فرهنگی‌هنری 00:54 - 24 شهریور 1400
در مبتلایان به دیابت قندی، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی بسیار بالاست و داده های انجمن ملی قلب آمریکا نشان می‌دهد که ۶۵ درصد از افراد مبتلا به دیابت بر اثر ابتلا به نوعی از بیماری قلبی یا سکته جان خود را از دست می دهند.

چرا مبتلایان به دیابت بیشتر در معرض بیماریی قلبی هستند؟

به گزارش ایسنا، ابتلا به دیابت نوع دو با افزایش دو تا چهار برابری ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط است و یکی از علل اصلی مرگ در این افراد است.

بررسی ها نشان می دهد که چندین فاکتور سلامت از جمله دیابت، فشار خون بالا، استعمال سیگار، افزایش سطح کلسترول و سابقه خانوادگی بیماری قلبی اولیه، می تواند احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد.

به طور کلی، اگر در فردی فاکتورهای خطرزای بیشتری برای ابتلا به بیماری قلبی وجود داشته باشد، احتمال مرگ ناشی از این بیماری نیز بیشتر است.

چرا دیابتی ها در معرض بیماریهای قلبی هستند؟

یکی از شایع ترین علل بروز بیماری قلبی در مبتلایان به دیابت، سفت شدن عروق کرونر یا تصلب شرایین است.

تصلب شرایین، رسوب کلسترول در رگ های خونی است که اکسیژن و مواد مغذی مورد نیاز قلب را تامین می کنند. با تجمع بیشتر این پلاکت ها و رسوبات، ترومبوز ایجاد شده که منجر به انسداد کامل رگ های خونی و در نتیجه باعث حمله قلبی می شود.

بسته به شدت بیماری قلبی، چندین روش درمانی برای بیماران قلبی مبتلا به دیابت وجود دارد. این بیماران به طور منظم از داروهای رقیق کننده خون و کاهنده کلسترول در کنار داروهای دیگر استفاده می کنند.

توصیه هایی برای پیشگیری از بیماری قلبی در مبتلایان به دیابت

به گزارش ایسنا به نقل از هندوستان تایمز، همواره بر این موضوع تاکید شده که "پیشگیری بهتر از درمان است" و بهترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی این است که به خوبی از خود مراقبت کرده و بیماری دیابت را تحت کنترل داشته باشیم. برخی از مراقبت‌های مهم برای این بیماران عبارتند از:

- کنترل قند خون

- کنترل فشار خون و در صورت لزوم مصرف داروهای کاهنده فشار خون

- کنترل سطح کلسترول خون با کمک رژیم غذایی، ورزش و در صورت لزوم مصرف دارو

- کنترل وزن

- تحرک داشتن

- رعایت رژیم غذایی مناسب برای قلب

- خودداری از استعمال سیگار

- کاهش استرس مثلا با انجام تمرینات نظیر یوگا

انتهای پیام


11229026
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آمار فروش و مخاطب نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا پنجم دی ماه اعلام شد و این مراکز میزبان ۱۲ هزار و ۶۸۳ مخاطب بودند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «سوره صنعا» به زودی روی آنتن شبکه افق سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ترکمن‌های کشورمان سرودی زیبا در وصف کشورمان سر دادند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهران، ساعت ۱۱ صبح یک روز معمولی. در کافه‌ای در خیابان فرشته، دختری ۲۸ ساله با دقت لیوان ماچای سبز فسفری را جلوی نور پنجره می‌گیرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال داستانی «سرزمین مادری» به زودی از شبکه افق پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه برنامه خود برای پخش آثار دنباله دار سینمایی، از شنبه ۶ دی‌ماه تا چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه، مجموعه فیلم‌های دنباله‌دار «تنها در خانه» را روانه آنتن می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «اشک هور» روایت روز‌های پایانی زندگی شهید علی هاشمی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنندگان برنامه پانتولیگ توانستند به خوبی کلمات پانتولیگ را حدس بزنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کافه مستند موضوعی متفاوت درباره ماجراجویی یک کوهنورد با اراده را به نمایش می‌گذارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «سرزمین مادری» به زودی از شبکه افق پخش خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است