اقتصادی 12:29 - 19 اردیبهشت 1400
در شرایطی که مسوولان برقی هشدار در مورد تامین برق را از هم اکنون شروع کردند و شاهد تعدیل روشنایی در مسیرهای شهری هستیم، بیلبوردهای بزرگ و کوچک تبلیغاتی با پروژکتورهای چشم نواز به جان روشنایی کشور افتادند.

پول تبلیغات بلای جان روشنایی کشور

به گزارش ایسنا، برای گذر از پیک برق در استان تهران و دور زدن خاموشی نیازمند حدود ۶۰۰ مگاوات کاهش مصرف هستیم که وزارت نیرو برای این مساله ابزارهای مختلف تشویقی و بازدارنده در نظر گرفته اما به نظر می رسد که تاکنون زورش به شهرداری نرسیده است چراکه میزان مصرف برق توسط شهرداری ها نه تنها کاهش پیدا نکرده بلکه افزایش نیز داشته است.

با شروع فصل گرما صنعت برق برای مدیریت مصرف اقدام به تعدیل روشنایی معابر و مسیرهای شهری کرد، هرچند که این موضوع با انتقادهای فراوانی روبرو شد اما روشنایی مسیرها در ساعاتی از شبانه روز جای خود را به روشنایی کشور در کل روز داد. البته این در شرایطی است که بیلبوردهای تبلیغاتی شهرداری در تمام شهر با پروژکتورهای بزرگ و کوچک رخ نمایی می کند.

به عنوان نمونه اگر به تازگی مسیرتان در تاریکی شب به اتوبان حکیم خورده باشد مشاهده میکنید که در همین شرایط هشدار تعداد بیلبوردهای تبلیغاتی با سایزهای غول پیکر و پرژکتورهای بزرگتر اضافه شده که بی شک هر کدام از آن ها نور زیادی را مصرف می کنند، آن هم در شرایطی که تهران به طور جدی نیازمند مدیریت مصرف و توجه به این مهم است.

ظاهرا اینطور به نظر می رسد که شهرداری پول تبلیغات را بر روشنایی ترجیح داده اما باید این نهاد عمومی غیر دولتی کمی منفعت شهر را بر منفعت اقتصادی خود اولویت بدهد  و همانطور که از مردم انتظار همراهی می رود، دستگاه های اجرایی دیگر نیز همراه صنعت برق باشند تا بتوانیم تابستان را بدون مشکل سپری کنیم.

مصطفی رجبی مشهدی - سخنگوی صنعت برق در رابطه با اقداماتی که برای مقابله با استفاده بیش از حد از برق در این موارد صورت می گیرد، به ایسنا گفت: برای گذر موفق و بدون خاموشی از پیک بار، تعدیل روشنایی بزرگراه ها را اجرایی کردیم و برای این مساله نیز تدابیر زیادی در نطر گرفته شده است و هدف این بوده که بتوانیم میزان مصرف برق را در ساعاتی که میزان تردد کمتر است مدیریت کنیم.

وی با اشاره به بیلبوردهای تبلیغاتی موجود در اتوبان ها و بزرگراه های تهران و مصرف بالای برق آن ها، اظهار کرد:  بیلبوردهای تبلیغاتی در صورتی که از چراغ های فوق کم مصرف  بهره بگیرند، روشن ماندن آنها مانعی نخواهد داشت اما اگر این روشنایی ها خارج از کیفیت مصرف متعارف باشد و یا استفاده از لامپ هایی که مصرف بالایی دارند، تذکرات داده و برخورد لازم صورت می گیرد.

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه  براساس هماهنگی صورت گرفته، بازدیدهای دوره ای از وضعیت روشنایی بیلبوردهای تبلیغاتی انجام خواهد شد، اظهار کرد: در این موارد با شهرداری همکاری خواهیم داشت تا این موضوع مدیریت شود.

این صحبت ها در شرایطی است که حسین صبوری-  مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ به تازگی اعلام کرد که در سال جاری با توجه به بارندگی‌های اندک و گرمای زودرس هوا و همچنین تغییر معادلات ناشی از شیوع بیماری کرونا پیش‌بینی می‌کنیم میزان مصرف برق، شیب افزایشی به خود بگیرد که این مسئله با توجه به ایجاد محدودیت تولید در نیروگاه‌های برق‌آبی، نگران کننده است. به همین دلیل از سال گذشته، طرح‌های مدیریت بار این شرکت در بخش‌های مختلف با شدتی دو چندان آغاز شده و در این زمینه، تفاهم‌نامه‌های همکاری با مشترکان بزرگ اداری، صنعتی و تجاری نیز امضا شده است.

به گفته وی  مدیریت موفق بار در سال گذشته منجر به جلوگیری از وقوع خاموشی در پایتخت شد،  در سال جاری برای اطمینان از تامین برق پایتخت در ساعات اوج بار نیازمند حدود ۶۰۰ مگاوات کاهش در مصرف برق در ساعات پرباری هستیم که اگرچه تمام توان فنی و اجرایی خود را برای این مهم به‌کار گرفته‌ایم، اما برای دستیابی به این هدف، نیازمند همراهی همه مشترکان تهرانی هستیم.

انتهای پیام


11058547
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات مدیره سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها گفت: تا پایان شهریورماه سال جاری ۹۵ درصد مطالبات گندم‌کاران، به‌ویژه گندم‌کاران استان خوزستان، پرداخت شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۱۵ میلیون و ۴۴۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: تا سال ۲۰۲۷ حدود ۸۳ میلیون شغل از بین می‌رود و تنها ۶۳ میلیون شغل جدید ایجاد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان هواپیمایی کشور و سفیر قطر در ایران موضوع بازگشت درآمد‌های قطر ایرویز به کشورش و مشکلات مربوط به مالیات بر ارزش افزوده در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان هواپیمایی کشور و سفیر قطر در ایران موضوع بازگشت درآمد‌های قطر ایرویز به کشورش و مشکلات مربوط به مالیات بر ارزش افزوده در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:سیاست‌های وزارت اقتصاد در راستای افزایش تعاملات با کشور‌های منطقه و همسایگان مثبت و حضور وزیر اقتصاد در مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری تاجیکستان نقش موثری در این بین داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حمایت اعلام کرد: با توجه به اعمال افزایش‌ قیمت خودروها از ابتدای ۱۴۰۴ و فرآیند تولید محصولات در شرکت‌های مونتاژی، اعمال افزایش‌های مذکور در قیمت نهایی مصرف کننده لاجرم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: صورت حساب الکترونیک با کاهش فرار مالیاتی فاکتور‌های جعلی یک اقدام مثبت در زمینه حمایت از کسب‌وکار‌ها است و کمک بزرگی به پیش‌بینی‌پذیری اقتصاد و همچنین تقویت رقابت‌پذیری در اقتصاد خواهد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بانک مسکن گفت: تاکنون قرارداد تأمین مالی ساخت ۳۸۶ هزار واحد نهضت ملی مسکن به ارزش ۱۸۳ همت منعقد شده و ۱۳۷ همت از سهم‌الشرکه‌ها نیز متناسب با پیشرفت پروژه‌ها پرداخت شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با برنامه ریزی های صورت گرفته شرکت‌های هواپیمایی در حال تلاش برای ایجاد مسیرهای پروازی جدید به کشورهای اروپایی و همچنین افزایش تعداد ناوگان هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است