ورزشی 14:52 - 17 آذر 1402
نفرات برتر مسابقات تپانچه قهرمانی کشور مشخص شدند.

تپانچه قهرمانی کشور| اعلام نفرات برتر و جایگاه نامشخص یک استان

به گزارش خبرگزاری فارس، در پایان مرحله مقدماتی سی و‌دومین دوره مسابقات قهرمانی تپانچه مردان کشور، محمد رسول عفتی از کرمانشاه، امیر جوهری خو از تهران، حسین ظفر جعفرزاده از خراسان رضوی، جواد فروغی از تهران، علی میرزایی از همدان، وحید گلخندان از کرمانشاه، رضا قراقوزلو از البرز و سجاد پورحسینی از گیلان راهی فینال شدند.

در پایان این مسابقات امیر جوهری خو از تهران در جایگاه نخست ایستاد، جواد فروغی از تهران نایب قهرمان شد و محمد رسول عفتی از کرمانشاه در جایگاه سوم  قرار گرفت. در تپانچه آقایان ۹۰ ورزشکار از ۲۷ استان با هم به رقابت پرداختند.

در پایان مرحله مقدماتی همچنین جایگاه تیم‌های اول تا سوم‌ مشخص شد.

رده بندی تیم‌ها به شرح زیر است:

۱- استان تهران با ترکیب جواد فروغی، امیر جوهری‌خو و حسین گوهری 

۲- کرمانشاه با ترکیب محمد رسول عفتی، وحید گلخندان و پرهام نوروزی

۳- همدان با ترکیب سید مهدی موسوی رازی، علی آذرپیر و علی میرزایی

جایگاه تیم کرمانشاه  که در شمارش امتیاز دوم است به دلیل اعتراض تعدادی استان ها به استفاده از ورزشکار غیر بومی مشخص نیست و حکم، مدال و کاپ این تیم تا زمان بررسی مدارک اهدا نخواهد شد.

پس از بررسی مجدد مستندات تیم کرمانشاه، نتیجه نهایی از سوی روابط عمومی فدراسیون اعلام خواهد شد.

پایان پیام/


12013749
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اینفانتینو پس از درخواست از رئیس جمهور لبنان، به دلیل ازدواج با یک زن لبنانی، تابعیت لبنان را دریافت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اوسمار ویرا پس از برگزاری جلسه با مدیرعامل پرسپولیس سوء تفاهماتش برطرف شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پس از حذف ضعیف تیم فوتبال امید ایران از جام ملت‌های زیر ۲۳ ساله‌های آسیا، روند انتخاب سرمربی جدید این تیم آغاز شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» زمان و مکان جدید برگزاری دیدار خانگی پرسپولیس در هفته بیست و دوم لیگ برتر مقابل شاگردان مهدی رحمتی به طور رسمی اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال گفت: برای استقلال چیز غیرممکن وجود ندارد و تلاش می‌کنیم با عبور از الحسین به حضورمان در آسیا ادامه دهیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد در مصاف با پرسپولیس محروم است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قرار است بازیکنان خارجی تیم فوتبال استقلال با بازگشت به ایران بخشی از مطالبات خود را به صورت نقد دریافت کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بنیامین فرجی تنها بازیکنان ایران است که رنکینگ فدراسیون جهانی تنیس روی میز دوباره صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یحیی گل‌محمدی سرمربی سابق تیم فولاد خوزستان تمایل دارد تا باز هم به پرسپولیس برگردد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در رابطه با مسائل مختلف صحبت‌هایی را بیان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است