فرهنگی‌هنری 15:00 - 02 تیر 1403
یکی از تابلو‌های نقاشی «دیوید هاکنی» پس از اینکه ۱۵ سال در مجموعه‌های خصوصی نگهداری شد، به مزایده گذاشته می‌شود.

نقاشی که بعد از ۱۵ سال راهی حراجی می‌شود

یک نقاشی با مدادرنگی و مداد شمعی اثر «دیوید هاکنی» که حدود ۱۵ سال در مجموعه‌های خصوصی نگهداری شده است، هفته آینده در حراجی «چیسویک» لندن به نمایش گذاشته خواهد شد.

نقاشی «نمایی از هتل میرامار، سانتا مونیکا» (۱۹۷۰) که قیمت آن ۲۰۰،۰۰۰ تا ۳۰۰،۰۰۰ پوند (حدود ۲۵۵،۰۰۰ تا ۳۸۰،۰۰۰ دلار) تخمین زده می‌شود، گل سرسبد آثار هنری است که در حراج آثار هنری مدرن بریتانیایی و ایرلندی در ۲۵ ژوئن به مزایده گذاشته خواهد شد.

«آرت‌نت» نوشت، رکورد گران‌ترین نقاشی روی کاغذ اثر «هاکنی»، سال گذشته در حراجی «ساتبیز» نیویورک سال گذشته و زمانی ثبت شد که نقاشی «نقاشی استخر و حوله» (۱۹۷۱) به قیمت ۳.۱ میلیون دلار فروخته شد. این درحالی است که ارزش این نقاشی ۱.۵ میلیون دلار برآورد شده بود.

فروشنده کنونی «نمایی از هتل میرامار، سانتا مونیکا» که ساکن بریتانیا است، این نقاشی را در سال ۲۰۰۹ از پدرش به ارث برده است، که احتمالا آن را از یک گالری در نیویورک خریداری کرده بود.

«هاکنی» اقامت در هتل‌های لوکس را پس از موفقیت در برگزارش نخستین نمایشگاه انفرادی که در سال ۱۹۶۳ برگزار شد، آغاز کرد و بعد از مدتی این هتل‌ها به موضوع رایج نقاشی‌های او تبدیل شدند.

«هاکنی» این نقاشی را در اوج دوران فعالیت هنری خود خلق کرده است؛ او در سالی که این نقاشی را خلق کرد در سن ۳۲ سالگی یک نمایشگاه بزرگ در گالری «وایتچپل» لندن را نیز برگزار کرده بود. این نقاشی فقط یکبار در سال ۱۹۷۴ به نمایش گذاشته شد.

نقاشی «پرتره یک هنرمند» اثر «دیوید هاکنی» در سال ۲۰۱۸ در حراجی کریستیز به قیمت ۹۰.۳ میلیون دلار فروخته شد و در آن زمان «هاکنی» را به گران‌ترین هنرمند زنده جهان تبدیل کرد.

منبع: ایسنا


12066169
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی وزارت ارشاد از آغاز فعالیت کارگروه کاغذ در معاونت فرهنگی و فراخوان رسمی برای واردات کاغذ حوزه نشر خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با بیان اینکه تحول در صداوسیما هدفی محدود به زمان نیست، بلکه ملکه رفتاری و هویتی است؛ رویداد ملی «ایران جان» را زاییده نگاه تحولی دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هفتمین نشست سراسری افق تحول رسانه ملی در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما صبح روز سه‌شنبه، ۲۷ آبان‌ماه برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر تلویزیون درباره نقشش در «دشتستان» توضیح داد: در این سریال نقش مهندسی به نام خسرو را داشتم که در کار ساخت‌وساز و از منظر مالی و اجتماعی جزو طبقات بالای جامعه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم کوتاه «اسکار» جایزه بهترین فیلم بخش مسابقه فیلم کوتاه در هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مدنی را دریافت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش «اولین گمنامه» نوشته علیرضا ناسوتی با کارگردانی علیرضا عمرانی از ۲ آذر و همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه (س) در تماشاخانه سنگلج روی صحنه می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه تلویزیونی «سه به بعد» به تهیه‌کنندگی مهدی صابر درویش، هر روز حوالی ساعت ۱۵ تا ۱۵:۳۰ از شبکه سه سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با ایام شهادت و سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) نمایش‌های سراسر کشور برای ۲ شب روی صحنه نخواهند رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما گفت: یکی از اهداف برجسته رویداد ملی «ایران جان» این بود که مردم نسبت به آن احساس رضایت داشته باشند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور استان‌های رسانه ملی گفت: «ایران جان» ما را به فتح قله‌ها امیدوار کرد و حتما می‌تواند درنهایت ما را به قله‌ها برساند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است