اجتماعی 09:26 - 07 آبان 1404
شهرداری منطقه ۱۱ تهران از پلمب پاساژ‌های شانزلیزه و آلومینیوم در خیابان جمهوری خبرداد.

پاساژهای شانزلیزه و آلومینیوم پلمب شدند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قربانی - مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ تهران گفت: با توجه به اهمیت ایمنی شهروندان و لزوم رعایت استاندارد‌های ایمنی در اماکن عمومی و تجاری، پس از چندین مرحله تذکر و عدم همکاری مسئولان دو پاساژ شانزلیزه و آلومینیوم ناچار به پلمب آنها شدیم. ایمنی شهروندان برای ما در اولویت است و هیچ‌گونه اغماضی در برابر تخلفات و خطرات احتمالی پذیرفته نیست.

وی افزود: شهرداری منطقه ۱۱ در چارچوب قانون و با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط، نظارت مستمر بر ایمنی ساختمان‌های عمومی و تجاری را ادامه خواهد داد تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.

پاساژهای شانزلیزه و آلومینیوم پلمب شدند


12238234
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیأت منصفه دادگاه‌های مطبوعات تهران: مرور پرونده‌ها نشان می‌دهد بیشترین عناوین اتهامی مربوط به دو محور، نشر اکاذیب و انتشار مطالب خلاف واقع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: شهرداری تهران تاکنون ۴ مرکز ویژه سالمندان راه‌اندازی کرده و دو پاتوق جدید نیز به‌زودی افتتاح می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی واحد‌های آسیب‌دیده از جنگ ۱۲ روزه در پایتخت تا پایان اردیبهشت‌ماه سال آینده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: حوزه توانبخشی با هزار و ۳۸۷ پیام برابر با ۶۸ درصد بیشترین سهم از ارتباطات مردمی را به خود اختصاص داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دادگستری از تشکیل کارگروه بررسی و رفع مشکلات بخش خصوصی در حوزه‌های حقوقی و قضایی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فاطمی گفت: در کمیسیون اجتماعی مجلس مباحث کارشناسی در خصوص بیمه رانندگان آنلاین آغاز شده و در روز‌های آینده از مدیران پلتفرم‌ها دعوت خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۱ تهران از پلمب پاساژ‌های شانزلیزه و آلومینیوم در خیابان جمهوری خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از توزیع روزانه میانگین ۱۰ الی ۱۵ تن گوشت منجمد بره نر در حدود ۲۰۰ بازار پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی گفت: در شهرستان ها ماشین‌ها و اتوبوس‌های مناسب‌سازی شده وجود دارد، اما مسئولان بار‌ها با بهانه‌های مختلف از ارائه خدمات شانه خالی می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری از اجرای طرح‌های گسترده محرومیت‌زدایی در استان سیستان و بلوچستان خبرداد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است