ورزشی 06:59 - 07 اردیبهشت 1404
بوکسور الجزایری با اعلام اینکه به دنبال دومین طلای المپیک خود است، از آمادگی برای حضور در دنیای حرفه‌ای بوکس خبر داد.

آرزو‌های جنجالی‌ترین بوکسور جهان

ایمان خلیف، بوکسور زن الجزایری که با حضورش در المپیک پاریس جنجال زیادی ایجاد کرد و در نهایت مدال طلا گرفت، از برنامه‌های خود برای افزایش وزن و حضور در المپیک لس‌آنجلس خبر داد.

این بوکسور که به او اتهام مرد بودن زده می‌شود، در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۳ توسط انجمن بین‌المللی بوکس (IBA) رد صلاحیت شده بود. انجمن بین‌المللی بوکس ادعا کرده بود که خلیف در آزمایش‌های صلاحیت جنسیتی رد شده و نباید در رقابت‌های زنان حضور داشته باشد. عمر کرملو، رئیس IBA، گفت: آزمایشات ژنتیکی نشان داد که ورزشکاران رد صلاحیت شده از نظر بیولوژیکی مرد هستند.

اما خلیف در گفت‌و‌گو با روزنامه اسپانیایی مارکا، برنامه‌های خود را برای شرکت در المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس تأیید و فاش کرد که به دنبال رقابت در یک دسته وزنی سنگین‌تر است.

خلیف به مارکا گفت: من روی کسب دومین طلای المپیک در سال ۲۰۲۸ و همچنین آماده شدن برای ورود به بوکس حرفه‌ای تمرکز دارم. آنچه می‌خواهم این است که کار بی‌نقصی انجام دهم و با توجه به اینکه اکنون تعادل ذهنی و جسمی بیشتری دارم، در شرایط بهتری نیز قرار دارم. برای ورود به بوکس حرفه‌ای، منتظر یک قرارداد خوب خواهم ماند و بهترین پیشنهاد ممکن را قبول خواهم کرد.


12183948
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته بیست و دوم لیگ برتر با حواشی خاصی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان ایران به سه نشان طلای کشتی آزاد پیکار‌های رنکینگ‌دار اتحادیه جهانی در تیرانا دست پیدا کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ایران به مدال طلای وزن ۷۹ کیلوگرم کشتی آزاد پیکار‌های رنکینگ‌دار اتحادیه جهانی در آلبانی دست پید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تراکتور با پیروزی مقابل گل گهر در هفته بیست و سوم لیگ برتر به صدر جدول رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن برزیلی تیم رئال مادرید یک جوان آینده دار و خوش تکنیک است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم قرعه‌کشی مسابقات کشتی فرنگی رنکینگ اتحادیه جهانی برگزار شد و ملی پوشان حریفان خود را شناختند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان لیگ فوتبال ایران به بیانیه صادره از سوی باشگاه تراکتور واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سروش رفیعی و کاظمیان بازیکنان مغضوب برای سومین روز از تمرین پرسپولیس کنار گذاشته شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سال‌های سال است که سرخابی‌های پایتخت از گروه بندی و اختلاف در تیم ضربه می‌خورند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ایمان مبعلی و هادی مهدوی کیا به عنوان کادر فنی جدید تیم الفتح امارات معرفی شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است