فرهنگی‌هنری 15:00 - 02 تیر 1403
یکی از تابلو‌های نقاشی «دیوید هاکنی» پس از اینکه ۱۵ سال در مجموعه‌های خصوصی نگهداری شد، به مزایده گذاشته می‌شود.

نقاشی که بعد از ۱۵ سال راهی حراجی می‌شود

یک نقاشی با مدادرنگی و مداد شمعی اثر «دیوید هاکنی» که حدود ۱۵ سال در مجموعه‌های خصوصی نگهداری شده است، هفته آینده در حراجی «چیسویک» لندن به نمایش گذاشته خواهد شد.

نقاشی «نمایی از هتل میرامار، سانتا مونیکا» (۱۹۷۰) که قیمت آن ۲۰۰،۰۰۰ تا ۳۰۰،۰۰۰ پوند (حدود ۲۵۵،۰۰۰ تا ۳۸۰،۰۰۰ دلار) تخمین زده می‌شود، گل سرسبد آثار هنری است که در حراج آثار هنری مدرن بریتانیایی و ایرلندی در ۲۵ ژوئن به مزایده گذاشته خواهد شد.

«آرت‌نت» نوشت، رکورد گران‌ترین نقاشی روی کاغذ اثر «هاکنی»، سال گذشته در حراجی «ساتبیز» نیویورک سال گذشته و زمانی ثبت شد که نقاشی «نقاشی استخر و حوله» (۱۹۷۱) به قیمت ۳.۱ میلیون دلار فروخته شد. این درحالی است که ارزش این نقاشی ۱.۵ میلیون دلار برآورد شده بود.

فروشنده کنونی «نمایی از هتل میرامار، سانتا مونیکا» که ساکن بریتانیا است، این نقاشی را در سال ۲۰۰۹ از پدرش به ارث برده است، که احتمالا آن را از یک گالری در نیویورک خریداری کرده بود.

«هاکنی» اقامت در هتل‌های لوکس را پس از موفقیت در برگزارش نخستین نمایشگاه انفرادی که در سال ۱۹۶۳ برگزار شد، آغاز کرد و بعد از مدتی این هتل‌ها به موضوع رایج نقاشی‌های او تبدیل شدند.

«هاکنی» این نقاشی را در اوج دوران فعالیت هنری خود خلق کرده است؛ او در سالی که این نقاشی را خلق کرد در سن ۳۲ سالگی یک نمایشگاه بزرگ در گالری «وایتچپل» لندن را نیز برگزار کرده بود. این نقاشی فقط یکبار در سال ۱۹۷۴ به نمایش گذاشته شد.

نقاشی «پرتره یک هنرمند» اثر «دیوید هاکنی» در سال ۲۰۱۸ در حراجی کریستیز به قیمت ۹۰.۳ میلیون دلار فروخته شد و در آن زمان «هاکنی» را به گران‌ترین هنرمند زنده جهان تبدیل کرد.

منبع: ایسنا


12066169
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ فیفا، روز جمعه ۱۴ آذر در شهر واشنگتن آمریکا برگزار می‌شود که این رویداد مهم از شبکه سه سیما به صورت زنده پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به روند احیای حریم مجموعه تئاتر شهر گفت: این روند سرعت خوبی دارد و تا زمان آغاز جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر متحول خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به پخش مسابقات قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا از رسانه ملی گفت: این مسابقات به صورت زنده پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی معاونت سیما فیلم های جدید‌ را با عنوان های «نسخه سرد»، «لحظه‌های بدون احساس»، «آلفا»، «تا خورشید می‌تپد» و «فرمانده سالواتوره» برای آخر هفته معرفی کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه جنجالی «جعبه‌سیاه» امیر عضد جایگزین محسن افشانی شد
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «دشت هجران» به کارگردانی مهدی نعمتی روایتی از شهید خان میرزا استواری است که از منزلگاه‌های زمان گذشته، حال و آینده میگذرد تا کلید رهایی خود را پیدا کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور استان‌های رسانه ملی گفت: در حال حاضر، یک سریال به کارگردانی سیروس مقدم برای استان گلستان در مرحله پیش تولید است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر پنجمین جشنواره برنامه‌های رادیویی پژواک از راه‌اندازی باشگاه برندگان پژواک خبر داد که این باشگاه فرصتی را ایجاد خواهد کرد تا تجربه‌های ارزشمند برگزیدگان چند دوره، چراغ راه نسل تازه برنامه‌سازان رادیو باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در نشست «همایش بین‌المللی حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای» یکی از اعضای فقهای شورای نگهبان گفت: اگر اسلام محدودیت‌هایی قائل شده، به‌خاطر حفظ آزادی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان دومین دوره «مسابقه بهشت» به عنوان بزرگ‌ترین مسابقه استعدادیابی تلاوت قرآن کریم به روز‌های پایانی خود نزدیک می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است