اقتصادی 12:52 - 28 آبان 1404
وزیر راه و شهرسازی یکی از زمینه‌های مهم همکاری بین دو کشور در بخش مسکن را مشارکت در ساخت مسکن اجتماعی و مسکن استیجاری عنوان کرد.

اولویت همکاری برای ساخت مسکن اجتماعی و مسکن استیجار

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی کشورمان با نی هونگ، وزیر مسکن و شهرسازی جمهوری خلق چین در حاشیه دومین نشست بین المللی اتصال ریلی چین به اروپا دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان در این دیدار بر ایجاد سرفصل‌های جدید همکاری دو کشور در زمینه مسکن و ساختمان تاکید کرد و برگزاری مستمر نشست‌های دوجانبه را برای روند توسعه مناسبات و پیشرفت‌های مشترک حائز اهمیت خواند.

صادق با تاکید بر اینکه چین یکی از کشور‌های پیشرفته در حوزه ساخت و ساز زیربنا‌های حمل و نقل و مسکن است، از آمادگی جمهوری اسلامی ایران در تمامی زمینه‌ها برای انتقال دانش و تجربیات چین در ساخت و ساز، توسعه شهری و مقاوم سازی بنا‌ها خبر داد.

وی با بیان اینکه یادداشت تفاهم همکاری مسکن دو کشور ایران و چین در سفر رییس جمهور کشورمان به چین به امضای مقامات دو کشور خواهد رسید، این دیدار‌ها و گفت‌و‌گو‌ها را سرآغازی برای ترسیم نقشه راه و تدوین چارچوب‌های همکاری دو کشور در حوزه مسکن و ساختمان عنوان کرد. 

اولویت همکاری برای ساخت مسکن اجتماعی و مسکن استیجار 

وزیر راه و شهرسازی یکی از زمینه‌های مهم همکاری بین دو کشور در بخش مسکن را مشارکت در ساخت مسکن اجتماعی و مسکن استیجاری عنوان و تصریح کرد: حداکثر تسهیلات را در این زمینه در اختیار شرکت‌های چینی علاقمند قرار خواهیم داد.

صادق بر اهمیت انتقال تجربیات دو کشور و انتقال تکنولوژی در حوزه ساخت مسکن اجتماعی و مسکن صنعتی تاکید کرد گفت: از دیگر محور‌های همکاری دو کشور را انتقال تکنولوژی به ایران در حوزه ساخت و ساز‌های مسکن پیش ساخته عنوان کرد.

همکاری مراکز تحقیقاتی دو کشور در حوزه مسکن و شهرسازی و حوزه‌های تخصصی ساختمان، صدور گواهینامه‌های مشترک، توسعه پایدار نواحی شهری و ساخت و ساز با تاکید بر انرژی‌های تجدید پذیر و منابع آب و همچنین مقاوم سازی در برابر بلایای طبیعی و آتش سوزی از دیگر موارد همکاری در حوزه مسکن دو کشور و محور‌های گفت‌و‌گو‌های وزیر راه و شهرسازی کشورمان با وزیر مسکن جمهوری خلق چین بود.

تدوین نقشه راه و برنامه اقدام مشترک 

وزیر راه و شهرسازی در این نشست، همچنین بر همکاری برای تبادل دانش در زمینه مدل‌های موفق چینی در تلفیق حمل‌ونقل با توسعه شهری (Transit-Oriented Development) و تدوین نقشه راه و برنامه اقدام تاکید کرد.

در این نشست دو طرف بر تبادل تجربیات و دانشی که در چین در حوزه ساخت و ساز متناسب با تغییرات اقلیمی، مدیریت مصرف انرژی در ساختمان‌ها و اشتراک تکنولوژی‌هایی که برای خانه‌های هوشمند و متناسب با توسعه پایدار است، تاکید کردند و مقرر شد نقشه راه و برنامه اقدام در این خصوص تهیه شود.


12243713
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:نوار غربی تا روز یکشنبه روند افزایش نسبی دما و دوشنبه وزش باد و کاهش نسبی دما انتظار می رود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج - تهران حدفاصل پلیس راه مهرشهر تا امامزاده طاهر را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت گاز استان تهران گفت: گشت ویژه پایش و کنترل مصرف گاز ادارات دولتی و اماکن عمومی با حضور ۱۲۰ گروه تخصصی بازرسی آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از بهره برداری ۴۵۰۰ واحد مسکونی در قالب پروژه‌های شهری و روستایی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: صرفاً بخش جمع‌آوری و انتقال گاز‌های فلر، بدون احتساب تجهیزات پالایشی، ۱.۱ میلیارد دلار هزینه داشته و تا به امروز ۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرک سازمان امور مالیاتی کشور به فعالان اقتصادی گفت: بر اساس قانون، از اول دی‌ماه ۱۴۰۴، صورتحساب‌های کاغذی فاقد اعتبار مالیاتی خواهند بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد: صبح امروز لکوموتیو قطار مسافری میانه- تهران، هنگام ورود به ایستگاه هشتگرد از خط خارج شد. خوشبختانه ،به هیچ یک از مسافران آسیبی وارد نشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اصلاح نقاط حادثه‌خیز به ۹۵۵ نقطه و ساخت راه‌های روستایی به ۲۹۰۰ کیلومتر رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشته شاخص کل با رشد ۲.۹۷ درصد به ۳،۳۷۹،۸۵۶ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، بازار تجهیزات ریکاوری و تندرستی در ایران با رشد قابل‌توجهی روبه‌رو شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است