فرهنگی‌هنری 18:31 - 15 مرداد 1399
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی شهرستان دماوند گفت: کارگاه دائمی صنایع‌دستی استان تهران در شهرستان دماوند با همکاری مشاور امور بانوان فرمانداری این شهرستان و مشاور امور بانوان استانداری تهران برگزار می‌شود.

برگزاری کارگاه دائمی صنایع‌دستی در دماوند 

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تهران، شهرام شریفی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی شهرستان دماوند در این زمینه توضیح داد: با ایجاد دو کارگاه دائمی تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، یک کارگاه حوله‌بافی و یک کارگاه گلیم‌بافی از هفته آینده به صورت دائمی، هنرجویان این شهرستان در این کارگاه‌ها آموزش خواهند دید.

او گفت: کارگاه ساخت و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی برای مهارت‌آموزی به جوانان و ایجاد بازارکار است و هدف از افتتاح این کارگاه ترویج این رشته از صنایع‌دستی و آشنایی بیشتر دست بافته اصیل استان و همچنین به نمایش گذاشتن گلیم همه بافندگان است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی شهرستان دماوند عنوان کرد: توسعه دادن به برخی از صنایع‌دستی مغفول مانده در سطح شهرستان دماوند همچون حوله‌بافی که از صنایع ماندگار است، موجب رونق این هنر در بین هنرجویان و علاقه‌مندان شده که با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته امید است بتوانیم با ایجاد بازار فروش، ماهیت کار هنری را در شهرستان توسعه دهیم.

انتهای پیام


10654553
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده، پیشکسوت نگارگری، طراح فرش و مینیاتوریست برجسته کشور صبح امروز پنجشنبه ۱۸ دی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و امور استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیکر هنرمند فقید سعید پیردوست امروز پنجشنبه ۱۸ دی ماه با حضور جمعی از مردم و هنرمندان در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران به خاک سپرده شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برگزیدگان «هجدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد» با حضور جمعی از نویسندگان و مسئولان فرهنگی در تالار قلم کتابخانه ملی معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأثیر تک‌نرخی شدن ارز بر مسئله کاغذ را شرایط سخت برای ناشران و اهل قلم خواند و گفت: مصیبتی است که مقداری عمومی‌تر شده لذا قابل تحمل‌تر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در انیمیشن افسانه سپهر، جهان پیش از قهرمان متولد می‌شود و تصویر، پیش از روایت، اعتماد مخاطب را به دست می‌آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «احمد»، به کارگردانی امیرعباس ربیعی به مناسبت سالروز شهادت احمد کاظمی، جمعه ۱۹ دی به صورت نیم‌بها در سینما‌ها نمایش داده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است