ورزشی 14:28 - 20 تیر 1403
سینا موحد با کسب عنوان استاد بزرگی، جوان ترین شطرنج باز ایران شد که موفق به کسب این عنوان شده و از این حیث رکورد علیرضا فیروزجا را شکست.

شطرنج باز ۱۴ ساله ایران رکورد زد

در جریان مسابقات شطرنج بین المللی باکو، سینا موحد به عنوان قهرمانی دست یافت و بدین ترتیب نورم های لازم برای دستیابی به تاتیل استاد بزرگی را به دست آورد.

موحد در حالی استاد بزرگ شطرنج شده است که ۱۴ سال و یک ماه دارد.

بدین ترتیب وی جوان ترین شطرنجباز ایرانی شد که موفق به کسب عنوان استاد بزرگی شطرنج شده است. این عنوان پیش از این در اختیار علیرضا فیروزجا بود. فیروزجا وقتی ۱۴ سال و ۸ ماه داشت، به عنوان استاد بزرگی شطرنج دست یافت.

آن زمان فیروزجا برای تیم ملی شطرنج ایران بازی می کرد اما چند سالی است که او از تبعیت ایران خارج شده و زیر پرچم فرانسه بازی می کند.

سینا موحد مستعدترین بازیکن تاریخ شطرنج ایران برای فتح مرتفع‌ترین قله‌های جهانی شطرنج است و در این سن موفق به کسب عنوان استاد بزرگی شده که در نوع خود یک رکورد بی‌نظیر است.


12071983
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پازل گمشده مرحله نهایی لیگ برتر کشتی آزاد ایران دوئل تکراری وزن ۱۲۵ کیلوگرم است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برای اولین بار در تاریخ رشته تنیس روی‌میز ایران، سیما لیموچی سرمربی تیم ملی بانوان کشورمان به عنوان رئیس کمیته پاراتنیس روی میز دنیا ITTF انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» منچستریونایتد موفق شد با نمایشی درخشان در خانه ولورهمپتون به پیروزی ۴-۱ برسد و خود را به یک امتیازی رتبه چهارم برساند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» میلان در دیداری دشوار برابر تورینو در حالی‌که ۲-۰ عقب افتاده بود، با درخشش کریستین پولیشیچ کامبک زد و ۳-۲ پیروز بازی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قلعه نویی قصد دارد که مهاجم ایرانی تیم استاندارد لیژ را برای فیفا دی بعدی به تیم ملی فوتبال دعوت کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست تیم فوتبال سپاهان می‌گوید که صحبت‌های مطرح شده در مورد نقل و انتقالات شایعه و گمانه زنی رسانه‌ها است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس با تغییراتی در ترکیب خود به مصاف تیم فوتبال پیکان در هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال از احتمال توافق با پرتغال برای انجام بازی دوستانه در خرداد ماه خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن سابق پرسپولیس می‌گوید که به نظرم نباید در این باد بخوابیم که قرعه تیم ملی فوتبال راحت است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیگ برتر فوتبال امروز با انجام ۴ دیدار وارد هفته سیزدهم می‌شود و تیم‌های پرسپولیس و تراکتور به مصاف حریفان خود می‌روند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است