ورزشی 12:26 - 24 اسفند 1403
باشگاه نساجی مازندران به مانند سپاهان اصفهان به قضاوت بیژن حیدری در دیدار روز گذشته این دو تیم معترض است.

اعتراض نساجی مازندران به قضاوت حیدری در دیدار با سپاهان

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته پس از تساوی یک - یک تیم‌های فوتبال نساجی مازندران و سپاهان اصفهان در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتبال، مربیان و بازیکنان سپاهان به قضاوت بیژن حیدری داور مسابقه اعتراض شدیدی کردند. سپاهانی‌ها که در سه هفته اخیر سه تساوی کسب کرده‌ و به نوعی برای رسیدن به قهرمانی احساس خطر کرده‌اند، مدعی بودند که قضاوت داور به ضرر آنها بوده است.

با این وجود، اعضای تیم نساجی مازندران نیز به داوری اعتراض داشته و اعتقاد دارند حق‌شان پایمال شده است. مهمترین صحنه‌ای که نساجی به آن اعتراض دارد، دقیقه 21 بازی اتفاق افتاد، جایی که سیاوش یزدانی، مدافع سپاهان روی مچ پای سیامک نعمتی تکل زد و به گفته برخی از کارشناسان باید از زمین اخراج می‌شد، اما حتی در بازبینی تصاویر از اتاق VAR تصمیمی به دادن کارت هم گرفته نشد! در حالی که صحنه‌های آهسته بازی به وضوح نشان می‌داد خطای آشکاری شکل گرفته که مستحق جریمه است.

مسئولان باشگاه نساجی بر این باورند که اگر یزدانی اخراج می‌شد شاید نتیجه طور دیگری رقم می‌خورد، چرا که سپاهانی‌ها مجور بودند حداقل 70 دقیقه 10 نفره بازی کنند.

 

.

 

انتهای پیام/


12166630
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال پرسپولیس و ملوان بندرانزلی در هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال امشب به مصاف یکدیگر رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال پرسپولیس و ملوان بندرانزلی در هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال امشب به مصاف یکدیگر رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال پرسپولیس و ملوان بندرانزلی در هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال امشب به مصاف یکدیگر رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سه بازیکن و یک مربی تیم فوتبال سپاهان به دلیل مصاحبه‌های جنجالی پس از بازی مقابل نساجی مازندران به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال احضار شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» محمدامین طباطبایی با درخشش در رقابت‌های Freestyle Chess Grand Slam ۲۰۲۵، به مرحله نیمه‌نهایی این تورنمنت معتبر صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با پایان مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، تکلیف هشت تیم صعود کننده به مرحله یک چهارم مشخص شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اعضاء هیات مدیره انجمن صنفی باشگاه‌داران با علی جوادی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران دیداری از جنس صمیمیت و همدلی داشتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های پاری سن ژرمن، اینتر و بایرن مونیخ موفق به صعود به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم رویایی بیست‌وچهارمین دوره لیگ برتر والیبال زنان معرفی شد که مهسا صابری از تیم سایپا عنوان ارزشمندترین بازیکن را به دست آورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سیدمهدی میرجلیلی به عنوان سفیر سازمان جهانی فوتبال ساحلی در فصل ۲۰۲۵/۲۶ انتخاب شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است