اقتصادی 18:45 - 05 بهمن 1403
ایران و عمان تفاهم نامه مشترک اقتصادی در حوزه تجارت ترجیحی و همکاری‌های گمرکی امضا کردند.

توافق ایران و عمان برای حذف تعرفه‌های تجاری

بیست و یکمین اجلاس همکاری‌های مشترک ایران و عمان به میزبانی مسقط برگزار شد. نشستی که به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت با ۲۰ نشست قبلی متفاوت بود.

محمد اتابک، با اشاره به امضای تفاهم نامه مشترک بین ایران و عمان، گفت: ۳ دستور کار مشخص در این نشست مطرح شد؛ نخستین دستورکار، بحث تجارت ترجیحی و حذف تعرفه‌ها بین دو کشور بود، که با آن موافقت شد و کار‌های اجرایی آن تا هفته آینده انجام می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، پشتیبانی از سرمایه گذاری‌هایی را که بین دو کشور انجام می‌شود را دستور کار دوم این نشست عنوان کرد و از توافق دو کشور بر سر این موضوع خبر داد.

وزیر صمت ادامه داد: سومین دستور کار، همکاری‌های گمرکی و اداری ضروری بین دو کشور برای تسهیل تجارت بود، که برنامه ریزی‌های مورد نیاز انجام شده و با تعیین کارها، این مورد هم به زودی به نتیجه می‌رسد.

محمد اتابک همچنین با اشاره به دیدار‌های مختلف با وزیران عمانی گفت: در دیدار با وزیر حمل و نقل عمان، برقراری خط کشتیرانی بندرعباس به عمان، افزایش پرواز‌ها و مسائل مربوط به بنادر دو کشور بررسی شد.

دیدار با وزیران تجارت و انرژی و همچنین دیدار با رئیس سرمایه گذاری عمان از دیگر برنامه‌های وزیر صمت، در حاشیه برگزاری بیست و یکمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و عمان بود.

موسی فرهنگ، سفیر ایران در عمان، هم در حاشیه این نشست به خبرنگار گروه تجارت خارجی گفت: موافقت‌های نامه‌های مختلفی در دست امضا داریم که مراحل پایانی آنها طی شده است و در دیدار‌های آتی مقامات دوکشور به نتیجه خواهد رسید.

منبع: ایبنا


12145599
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت:امروز میلیون‌ها اراضی کشاورزی در حریم شهر‌ها در تله توسعه آن قرار گرفته‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه فرآورده‌های لبنی گفت:صادرات شیر خشک و کمبود نهاده‌های دامی عامل جهش قیمت لبنیات در سال ۱۴۰۴ است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص کل بازار سرمایه با رکوردشکنی‌های اخیر به ارتفاع ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار واحد رسیده و در کنار آن، شاخص کل هم‌وزن نیز روز‌های سبز و مثبتی را تجربه می‌کند. این حرکت مثبت در بازار سهام، کارشناسان را بر آن داشته است تا دلایل متعددی را برای این ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ایران با یک درصد وسعت جهان به تنهایی ۷.۷ درصد فرسایش خاک جهان را به خود اختصاص داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بهبود فضای کسب و کار و برقراری عدالت مالیاتی و برچیده شدن بساط سوداگران تنها بخشی از مزیت‌های صدور صورتحساب‌های الکترونیکی است که از درابتدای دی ماه اجرایی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار بالای ۹۰ درصد کشت گندم در استان‌های غرب و شمال غرب انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس، با تأکید بر اهمیت اجرای قانون مالیات بر سوداگری گفت: این مالیات نقش موثری در تنظیم روابط اقتصادی کشور و مهار فعالیت‌های مخرب سفته‌بازانه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از تداوم آلودگی هوا در کلان‌شهر‌ها تا اواسط هفته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی عرضه خودرو‌های وارداتی (مربوط به عرضه شماره دهم) امروز انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت:تولید فولاد خام در ایران به حدود ۳۱.۴ میلیون تن رسید که رشد ۲.۲ درصدی را به خود اختصاص داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است