ورزشی 21:27 - 14 مرداد 1401
مدیرعامل باشگاه سپاهان گفت: تک تک بازیکنان با نظر مورایس جذب شده‌اند، او مربی بسیار دقیقی است.

ساکت: تک تک بازیکنان با نظر مورایس جذب شده‌اند

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محمدرضا ساکت مدیرعامل باشگاه سپاهان در حاشیه دیدار سپاهان و خوشه طلایی اظهار داشت: بعد از این‌که محرم نویدکیا امکان همکاری نداشت، ۱۲۳ مربی را بررسی کردیم و در نهایت باتوجه به کیفیت و عملکرد مورایس انتخاب شد.

وی ادامه داد: مورایس خواست از اصفهان و سپاهان محرمانه بازدید داشته باشد، ساماندهی و برنامه استراتژیک باشگاه مورد توجه مورایس قرار گرفت، فیلم بازی‌های سپاهان را دید و ارزیابی‌ها را انجام داد، بازیکنان پایه را نیز به تمرینات دعوت کرد و بعد از ارزیابی کامل پذیرفت که با سپاهان کار کند.

ساکت تصریح کرد: مورایس گفت جاه‌طلبی مثبت در سپاهان وجود دارد و زیرساخت‌ها نیز افق بلندی را نشان می‌دهد، تک تک بازیکنان با نظر مورایس جذب شده‌اند، فلسفه و دلیل انتخاب بازیکن را اعلام می‌کند و سپس باشگاه بازیکن را جذب می‌کند.

مدیرعامل باشگاه سپاهان خاطرنشان کرد: مورایس مربی بسیار دقیقی است و انتخاب‌هایش نیز بر اساس ارزیابی‌های فنی است، تیم بر اساس دیدگاه‌های فنی مورایس بسته شد، احتمالاً اقداماتی را داشته باشیم.

وی در پایان گفت: البته مورایس در هیأت مدیره باشگاه توضیحاتی داد، از اردوی ترکیه راضی بود، از تلاش بازیکنان و همبستگی تیمی رضایت داشت که بازیکنان فلسفه وی را دریافت و در زمین اجرا کنند و اعلام کرد که بازیکنان باکیفیتی در اختیار دارد.

انتهای پیام/۶۳۰۹۰/ح/


11646174
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است