ورزشی 11:00 - 24 خرداد 1403
خوش خبر گفت: متأسفانه بازیکنان ما همچنان درگیر اتفاقات گذشته هستند و شادابی گذشته خود را به‌دست نیاورده‌اند.

به‌دنبال بهبود جایگاه در هفته آخر لیگ‌ملت‌ها هستیم

ملی‌پوشان والیبال ایران درحال سپری کردن اردوی آماده‌سازی جهت حضور در هفته سوم لیگ ملت‌ها هستند. شاگردان پیمان اکبری هم‌اکنون در کمپ تمرینی در شهر اوزاکای ژاپن حضور دارند و روز شنبه (۲۶ خرداد) راهی مانیل در فیلیپین می‌شوند تا چهار دیدار پایانی خود در لیگ ملت‌های والیبال را برگزار کنند.

امیر خوش‌خبر در خصوص این اردو اظهار کرد: بعد از پایان هفته دوم دور مقدماتی مسابقات لیگ ملت‌های والیبال، فرصتی شش روزه برای برگزاری اردوی تمرینی در اختیار داشتیم و سپس برای شرکت در هفته سوم رقابت‌ها عازم فیلیپین می‌شویم. به همین خاطر، فدراسیون والیبال از قبل برنامه‌ریزی کرده بود تا یک کمپ تمرینی در شهر اوزاکا در اختیار تیم ملی والیبال ایران قرار گیرد و بازیکنان تمرین کنند و سپس به فیلیپین عازم شویم.

وی با ابراز رضایت از شرایط کمپ تیم ملی در اوزاکا گفت: کمپی که در آن مستقر شدیم کاملا ورزشی و حرفه‌ای است و تقریبا در خارج از شهر قرار دارد، تمام کار‌ها و هماهنگی از قبل انجام شده بود و همه چیز آماده بود و بازیکنان به‌خوبی به انجام تمرینات توپی و وزنه پرداختند. پنجشنبه و جمعه (۲۴ و ۲۵ خرداد) نیز تمرینات‌مان در این کمپ ادامه خواهد یافت و ساعت ۱۰ صبح روز شنبه (۲۶ خرداد) عازم کشور فیلیپین خواهیم شد.

سرپرست تیم ملی والیبال ایران در خصوص هفته آخر رقابت‌های لیگ ملت‌های والیبال گفت: هفته پایانی این رقابت‌ها نیز سختی‌های خاص خودش را خواهد داشت. همه می‌دانیم که تیم ملی والیبال ایران در شرایط خوبی نبوده و نیست. ذهن بازیکنان باید در فرصت کوتاه شش روزه‌ای که در اوزاکا بودیم آماده می‌شد. کادرفنی تیم ملی والیبال تمام تلاشش را می‌کند تا بتواند بازیکنان را از شرایط و اتفاقاتی که در رقابت‌های گذشته اتفاق افتاد و ناراحتی از نتیجه نگرفتن خارج کند و آنها را برای حضور در هفته پایانی رقابت‌ها آماده کند.

خوش‌خبر در خصوص شرایط فعلی تیم ملی والیبال ایران گفت: هنوز تیم‌مان آن شادابی خود را به‌دست نیاورده و بازیکنان همچنان درگیر اتفاقات گذشته هستند و افسوس می‌خورند و می‌دانند که هفته آخر لیگ ملت‌ها بسیار سخت است، چون تیم‌ها می‌آیند تا هم تکلیف‌شان را جهت حضور در مرحله نهایی لیگ ملت‌ها مشخص کنند و هم آنهایی که سهمیه المپیک را به‌دست نیاورده اند برای المپیکی شدن تلاش خواهند کرد. ملی‌پوشان ایران نیز تلاش خواهند کرد تا جایگاه‌شان در جدول رده‌بندی را ارتقا دهند البته این امر با توجه به اتفاقاتی که افتاده کار بسیار سختی است و شرایط تیم ملی والیبال چندان نرمال و خوب نیست، اما همچنان شب و روز تلاش می‌کنیم، کادرفنی برنامه‌ریزی و آنالیز می‌کند و با بازیکنان صحبت می‌کنند و امیدوارم تا زمانی که تیم وارد مانیل می‌شود، ملی‌پوشان شادابی و نشاط خود را به دست آورند و برای انجام چهار بازی سخت و مهم آماده شوند.


12062916
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی پیشین پرسپولیس می‌گوید که رأی پرونده بیرانوند در CAS تا چهار ماه ابتدایی سال ۲۰۲۶ اعلام می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سید جلال حسینی کاپیتان و مربی سابق پرسپولیس در جمع کادر فنی سرخپوشان پایتخت حضور پیدا نمی‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش در مورد آخرین وضعیت ورزشکاران ایران در کره جنوبی گفت: وکلای ما تلاش می‌کنند رای آنها را به حداقل برسانند و امیدوارم رای آنها حداقل باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۲ بازیکن و یک مربی با نظر اوسمار از مجموعه سرخ‌پوشان پایتخت جدا می‌شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته تدوین و مقررات فدراسیون فوتبال گفت: ممکن است در آستانه جام‌جهانی حکم کمیته استیناف برای علیرضا بیرانوند از سوی دادگاه عالی بین‌المللی ورزش تایید شود و او این رقابت‌ها را از دست بدهد. امکان هم دارد که بعد جام‌جهانی صادر شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال می‌گوید که تیم ملی فوتبال در فیفادی خردادماه، با یکی از تیم‌های اسپانیا یا پرتغال بازی دوستانه برگزار می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم پرسپولیس روز دوشنبه برای برپایی اردوی آماده سازی زمستانی خود راهی کمپ اسپایر قطر خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه تراکتور با دادن پیشنهاد مالی سنگین قصد دارد شهریار مغانلو لژیونر فوتبال کشورمان را به خدمت بگیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت فوتبال می‌گوید که نتیجه بازی سپاهان و استقلال باعث می‌شود که تنور رقابت‌های لیگ در نیم فصل دوم داغ‌تر شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده مسابقات نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال با قهرمانی تیم فوتبال سپاهان بسته شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است