ورزشی 07:38 - 22 تیر 1399

ماجرای بخشش ۲ میلیارد تومانی منصوریان و واکنش به برخی شایعات

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا منصوریان هفته پیش با حضور در دفتر باشگاه استقلال و طی دیداری که با مدیرعامل این باشگاه داشت، مطالبات خود به ارزش تقریبی ۲ میلیارد تومان را به این باشگاه بخشید و تسویه حساب خود را امضا کرد تا آبی‌ها دغدغه‌ای بابت مطالبات سرمربی پیشین خود نداشته باشند.

باوجود اعلام صریح باشگاه استقلال و تایید سعادتمند و منصوریان مبنی بر صحت این خبر، برخی اخبار به این مورد اشاره کرد که مطالبات منصوریان ۱۹۵ میلیون تومان بوده که ۲ میلیارد تومان اعلام شد.

این خبر با واکنش‌های زیادی از سوی هواداران مواجه شد و برخی از آنها به تمجید رفتار سرمربی پیشین تیم شان پرداختند. با این وجود احمد سعادتمند و علیرضا منصوریان با انتشار پیام‌هایی جداگانه خبر مبنی بر ۱۹۵ میلیون بودن مطالبات را تکذیب و عدد ۲ میلیارد را بار دیگر تایید نمودند.

ابتدا سعادتمند با انتشار پیامی در صفحه مجازی خود نوشت: «چقدر لذت بخش بود ملاقات با علیرضا منصوریان، کاپیتان محبوب و دوست داشتنی باشگاه که این روزها یکبار دیگر نشان داد همان بازیکن متعصب و دوست داشتنی است که می‌شناختم و این کاَرت شروعی بود برای اثبات دیگر استقلالی‌های متعصب. یکبار دیگر علی منصور عزیز تعصب را ثابت کردی. کمتر کسی هست که از ۲ میلیارد به خاطر باشگاهش بگذرد… ممنونم رفیق».

سپس نوبت به علیرضا منصوریان رسید تا با انتشار پیامی نسبتاً تند نه تنها مبلغ ۲ میلیارد را تایید کند، بلکه برخی افراد را هم متهم به حاشیه سازی برای استقلال کرده و تهدید به افشای نام و رزومه آنها نماید.

منصوریان در پیامی که در صفحه شخصی خود منتشر کرد نوشت: «هر کس به روشی افتخار ایران و آسیا را دوست دارد. خیلی دوست داشتم طلبم از استقلال عزیزم ۲۰ میلیارد تومان بود و من ۲۰ میلیارد تومان را می‌بخشیدم، ولی متاسفانه فقط ۲ میلیارد تومان بود. متاسفانه بعضی‌ها در سایت‌های هواداری به بهانه تعصب مشغول لطمه زدن به پیکر باشگاه استقلال هستند و فقط دنبال حاشیه هستند و این افراد در یکی از سایت‌های هواداری نوشتند طلب منصوریان ۲ میلیارد ریال بوده!!!! شما اگر می‌توانید ۲ میلیون ریال به این باشگاه کمک کنید. بعداً اگر لازم شد اسم و رزومه این بنده خدا را به شما اعلام می‌کنم تا شما دوست و دشمن را تشخیص بدهید. خدایا شر این ویروس کرونا را از جهان کم کن آرامش دوباره حاکم شود.»

در این خصوص خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد علیرضا منصوریان با هماهنگی مهدی عبدیان عضو هیات مدیره باشگاه که ارتباط و دوستی دیرینه ای با او دارد و با میل خودش ساعت ۱۶ روز چهارشنبه در ساختمان باشگاه استقلال حضور یافت و در نشستی که احمد سعادتمند، مهدی عبدیان، مهدی نوروزی معاون اقتصادی باشگاه و شهرام عظیمی در آن حضور داشتند، کل مطالباتش بابت دو فصل حضور در این باشگاه به مبلغ تقریبی ۲ میلیارد تومان را بخشید و صورتجلسه تسویه حساب خود را امضاء کرد تا باشگاه استقلال که غرق در بدهی‌های ریز و درشت داخلی و خارجی است، بابت بدهی به وی دغدغه‌ای نداشته باشد.


10613972
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک باتجربه ایتالیایی نمی‌تواند تیمش را مقابل تراکتور همراهی کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شکست الاتحاد و پیروزی شباب الاهلی در غیاب ایرانی‌ها در لیگ نخبگان رقم خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکنان تیم فوتبال استقلال در پایان نیم فصل یک اردوی تدارکاتی در یکی از کشور‌های حاشیه خلیج فارس برگزار خواهند کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» به احتمال زیاد نام یک بازیکن طی روز‌های آینده به لیست بازیکنان تیم فوتبال استقلال تهران اضافه می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی اینلاین فری استایل شاخه اسپیداسلالوم از آمادگی ملی پوشان برای حضور در مسابقات جهانی سنگاپور ابراز رضایت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: نشان دادیم که تیم باکیفیت تری نسبت به نسف هستیم. آنان روی توپ‌های دوم و ارسال‌ها خطرناک بودند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک رسانه یونانی در گزارشی به بررسی وضعیت مهدی طارمی مهاجم ایرانی تیم فوتبال المپیاکوس پرداخت و از او تمجید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی کاراته ایران برای حضور در مسابقات جهانی به میزبانی مصر عازم این کشور شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پینگ‌پنگ‌باز لژیونر کشورمان با درخشش در بوندسلیگا دو آلمان در جایگاه دوم برترین بازیکنان این لیگ قرار گرفته است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قضاوت دیدار استقلال و الوصل امارات در چارچوب هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا سطح دو، برعهده داورانی از کره‌جنوبی قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است