ورزشی 07:05 - 02 اسفند 1404
نوذر رودنیل کارشناس داوری گفت: باید خطای بازیکن خیبر بر روی علیپور قبل از اعلام پنالتی گرفته می‌شد.

بازیکن خیبر قبل از  پنالتی بر روی علیپور خطا کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - نوذر رودنیل کارشناس داوری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان  درباره قضاوت بیژن حیدری در بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد در هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: لباس دروازه بان تیم پرسپولیس مشابه پیراهن تیم خیبر خرم آباد بود. در دقیقه ۸ بازی، کمک داور مسابقه به درستی آفساید علیپور را اعلام کرد. در دقیقه ۱۲ بازی، گل خیبر خرم آباد سالم بود. در دقیقه ۲۰ بازی، پرچم کرنر شکسته شد و حیدری به درستی بازی را نگه داشت تا پرچم درست شود، چون پرچم جزو البسه الزامی زمین بازی است و حتما باید پرچم کرنر درست گذاشته شود.  

او افزود: در دقیقه ۲۷ بازی، خطایی بر روی معامله گری بازیکن پرسپولیس رخ نداد. در دقیقه ۲۸ بازی، کرنر به نفع خیبر باید اعلام می‌شد، اما داور اعلام  ضربه دروازه کرد. در دقیقه ۳۵ بازی، خطایی در محوطه جریمه پرسپولیس رخ نداد. در دقیقه ۵۸ بازی، ادامه بازی در محوطه جریمه خیبر درست بود. در دقیقه ۶۹ بازی، ضربه پنالتی به نفع خیبر خرم آباد  به درستی گرفته شد  و اخطار به دنیل گرا مدافع پرسپولیس هم درست بود. قبل از اینکه پنالتی رخ بدهد، به نظرم بازیکن خیبر خرم آباد بر روی علیپور خطا کرد و کمک داور ویدیویی هم بیژن حیدری را فراخواند، اما  این داور به VAR مراجعه نکرد. اگر خطای بازیکن خیبر گرفته می‌شد دیگر پنالتی برای خیبر گرفته نمی‌شد.  

رودنیل گفت: در دقیقه ۸۱ بازی، خطایی در محوطه جریمه پرسپولیس رخ نداد و ادامه بازی درست بود. در دقیقه ۸۹ بازی، گل پرسپولیس به درستی زده شد.  

کارشناس داوری در پایان خاطر نشان کرد: در مجموع عملکرد بیژن حیدری و کمک هایش در این بازی خوب بود، اما فقط این داور در مورد صحنه پنالتی باید  به VAR مراجعه می‌کرد و بعد از دیدن صحنه، پنالتی را اعلام می‌کرد بهتر بود.  


12260649
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال فولاد و ذوب آهن در چارچوب هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال امشب در اهواز برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علت ناکامی تیم فوتبال پرسپولیس در فصل اخیر را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نوذر رودنیل کارشناس داوری گفت: باید خطای بازیکن خیبر بر روی علیپور قبل از اعلام پنالتی گرفته می‌شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که قرارداد امسال من و سروش رفیعی پایین‌تر از همه در تیم است که آن هم ۲۶ میلیارد تومان است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیل گرا نقش پررنگی در باخت‌های سریالی تیم پرسپولیس در نیم فصل دوم رقابت‌های لیگ برتر ایفا کرده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پس از حذف استقلال از رقابت‌های آسیایی و کسب نتایج نامطلوب اخیر، این باشگاه تصمیم به قطع همکاری با ساپینتو گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی بازگشا سخنگوی باشگاه پرسپولیس بیان کرد که یحیی گل محمدی گزینه سرمربیگری ما نیست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که نامه اخیر باشگاه، یک شکست اعتماد بین من، کادر فنی و بازیکنان بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیل گرا مدافع خارجی پرسپولیس با دریافت چهارمین کارت زرد فصل، دیدار حساس تیمش مقابل ذوب‌آهن را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چادرملو در هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال با نتیجه پرگل ۵ - ۱ گل گهر را شکست داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است