فرهنگی‌هنری 18:08 - 19 آذر 1403
مدیر شبکه دو سیما می‌گوید: شبکه دو همیشه سعی کرده است نسبتی با زمانه و حس‌وحال مخاطبان داشته باشد.

موفقیت در جذب مخاطب شرط مانایی برنامه‌هاست

حامد بامروت‌نژاد، مدیر شبکه دو سیما درباره رویکرد مخاطبان نسبت به این شبکه و تجربه دریافت توامان واکنش‌های مثبت و منفی به تولیدات شبکه دو سیما، گفت: شاید حاصل یکی از اصلی‌ترین تلاش‌های ما همین باشد که با حس‌وحال مخاطب همراه شویم. درواقع، سعی می‌کنیم با آنتن شبکه دو در سال‌های قبل، تفاوت‌هایی داشته باشیم.

وی افزود: رویکرد ما این است که با زمانه مخاطب نسبتی برقرار کنیم. این شیوه ممکن است برای عده‌ای جالب و شاید هم نظر برخی به آن منفی باشد. شبکه دو می‌خواهد برای همه نوع مخاطبی برنامه تولید کند و طبیعتاً در این میان، هم بازخورد مثبت خواهیم داشت، هم بازخورد منفی.

بامروت‌نژاد درباره آن دسته از برنامه‌های شبکه دو که متناسب با سند تحول صداوسیما ساخته شده و توانسته مخاطبان را جذب کند، توضیح داد: برنامه «صبحانه ایرانی» در طول هفته به‌طور متوسط حدود ۲۵ هزار پیامک دریافت می‌کند و می‌توان گفت بیشترین نظرات را به خودش جلب کرده است. همچنین، در هر هفته بالغ‌بر ۳۰۰ تماس تلفنی درباره برنامه «پاورقی» داریم. برنامه «نوسان» نیز پیام و تماس زیادی دارد. در نظرسنجی اخیر سازمان صداوسیما، مجموعه نمایشی «آقای قاضی» هم ۴۱ درصد بیننده داشته است.

به‌گفته مدیر شبکه دو سیما، چنین بازخورد‌هایی درخصوص برنامه‌های شبکه دو نشان می‌دهد چه قالب‌هایی برای مخاطبان جذاب‌تر است.

بامروت‌نژاد افزود: هرکدام از این برنامه‌های موفق و پرطرفدار، ظرفیت تولید فصل دوم را هم دارند. همکاران مرکز سیمرغ، آرایه (دکور) ثابتی برای مجموعه «آقای قاضی» که فصل دوم آن درحال پخش است طراحی کرده‌اند که به استمرار تولید این مجموعه پرمخاطب کمک کرده است. با تمهیداتی ازاین‌دست، بستر تولید بهتر شده است. ازاین‌رو، فصل سوم این مجموعه نیز به‌زودی تولید خواهد شد.

وی در ادامه افزود: یکی دیگر از اقدامات ما در شبکه دو سیما، درخصوص تولیداتی که بازخورد مثبتی دریافت کرده‌اند، افزایش مدت آنتن‌دهی به این برنامه‌هاست. تاکنون برنامه پرمخاطب «صبحانه ایرانی» نزدیک به ۳۰۰ کلاکت و «پاورقی» حدود ۴۰۰ کلاکت روی آنتن شبکه دو بوده است. من فکر می‌کنم استمرار در پخش چنین برنامه‌هایی در مخاطب‌یابی برای این تولیدات موݦݧٔثر است.

بامروت‌نژاد یادآوری کرد: شبکه دو سیما یکی از شبکه‌های رسانه ملی است که بیشترین تعامل را با مرکز سیمرغ داشته است. مجموعه‌های «چای نبات»، «آقای قاضی»، «هم‌وطنز» که عید نوروز ۱۴۰۳ روی آنتن رفت و…، از تولیدات سیمرغ است که در جدول پخش شبکه دو قرار دارد.

وی درباره همکاری با هنرمندانی که برنامه‌های شاخصی را در شبکه دو سیما روی آنتن برده‌اند نیز اظهار کرد: تقریباً با همه کسانی که با شبکه دو کار می‌کنند، ارتباط برقرار کرده‌ایم و آغوش شبکه به روی همه افراد گشوده است تا برنامه‌سازان به شبکه برگردند و باز هم برنامه تولید کنند. درخصوص برخی برنامه‌ها گاهی فصل تولید و پخش آنها به اتمام رسیده و سیر طبیعی خود را طی کرده‌اند؛ بنابراین، ازآنجاکه همیشه شاهد رفت‌وآمد برنامه‌ها و برنامه‌سازان در همه شبکه‌ها بوده‌ایم، روندی عادی در همکاری‌ها برقرار است و منعی برای روی آنتن بردن هیچ برنامه‌ای نداریم.


12125600
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نتیجه آرای فیلم‌های نمایش داده شده در روز هشتم جشنواره فیلم فجر براساس حروف الفبا با انتخاب ۷ فیلم، روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن توسط ستاد انتخاب فیلم برگزیده از نگاه تماشاگران جشنواره فیلم فجر اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مهدی شفیعی معاون هنری وزیر ارشاد به چهل و یکمین جشنواره موسیقی فجر پیام داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «آرام‌بخش»؛ درامی اجتماعی و روان‌شناختی که با تمرکز بر جزئیات زندگی زنان و چالش‌های هویتی، تلاش دارد تصویری از جست‌وجوی آرامش در دنیای امروز ارائه دهد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه اسناد انقلاب اسلامی به مناسبت ایام‌الله دهه مبارک فجر و با مشارکت مرکز اسناد انقلاب اسلامی، از ۲۵ بهمن تا ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برپا خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «سقف»؛ اثری که جنگ را بهانه‌ای برای بررسی شکاف‌های اخلاقی و مفهوم خانواده قرار داده است، اما در اجرا با لکنت‌های روایی و بازی‌های معمولی روبروست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» گبرلو گفت: از بین فیلم‌های سال گذشته جشنواره فجر فقط ۵۰ درصد از آنها توانسته‌اند اکران عمومی داشته باشند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های رادیویی در چهل و هفتمین جشن فجر انقلاب اسلامی، همصدا با مردم انعکاس دهنده حضور پرشورشان در راهپیمایی ۲۲ بهمن خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اولین روز از چهل و یکمین جشنواره موسیقی فجر روز گذشته با ۹ اجرا و تجلیل از کریم کریمی پیشکسوت موسیقی خراسان برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر فردا به ایستگاه پایانی خود می‌رسد؛ رویدادی که در روز‌های گذشته با نمایش آثار متنوع با بحث‌های فراوان همراه بوده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه جذاب «شکرستان» هر روزساعت ۱۵:۳۰ از شبکه نهال به روی آنتن می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است