات امنیتی تکیه کنند.

ساعاتی پیش برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی مدعی حمله به یک خودرو در جاده منتهی به فرودگاه بغداد شده بودند.


12221471
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آمریکایی اعلام کردند که کاخ سفید صدور انواع روادید برای همه فلسطینیان را متوقف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد روسیه اعلام کرد که رئیس جمهوری این کشور قرار است با همتایان خود از ایران، ترکیه و هند دیدار‌های دوجانبه داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی در ادامه حملات خود به مراکز درمانی و خدماتی در غزه، بار دیگر بیمارستان شهدای الاقصی در دیر البلح در مرکز غزه را بمباران کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اجلاس سران کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای با سخنرانی رئیس جمهوری چین آغاز به کار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با دفاع از سیاست تعرفه‌ای خود گفت بدون آن آمریکا نابود می‌شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس‌های دریانوردی از وقوع حادثه‌ای امنیتی در جنوب غربی بندر ینبع عربستان سعودی واقع در دریای سرخ خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی افغانستان با انتشار اعلامیه‌ای، انجام هرگونه معاملات فارکس را به دلیل مصونیت سرمایه‌های شهروندان ممنوع اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت طالبان اعلام کرد کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در چهار استان شرق افغانستان آغاز شده‌است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زمین‌لرزه شدید کابل و ولایت‌های اطراف را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترس تل‌آویو از انتقام یمن، بار دیگر چهره و رو به سقوط رژیم صهیونیستی را آشکار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است