فرهنگی‌هنری 19:53 - 02 اسفند 1402
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بازدید از ساختمان سابق اداره برنامه‌های تئاتر، بر مقاوم‌سازی این ساختمان تاکید کرد.

بازدید وزیر فرهنگ‌ از ساختمان سابق اداره تئاتر

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارشنبه- دوم اسفندماه- به همراه محمود سالاری معاون امور هنری، محمود اسلامی معاون توسعه منابع انسانی وزیر فرهنگ و غلامرضا نعمتی معاون اجرایی اداره‌کل هنر‌های نمایشی از ساختمان سابق اداره برنامه‌های تئاتر واقع در خیابان پارس بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این بازدید بر لزوم همفکری با بزرگان عرصه تئاتر همچون علی نصیریان و دیگر هنرمندان به منظور بهره‌برداری بهینه و درست از این ساختمان تاکید کرد.

اسماعیلی گفت: این ساختمان در مرکز شهر است و ظرفیت بهره‌برداری از آن به شکل پلاتو وجود دارد. به نظر می‌رسد اگر طبقه اول به عنوان موزه و طبقات بعدی به پلاتو تمرین تبدیل شود این گونه در تهران هشت پلاتو تمرین برای هنرمندان این حوزه در دسترس باشد.

وی بیان کرد: تصمیم این است تا ساختار فعلی تا حد امکان حفظ شود، اما مقاوم‌سازی جدی ساختمان صورت بگیرد و امیدواریم بتوانیم ظرف یک سال و نیم آینده این بنا را مورد بهره‌برداری قرار دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: تصمیم ما افزوده شدن ۲۰۰ پلاتو در چهار سال اول دولت در کشور بوده است. این گام هم‌راستا با تجهیز زیرساخت‌های سینما با سالن‌های اکران و زیرساخت‌های تئاتر با ساختن پلاتو در حال انجام است.

اسماعیلی افزود: ساخت سالن سینما، پلاتو تمرین تئاتر و کتابخانه سه درخواست اصلی مردم در بخش فرهنگی و هنری است. ما باید ابلاغ کنیم که در تمامی مجتمع‌های فرهنگی برای ساخت پلاتو اقدام شود.

تبدیل ساختمان اداره تئاتر به موزه و پلاتو تمرین، تسریع در ساخت پلاتو‌های سطح کشور برای بهره‌برداری هنرمندان، به‌روزرسانی تجهیزات مجموعه پلاتو‌های موجود و همچنین بررسی و تامین بودجه برای اماکن و مجتمع‌های فرهنگی-هنری که امکان تغییر کاربری بخشی از فضای خود را برای ساخت پلاتو دارند، از جمله چهار اولویت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه تجهیز زیرساخت‌ها و رونق تئاتر در کشور بود.

کاظم نظری مدیر کل هنر‌های نمایشی به‌دلیل حضور در آیین اختتامیه جشنواره کردی _سقز در این بازدید حضور نداشت.


12032720
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برگزیدگان «هجدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد» با حضور جمعی از نویسندگان و مسئولان فرهنگی در تالار قلم کتابخانه ملی معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأثیر تک‌نرخی شدن ارز بر مسئله کاغذ را شرایط سخت برای ناشران و اهل قلم خواند و گفت: مصیبتی است که مقداری عمومی‌تر شده لذا قابل تحمل‌تر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در انیمیشن افسانه سپهر، جهان پیش از قهرمان متولد می‌شود و تصویر، پیش از روایت، اعتماد مخاطب را به دست می‌آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «احمد»، به کارگردانی امیرعباس ربیعی به مناسبت سالروز شهادت احمد کاظمی، جمعه ۱۹ دی به صورت نیم‌بها در سینما‌ها نمایش داده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت زنده‌یاد سعید پیردوست، هنرمند پیشکسوت و محبوب سینما و تلویزیون، شبکه نسیم با بازپخش برنامه «چهل‌تیکه» یاد و خاطره این بازیگر خاطره‌ساز را گرامی می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «نبرد توانمندی‌های حیوانات» در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم جنجالی «ساخت آمریکا» به کارگردانی «داگ لیمان» و بازی درخشان «تام کروز»، از شبکه تهران پخش می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است