اقتصادی 13:48 - 19 اردیبهشت 1400
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران گفت: قیمت جهانی و داخلی نهاده‌های دامی افزایش یافته و همین امر نیز منجر به افزایش هزینه‌های تولید شیر و گوشت شده است.

گاوداران خواستار افزایش قیمت شیرخام شدند

سید احمد مقدسی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه قیمت جهانی نهاده‌های دامی چون جو، ذرت و سویا افزایش داشته است، اظهار کرد: قیمت علوفه، یونجه و ذرت علوفه‌ای نیز در داخل افزایش داشته و همین امر باعث شده که هزینه‌های تولید شیرخام افزایش یابد.

وی ادامه داد: به دلیل این افزایش هزینه‌ها درخواست افزایش قیمت شیر خام را به وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حمایت ارسال کردیم و قیمت ۶۲۹۵ تومان را برای شیر خام پیشنهاد دادیم که این پیشنهاد در حال بررسی است.

رئیس هیات مدیره انجمن گاوداران اضافه کرد: اگر با درخواست افزایش قیمت شیر موافقت نشود تولید نابود خواهد شد و گاوداران نیز برای جلوگیری از ضرر و زیان گاوهای مولدشان را روانه کشتارگاه خواهند کرد، زیرا چاره ای جز این ندارند.

احتمال افزایش قیمت شیر و گوشت

وی در پاسخ به این  سوال که در حال حاضر چند درصد نهاده‌های دامی مورد نیاز گاوداری ها با قیمت مصوب تامین می شود، گفت:۲۰ درصد نهاده های دامی با قیمت مصوب و ۸۰ درصد مابقی را گاوداران از بازار آزاد تهیه می کنند.

مقدسی در پایان گفت: ۷۰ درصد هزینه‌های تولید شیر و گوشت را نهاده تشکیل می دهد و افزایش قیمت نهاده ها منجر به افزایش قیمت شیر و گوشت خواهد شد.

انتهای پیام


11058732
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:هرواحد صنعتی که در کشور ایجاد می‌شود، ستون فقرات اقتصاد ملی را استوارتر می‌سازد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال روزانه حدود ۱۸۰ میلیون لیتر فرآورده و حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، از نصب و راه‌اندازی بالاترین ظرفیت نیروگاه خورشیدی پشت‌بامی بر روی ۱۰۰۰ نقطه شامل ساختمان‌های اداری، مسکونی، تجاری و عمومی در تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:با توجه به نزدیکی این فرودگاه به فرودگاه امام خمینی (ره) و فرودگاه‌های تهران، سرمایه‌گذاری موازی در این حوزه توجیه‌پذیر نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مقاوم سازی مسکن روستایی در کشور زمینه ساز کاهش خسارت در بلایای طبیعی شده که همین امر باعث استقبال بیشتر متقاضیان در روند نوسازی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواخر امشب با ورود سامانه بارشی شاهد کاهش دما در نواحی شمالی کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوری با تأکید بر پایداری تولید و تأمین کالا‌های اساسی گفت: با وجود سخت‌ترین شرایط اقتصادی، ارزی و تحولات بین‌المللی، امنیت غذایی کشور به طور کامل برقرار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از برنامه این وزارتخانه برای افتتاح ۱۴۰ هزار واحد مسکونی و تحویل بیش از ۲۰ هزار قطعه زمین مربوط به طرح جوانی جمعیت تا پایان امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تامین اجتماعی گفت: هزینه‌های ماهانه ۱۲۵ همت است که ۱۰۰ همت از این میزان حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هشتاد و پنجمین جلسه شورای حقوق و دستمزد برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است