ورزشی 00:01 - 11 مهر 1402
ظاهرا برخی عناصر نفوذی تحت تاثیر صهیونیست ها به دنبال تخریب رابطه ایران و عربستان هستند و اتفاقات بازی لغو شده امشب سپاهان و الاتحاد هم ناشی از همین مساله است.

چه کسی بدنبال سیاسی سازی دیدار سپاهان و الاتحاد است؟

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالیکه همه چیز برای برگزاری یک رقابت سالم و جوانمردانه بین دو تیم الاتحاد عربستان و سپاهان ایران در ورزرشگاه نقش جهان فراهم بود به یکباره اتفاقی حیرت انگیز باعث لغو این دیدار مهم لیگ قهرمانان آسیا شد. 

برخی ادعا کردند مسئولان الاتحاد به وجود تندیس سردار قاسم سلیمانی در ورزشگاه نقش جهان اصفهان ایراد گرفتند و آن را بهانه کردند و به بازیکنان خود دستور دادند که حتی برای گرم کردن به میدان نیایند! این در حالی بود که بازیکنان تیم الاتحاد که روز گذشته در کمال احترام وارد کشورمان شدند در همین ورزشگاه مشغول تمرین شدند و نماینده AFC  هم ورزشگاه را کاملا کنترل کرده بود. روز گذشته نیز تندیس سردار قاسم سلیمانی از قهرمانان ملی کشورمان در ورزشگاه وجود داشت و بیش از 4 سال است که در نقش جهان وجود دارد. و باز هم تاکید می شود، بازیکنان الاتحاد بدون هیچ مساله ای در آنجا تمرین کردند. در نشست خبری هم حتی سرمربیان پرتغالی دو تیم به خوبی و گرمی با یکدیگر دیداری کوتاه داشتند و حتی سرمربی پرتغالی الاتحاد، از میزبانی کشور ایران و باشگاه سپاهان تقدیر کرد.

از سویی دیگر در ورزشگاه های عربستان همواره تندیس‌ها و عکس هایی از مقامات سعودی در ورزشگاه ها نصب شده و هیچ وقت این مساله مشکلی برای برگزاری مسابقه در ورزشگاه های عربستان برای تیم های ایرانی نداشته است؛ اما چطور یکباره وجود تندیس قهرمان ملی کشورمان تبدیل به بهانه ای برای بازی نکردن تیم الاتحاد عربستان می شود؟ این در شرایطی است که علاوه بر سردیس قهرمان ملی ایران، حاج قاسم سلیمانی، سردیس پرویز دهداری از موسسان باشگاه سپاهان و محمود یاوری یکی از اسطوره های فوتبال اصفهان وجود دارد که شخصیت های ورزشی هستند.

اتفاقات عجیب امشب این سوال را به ذهن متبادر می کند که آیا سیاسی کردن یک مسابقه ورزشی، حرکتی از سوی عربستان بمتظور نزدیکی به صهیونیست هاست و یا اسراییل از طریق نفوذ در تیم الاتحاد بدنبال ایجاد جنجال در روابط است؟

پایان پیام/


11997769
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶ در واشینگتن دی‌سی آمریکا آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶ در واشینگتن دی‌سی آمریکا برگزار شد و بلژیک، مصر و نیوزیلند همگروه ایران شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در مهمترین دیدار‌های هفته هفدهم لیگ برتر فوتسال، گیتی پسند و مس سونگون مقابل حریفانشان به برتری رسیدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاپیتان پرسپولیس می‌گوید: سنگ پرانی از سوی مردم ایران که فرهیخته هستند، بعید است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال پس از دربی گفت: وقتی در خانه حریف نمی‌بریم، نباید بازی را واگذار کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملوان با پیروزی مقابل مس رفسنجان پس از ۴ بازی موفق به کسب پیروزی شد و با ۱۷ امتیاز در رده ششم جدول لیگ برتر قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که حسرت ۸ ساله استقلال برای برد ۹ ساله شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سپاهان با پیروزی خانگی مقابل فجرسپاسی به صدر جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از هواداران عذرخواهی می‌کنم که نتوانستیم انتظارات آنها را برآورده کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال فولاد خوزستان و آلومینیوم اراک با تساوی بدون گل به پایان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است