اجرای ۲۴ کارویژه عمرانی برای رفع معضلات زیرساختی محلات جنوب غرب تهران

شهرداری منطقه ۱۸ با تعریف و اجرای ۲۴ کارویژه عمرانی در محلات هجده‌گانه، مجموعه‌ای از اقدامات زیرساختی را با هدف رفع مشکلات معابر، بهسازی مسیرهای تردد و ارتقای کیفیت نگهداشت شهر به اجرا درآورد.

اجرای ۲۴ کارویژه عمرانی برای رفع معضلات زیرساختی محلات جنوب غرب تهران

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، رضا محمدی، شهردار منطقه، با اشاره به اجرای کارویژه‌های عمرانی در سطح محلات اظهار داشت: بر اساس دستورالعمل ابلاغی معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، ۲۴ نقطه در منطقه نیازمند اجرای اقدامات ویژه عمرانی بود که با شناسایی مسائل موجود و تعریف عملیات متناسب، روند رسیدگی به این نقاط در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: احداث حوضچه آرامش، مناسب‌سازی معابر، احداث راست‌گرد، تبدیل نهر به کانیو، تأمین روشنایی زیر پل، مرمت خشکه‌چینی، بازسازی نرده‌های پل‌های عابر پیاده، سنگ‌فرش پیاده‌روها، رفع گرفتگی و اصلاح نهرها، پخش تراشه آسفالت و احداث کانیو از جمله اقدامات پیش‌بینی‌شده در این طرح بود که با هدف بهبود وضعیت زیرساخت‌های شهری دنبال شد.

شهردار منطقه ۱۸ ادامه داد: بازگشایی معابر فرعی و اصلی، پاکسازی ضایعات، ایجاد معبر اصلی، اجرای عملیات نما و حذف پل‌های فلزی همراه با پخش آسفالت نیز از دیگر محورهای عملیاتی این کارویژه‌ها بود که در محلات منطقه مورد رسیدگی قرار گرفت.

محمدی در بخش دیگری از سخنان خود، نگهداشت مستمر شهر و رفع مسائل زیرساختی محلات را از محورهای مهم مدیریت شهری دانست و تأکید کرد: اجرای این کارویژه‌های عمرانی، زمینه بازبینی وضعیت زیرساخت‌ها و رسیدگی هدفمند به مشکلات موجود را فراهم کرده و در رفع بخش قابل توجهی از معضلات شهری مؤثر بوده است.

وی خاطرنشان کرد: تداوم اقدامات عمرانی و توجه به نیازهای محلات، نقش مهمی در بهبود وضعیت معابر، افزایش ایمنی تردد و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان دارد.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«خبرگزاری فارس» مرکز فرماندهی و کنترل مدیریت بحران کشور در پی صدور هشدار سطح نارنجی شماره ۶۲ هواشناسی، نسبت به احتمال وقوع رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید و گردوخاک در برخی مناطق طی روزهای ۴ و ۵ آبان‌ماه ۱۴۰۵ هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کیفرخواست بلاگر هتاک به اتهام اقدام آگاهانه در تایید رژیم صهیونیستی در فضای مجازی، اهانت و فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران صادر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کنترل کیفی آزمایشگاه‌های سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: در بروز هر نوع مسمومیت از هرگونه خوددرمانی و اجبار فرد مسموم به استفراغ به طور جدی پرهیز شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست از دریافت ۱۱۹۸ اثر هنری از سراسر کشور در نخستین نمایشگاه سراسری خلق آثار هنری با موضوع فسیل خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان دستورالعمل جامع الزامات محیط‌زیستی در اجرای رویداد‌های حوزه جوانان که دفتر طرح‌های ملی و فراگیر جوانان وزارت ورزش و جوانان تدوین و پیگیری می‌کند را به استان‌ها ابلاغ کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات گفت: در بازه زمانی ۲۵ مهر تا اول آبان، ۱۵ حادثه جوی در کشور به وقوع پیوست که در جریان آنها ۲ هزار و ۲۳۰ نفر دچار حادثه شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون بیش از یک میلیون فقره تخلف ساکن در مهرماه خبر داد و توقف دوبله و سد معبر را بیشترین تخلفات ثبت‌شده این ماه عنوان کرد.
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» همایش «ایران قوی؛ حماسه اقتدار، پیروزی عدالت برای بیماران پروانه‌ای» امروز یکشنبه 3 آبان‌ماه ۱۴۰۵، با حضور علی کاظمی سخنگوی قوه قضاییه، ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان تهران، قاضی حسین‌زاده رئیس شعبه ۵۵ دادگاه امور بین‌الملل، حجت‌الاسلام...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه رسیدگی به پرونده بیماران پروانه‌ای، امروز یکشنبه سوم آبان ماه با حضور مقامات قضایی در مجتمع قضایی حضرت امام خمینی(ره) برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به صدور و اجرای رأی پرونده بیماران پروانه‌ای، این اقدام را یک دستاورد مهم حقوقی دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است