اجتماعی 14:48 - 27 دی 1400

ماجرای محاکمه کارمند سابق قوه قضائیه در سوئد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از قوه قضائیه، کشور سوئد در حالی بر اساس ادعاهای یکی از جنایت کارترین گروه‌های تروریستی تاریخ ایران در حال محاکمه یک ایرانی به نام حمید نوری است که در مجموع ۵۷ جلسه دادگاه برگزار شده، غیر از شهادت اعضای منافقین، هنوز هیچ مستندات جدی و قابل توجهی علیه این فرد مطرح نشده است.

از ابتدای سال جدید میلادی، دادگاهی در استکهلم سوئد دورِ جدید جلسات خود برای محاکمه یک ایرانی به نام حمید نوری را از سر گرفته است.

نوری از آبان ماه سال ۹۸، زمانی که برای حل و فصل اختلاف خانوادگی دختر خوانده‌اش به سوئد سفر کرده بود هنگام ورود به فرودگاه استکهلم ربوده و به زندان انفرادی برده شد.

او ۲۶ ماه گذشته را در زندان انفرادی به سر برده و در کشور مدعی صلح و حقوق بشر از حقوق بدیهی یک متهم مثل تماس اولیه با خانواده و دسترسی آزاد به وکیل بی بهره بوده است.

وکلای نوری می‌گویند او در این مدت حتی از داشتن عینک مطالعه نیز محروم بوده و بر اساس گفته‌های خودش در جلسات قبلی دادگاه، چند نوبت هم مورد ضرب و شتم نیروهای امنیتی سوئد قرار گرفته است.



سوئد می‌گوید با اهداف حقوق بشری نوری را دستگیر کرده، اما این ادعا تماماً بر پایه شهادت اعضای گروهک تروریستی منافقین است که مدعی هستند این فرد زندان بان آنها بوده است.

حمید نوری اما یک کارمند ساده قوه قضائیه بوده که از سال ۷۰ خود را بازنشست کرده و ۳۰ سال است که شغل آزاد دارد.

در طول ۵۷ جلسه دادگاه در ۵ ماه گذشته منافقین و دادگاه سوئد هنوز هیچ مدرک جدی و محکمه پسندی علیه نوری مطرح نکرده‌اند، با این حال روند این دادگاه نمایشی که بر اساس بعضی اخبار تاکنون برای دولت سوئد بیش از ۵۰ میلیون یورو هزینه در پی داشته همچنان ادامه دارد.

حمید نوری در فرصت کوتاهی که دادگاه برای دفاع از خود به او داده، علاوه بر افشاگری در خصوص سوابق جنایت کارانه منافقین در ایران، نسبت به چگونگی ربوده شدن، روند دادرسی و نوع برخوردها در زندان انفرادی سوئد نیز اعتراضات صریحی انجام داده که حقیقت حقوق بشر غربی و نوع برخورد سیاسی آنها با این موضوع انسانی را به خوبی هویدا می‌کند.

نوری همچنین هیچکدام از اتهامات منسوب به خود را قبول نکرده و تمام آنها را حاصل تبانی منافقین و برخی چهره‌های ضد انقلاب ساکن در سوئد می‌داند

به نظر می‌رسد حالا که دور جدید جلسات دادگاه حمید نوری آغاز شده، مناسب باشد از این پس افکار عمومی داخل نیز با وقایع و رخدادهای اتفاق افتاده در این دادگاه و حاشیه آن آشنا و از آن مطلع شوند.


11414272
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران از دستور رئیس پلیس راهور برای شماره‌گذاری خودرو‌های وارداتی جانبازان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر همزمان با صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی مبنی بر وقوع بارش‌های شدید در استان‌های شمالی، از آماده‌باش کامل نیرو‌های امدادی و عملیاتی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، از کشف یکدستگاه خودوری لوکس قاچاق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، از کشف ۲۴۱ دستگاه جرثقیل و گیربکس خارجی قاچاق به ارزش ۹۵ میلیارد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان سابقه‌دار لوازم خودرو حین انجام سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراجا گفت: شهریورماه با اختصاص ۳۵ درصد از سهم کل سفر‌های تابستانی، بیشترین نرخ سفر‌های جاده‌ای را به خود اختصاص داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر جوانی که طی دو ماه اخیر به اتهام تعرض به یک دختر در یک میهمانی شبانه، پروسه محاکمه را طی کرده بود، حکم اعدام گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست سفرای اعضای گروه آسیااقیانوسیه شورای حقوق بشر سازمان ملل به ریاست جمهوری اسلامی ایران و با حضور دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در ژنو برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، از عرضه میوه‌های نوبرانه پاییزی در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قیمت مناسب خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان تجهیزات و کابل‌های برق خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است