ورزشی 06:59 - 07 اردیبهشت 1404
بوکسور الجزایری با اعلام اینکه به دنبال دومین طلای المپیک خود است، از آمادگی برای حضور در دنیای حرفه‌ای بوکس خبر داد.

آرزو‌های جنجالی‌ترین بوکسور جهان

ایمان خلیف، بوکسور زن الجزایری که با حضورش در المپیک پاریس جنجال زیادی ایجاد کرد و در نهایت مدال طلا گرفت، از برنامه‌های خود برای افزایش وزن و حضور در المپیک لس‌آنجلس خبر داد.

این بوکسور که به او اتهام مرد بودن زده می‌شود، در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۳ توسط انجمن بین‌المللی بوکس (IBA) رد صلاحیت شده بود. انجمن بین‌المللی بوکس ادعا کرده بود که خلیف در آزمایش‌های صلاحیت جنسیتی رد شده و نباید در رقابت‌های زنان حضور داشته باشد. عمر کرملو، رئیس IBA، گفت: آزمایشات ژنتیکی نشان داد که ورزشکاران رد صلاحیت شده از نظر بیولوژیکی مرد هستند.

اما خلیف در گفت‌و‌گو با روزنامه اسپانیایی مارکا، برنامه‌های خود را برای شرکت در المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس تأیید و فاش کرد که به دنبال رقابت در یک دسته وزنی سنگین‌تر است.

خلیف به مارکا گفت: من روی کسب دومین طلای المپیک در سال ۲۰۲۸ و همچنین آماده شدن برای ورود به بوکس حرفه‌ای تمرکز دارم. آنچه می‌خواهم این است که کار بی‌نقصی انجام دهم و با توجه به اینکه اکنون تعادل ذهنی و جسمی بیشتری دارم، در شرایط بهتری نیز قرار دارم. برای ورود به بوکس حرفه‌ای، منتظر یک قرارداد خوب خواهم ماند و بهترین پیشنهاد ممکن را قبول خواهم کرد.


12183948
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جام جهانی بسکتبال ۳ به ۳ دانشجویان با حضور نمایندگان ایران آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رکورد علیرضا جهانبخش وینگر ایرانی و سابق تیم فوتبال آلکمار هلند شکسته می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران برای دیدار در جام حذفی مقابل پادیاب خلخال برنامه ویژه‌ای دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن تیم استقلال نمی‌تواند این تیم را در جام حذفی همراهی کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال همچنان به کار خود در این باشگاه ادامه خواهد داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های ملی زیر ۱۶ سال و شهداب یزد به دیدار نهایی لیگ برتر والیبال نوجوانان سال ۱۴۰۴ صعود کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال هفت نفره کشورمان از فردا رقابت‌های خود را در بازی‌های قهرمانی آسیا _ آقیانوسیه آغاز می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پسران ایران در مسابقات دو اتلون بازی‌های همبستگی اسلامی در کسب مدال ناکام ماندند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پسران ایران در مسابقات دو اتلون بازی‌های همبستگی اسلامی در کسب مدال ناکام ماندند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست باشگاه استقلال در مورد حواشی اینجاد شده در هفته‌های اخیر پیامی منتشر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است