فرهنگی‌هنری 18:31 - 15 مرداد 1399
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی شهرستان دماوند گفت: کارگاه دائمی صنایع‌دستی استان تهران در شهرستان دماوند با همکاری مشاور امور بانوان فرمانداری این شهرستان و مشاور امور بانوان استانداری تهران برگزار می‌شود.

برگزاری کارگاه دائمی صنایع‌دستی در دماوند 

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تهران، شهرام شریفی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی شهرستان دماوند در این زمینه توضیح داد: با ایجاد دو کارگاه دائمی تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، یک کارگاه حوله‌بافی و یک کارگاه گلیم‌بافی از هفته آینده به صورت دائمی، هنرجویان این شهرستان در این کارگاه‌ها آموزش خواهند دید.

او گفت: کارگاه ساخت و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی برای مهارت‌آموزی به جوانان و ایجاد بازارکار است و هدف از افتتاح این کارگاه ترویج این رشته از صنایع‌دستی و آشنایی بیشتر دست بافته اصیل استان و همچنین به نمایش گذاشتن گلیم همه بافندگان است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی شهرستان دماوند عنوان کرد: توسعه دادن به برخی از صنایع‌دستی مغفول مانده در سطح شهرستان دماوند همچون حوله‌بافی که از صنایع ماندگار است، موجب رونق این هنر در بین هنرجویان و علاقه‌مندان شده که با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته امید است بتوانیم با ایجاد بازار فروش، ماهیت کار هنری را در شهرستان توسعه دهیم.

انتهای پیام


10654553
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۱۲ مستند خارجی در بخش «پرتره» نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» نمایش داده می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رایزن فرهنگی سابق ایران گفت: تا زمانی که اشغالگری وجود دارد، مقاومت هم وجود خواهد داشت و مقاومت حق دارد از همه روش‌ها و ابزار‌ها از جمله سلاح استفاده کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به‌مناسبت سالروز حماسه ۲۵ آبان اصفهان نماهنگ «ستاره‌های شهر» تولید شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر سریال‌های «دشستان» و «زیرخاکی» از احتمال ساخت فصل پنجم سریال «زیرخاکی» خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر نقش «تمنا» در سریال «دشتستان» گفت: آنچه در «دشتستان» برای من جذاب بود این رنگ‌آمیزی خوب نویسنده درباره شخصیت‌ها بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: فرهنگستان احتمالا «کروچی یا کروچه» را به جای کروچنده و معادل واژه فرنگی «کرانچی» تصویب کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یونسکو با تصویب نهایی دو دستاورد مهم علمی و فرهنگی جایگاه ایران را در عرصه همکاری‌های بین‌المللی پژوهشی، فناورانه و حفاظت از میراث معماری ارتقا داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «همسفر آتش و برف» داستان زندگی سردار شهید حاج سعید قهاری و همسرش فرحناز را روایت می‌کند و مأموریت‌های جنگی آنها در غرب کشور و حلبچه را نشان می‌دهد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه تهران پخش فصل دوم سریال «مردان سایه» را از ۲۴ آبان‌ماه آغاز کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجموعه تئاتر شهر با انتشار یادداشتی نسبت به انتشار برخی مطالب در فضای مجازی درباره «تخریب حوض تئاتر شهر» واکنش نشان داد و توضیحاتی ارائه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است