بین‌الملل 23:56 - 17 مرداد 1403
سازمان ملل خواستار انجام تحقیقات جامع و پاسخگویی درباره رفتار تحقیرآمیز با زندانیان فلسطینی در زندان‌های اسرائیل شد.

سازمان ملل خواستار تحقیق درباره نقض حقوق زندانیان فلسطینی در زندان‌های اسرائیل شد

فرحان حق، معاون سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در نشستی خبری در پاسخ به سوالی درباره گزارش اخیر گروه حقوق بشر اسرائیل به نام B'Tselem، که جزئیات نقض شدید و سیستماتیک حقوق بشر فلسطینیان در زندان‌های اسرائیل را شرح می‌دهد، گفت: «همه این ادعا‌ها در مورد نقض اصول اولیه هنجار‌های حقوق بشر باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد و باید پاسخگویی وجود داشته باشد.»

حق افزود: ما همچنین معتقدیم هر زمان که هنجار‌های حقوق بشر تا این حد نقض شود، باید در مورد آن تحقیق شود. همکاران حقوق بشر ما که با اسرائیل و اراضی اشغالی فلسطین سروکار دارند، به پیگیری تمامی این اتهامات ادامه خواهند داد.

تاکنون مذاکرات میان حماس و اسرائیل با میانجیگری مصر و قطر و مشارکت آمریکا برای برقراری آتش بس در غزه و تبادل اسرا میان دو طرف به هیچ نتیجه‌ای نرسیده است و اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و مذاکره کننده این جنبش برای توافق آتش بس، بامداد چهارشنبه ۱۰ مرداد که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری دکتر مسعود پزشکیان به تهران آمده بود، به شهادت رسید.

السنوار که اسرائیل معتقد است حملات ۷ اکتبر (۱۵ مهر) را سازماندهی کرد، پس از ترور اسماعیل هنیه در تهران، به عنوان رئیس دفتر سیاسی حماس منصوب شد.

او که ۶۲ سال سن دارد ریاست جنبش حماس در نوار غزه را برعهده داشته است. السنوار در سال ۱۹۸۹ میلادی (۱۳۶۸ شمسی) از سوی یک دادگاه اسرائیل به چهار بار زندان ابد به علاوه ۲۵ سال زندان محکوم شد، اما در نهایت بعد از ۲۲ سال حبس در سال ۲۰۱۱ در معامله و مبادله زندانیان آزاد شد؛ وی از جمله رهبران حماس به شمار می‌رود که آمریکا نامش را در فهرست ادعایی افراد تحت تعقیب قرار داده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

منبع: ایرنا 


12080835
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیران دانمارک و گرینلند با رد «توهمات الحاق» دونالد ترامپ، بر حاکمیت ملی خود تاکید کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتحادیه میهنی کردستان اعلام کرد که این حزب نزار آمیدی، وزیر سابق محیط‌زیست را به عنوان گزینه خود برای ریاست‌جمهوری به پارلمان معرفی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وقتی برلین زیر بارش سنگین برف و دمای منجمدکننده دست‌وپا می‌زند، خرابکاری عمدی هزاران خانواده آلمانی را در خانه‌های سرد و تاریک حبس کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین و پاکستان ضمن تاکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه، پایان فعالیت تمامی سازمان‌های تروریستی در افغانستان را پیش‌شرط ثبات در منطقه اعلام کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین با ورود به پرونده ربودن مادورو، حملات آمریکا را نقض آشکار قوانین بین‌المللی خواند و خواستار آزادی فوری و تضمین امنیت رئیس‌جمهور ونزوئلا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی در واکنش به ربودن مادورو توسط آمریکا، با نظارت بر پرتاب موشک‌های فوق‌سریع هایپرسونیک، قدرت هسته‌ای خود را به رخ دشمنانش کشید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر ژاپن با امتناع از محکوم کردن حمله آمریکا به ونزوئلا و ربودن مادورو، با ادعای «بازگشت دموکراسی»، عملا از قلدری واشنگتن حمایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی نشست فوق‌العاده نتانیاهو با کابینه امنیتی، ارتش اسرائیل با ادعای احتمال حملات موشکی مستقیم ایران، وارد وضعیت هشدار حداکثری شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی مقاومت عراق با مقدس خواندن سلاح خود، هرگونه گفت‌و‌گو با دولت درباره خلع سلاح را به خروج کامل اشغالگران مشروط کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور کلمبیا بمباران ونزوئلا توسط آمریکا و ربودن مادورو را جنایتی فراتر از جنایات هیتلر و نتانیاهو خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است