فرهنگی‌هنری 06:00 - 28 اردیبهشت 1404
مدیرعامل پلتفرم طاقچه درباره فرآیند حقوقی انتشار کتاب در این پلتفرم تأکید کرد که تمامی قرارداد‌های انتشار از طریق ناشران انجام می‌شود و طاقچه مستقیماً با مؤلفان در ارتباط نیست.

ناشر، واسطه قانونی بین طاقچه و مؤلف در انتشار کتاب است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی - مهدی دهقانی، مدیرعامل پلتفرم طاقچه درباره حضور این پلتفرم در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: امسال نخستین سالی بود که متولیان نمایشگاه، ناشران الکترونیک و پلتفرم‌ها را بیشتر به رسمیت شناختند و به ما غرفه‌ای در شبستان مصلی امام خمینی (ره) اختصاص دادند.

وی استقبال کاربران را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: بسیاری از بازدیدکنندگان پلتفرم طاقچه را می‌شناختند. هدف اصلی ما از حضور در نمایشگاه، دیده شدن برند بود؛ چرا که برخلاف ناشران متنی، در غرفه طاقچه فروش کتاب صورت نمی‌گیرد.

دهقانی از رونمایی سرویس جدید «کتاب‌جو» در این نمایشگاه خبر داد و گفت: این سرویس که مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی شده، به کاربران کمک می‌کند تا کتاب مدنظر خود را راحت‌تر پیدا کنند.

مدیرعامل طاقچه درباره روند تبدیل کتاب‌های چاپی به نسخه الکترونیک توضیح داد: فایل کتاب‌ها از سوی ناشران در قالب‌های مختلف به ما تحویل داده می‌شود. این فایل‌ها پس از طی فرآیند‌های فنی به فرمت استاندارد تبدیل شده و در پلتفرم طاقچه منتشر می‌شوند. ما تغییری در محتوای نگارشی یا محتوایی ایجاد نمی‌کنیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره مجوز‌های لازم برای انتشار کتاب‌های الکترونیکی گفت: بله، هر کتاب الکترونیک در واقع نسخه‌ای از کتاب چاپی است و باید دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد.

دهقانی همچنین درباره فرایند تولید کتاب‌های صوتی اظهار داشت: ابتدا با ناشر متنی قرارداد بسته می‌شود، سپس آن اثر به کتاب صوتی تبدیل خواهد شد. در این بخش نیز پلتفرم طاقچه با ناشر صوتی قرارداد دارد، ناشر صوتی با ناشر متنی قرارداد می‌بندد و ناشر متنی نیز طرف قرارداد با مؤلف است.


12190492
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «آقای وزیر»؛ محصول خانه تولیدات جوان آرمان مرکز سیمرغ با روایت زندگی و مجاهدت‌های شهید حسین امیرعبداللهیان، امشب ساعت ۲۲:۰۰ از شبکه افق روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در این مطلب چگونگی نزول آیه ۳۳ سوره احزاب شرح داده شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند تازه‌تولید «بی‌قرار» با محوریت نقش محوری امام خمینی (ره) در شکل‌گیری نهضت اسلامی، به روایت تاریخی وقایع منتهی به انقلاب اسلامی ایران می‌پردازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «ونوس» به تهیه‌کنندگی، نویسندگی و کارگردانی مصطفی شبان، موفق به دریافت تندیس جشنواره و لوح تقدیر از ششمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه دفاع مقدس رسام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اولین قسمت از سریال «ادوارد عزیز» در ژانر درام محصول ۲۰۲۳ آمریکا شنبه ۱۰ خرداد ساعت ۲۳ پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رویداد «ایران جان» رسانه ملی که چند روزی از آغاز به‌کارش می‌گذرد، ارائه تصویری همه‌جانبه از ایران را در دستور کار قرار داده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ گفت: موسسه اطلاعات به اعتبار ۱۰۰ سال فعالیت و نیم قرن مدیریت مرحوم آقای دعایی، توانست برای خود مکتب اخلاقی و مکتب رسانه‌ای پدید آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام کرد: فیلم‌سازانی که در ساخت آثار خود از هوش مصنوعی بهره گرفته‌اند، باید هنگام ثبت‌نام، گزینه مربوطه را علامت بزنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش «جادوی روز تولد» کاری از عطا مقیمی است که با پیام حمایت خانواده از استعداد‌های کودکان و نوجوانان روی صحنه اجرا است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کتاب «روح‌الله» روایت مستند زندگی امام خمینی (قدس سره) است که توسط هادی حکیمیان به نگارش درآمده و تازه‌ترین تقریظ رهبر معظم انقلاب بر این کتاب ۱۱ خرداد رونمایی می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است