اقتصادی 03:20 - 23 مرداد 1398
رئیس انجمن تولیدکنندگان نوشت‌افزار کشور با بیان اینکه گرانی کاغذ باعث شده دفترسازان در سال جاری با ۲۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند،‌ از دو برابر شدن قیمت دفتر دانش‌آموزان نسبت به سال گذشته خبر داد.

گرانی کاغذ دامن تولیدکنندگان دفتر مشق را گرفت

محمودرضا صنعتکار در گفت‌گو با ایسنا، با بیان اینکه هیچ یک از شرکت‌های عضو این انجمن ارز دولتی یا نیمایی دریافت نکرده‌اند، گفت: صنعت دفترسازی سرمایه آنچنانی ندارد که بخواهد اقدام به واردات کاغذ کند؛ بنابراین واردکنندگان کاغذ بیشتر ناشران بودند که در نهایت کالای وارداتی خود را بالاتر از نرخ آزاد عرضه کردند.

وی افزود: قیمت هر بند کاغذ تحریر با نرخ آزاد باید معادل ۳۵۰ هزار تومان باشد، اما دفترسازان امسال این کاغذ را بندی ۵۳۰ هزار تومان خریدند.

به گفته رئیس انجمن تولیدکنندگان نوشت‌افزار کشور، در سال جاری دفترسازان به دلیل گرانی کاغذ با ۲۰ درصد ظرفیت خود فعالیت کردند.

صنعتکار تصریح کرد: در حال حاضر قیمت هر بند کاغذ تحریر نسبت به سال گذشته ۲.۵ برابر شده و به بیش از ۵۰۰ هزار تومان رسیده است که به دنبال آن، قیمت دفتر نیز حدود دو برابر شده است.

پیشتر رئیس اتحادیه صحاف شهرستان تهران نیز اعلام کرده بود وزارت ارشاد برای تولید دفتر مشق کاغذ در اختیار واحدهای تولیدی قرار نمی‌دهد؛ اما به گفته وی فرآیند تولید دفتر مشق از چند ماه گذشته آغاز شده و پیش‌بینی‌ها بر آن است که بازار با کمبودی مواجه نخواهد بود، اما قیمت تمام شده محصولات رشد قابل‌توجهی داشته است.

دبیر سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران نیز اواخر خرداد ماه امسال اعلام کرد که در شش ماهه دوم سال گذشته تولید کاغذ چاپ، تحریر و روزنامه ناچیز بوده و مهمترین علت آن را مشکلاتی عنوان کرد که تولیدکنندگان در زمینه پرداخت مالیات بر ارزش افزوده با آن مواجه هستند.

انتهای پیام


10207253
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مجری طرح جایگزینی انتقال آب از زیاران به تهران، عملیات لوله گذاری و آب اندازی طرح به اتمام رسیده و در حال تست شیرهای اطمینان است و تا پایان هفته تکمیل می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی پنچ روز آینده در نوار شرقی کشور، وزش باد و در مناطق مستعد گرد و خاک پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران خواستار همکاری‌های مشترک بخش خصوصی ایران و سوئیس در حوزه‌های غیرتحریمی و نقش‌آفرینی بخش خصوصی دو کشور در تنظیم مراودات اقتصادی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: با معامله ۷۴ کیلوگرم شمش طلا در ۲۰ مهرماه، حجم کل معاملات شمش مرکز مبادله ایران برای امسال به ۲۴۹۵ کیلوگرم رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مهرماه مددجویان بهزیستی به‌صورت مستقیم و مستمری مددجویان کمیته امداد به حساب آن نهاد واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زراعت گفت: با استفاده از دانش، روش‌های مفید، تغذیه گیاهی، بهبود و حاصلخیزی خاک و کشاورزی حفاظتی توانستیم ثبات تولیدات بخش کشاورزی حفظ کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: قیمت جدید هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۷۷ هزارتومان اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برای سومین بار در یک ماه اخیر فوکر آسمان بدلیل نقص فنی از باند به رمپ برگشت که باعث ایجاد مشکلات بسیاری از مسافران شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۲۰ مهر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است