ورزشی 06:59 - 07 اردیبهشت 1404
بوکسور الجزایری با اعلام اینکه به دنبال دومین طلای المپیک خود است، از آمادگی برای حضور در دنیای حرفه‌ای بوکس خبر داد.

آرزو‌های جنجالی‌ترین بوکسور جهان

ایمان خلیف، بوکسور زن الجزایری که با حضورش در المپیک پاریس جنجال زیادی ایجاد کرد و در نهایت مدال طلا گرفت، از برنامه‌های خود برای افزایش وزن و حضور در المپیک لس‌آنجلس خبر داد.

این بوکسور که به او اتهام مرد بودن زده می‌شود، در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۳ توسط انجمن بین‌المللی بوکس (IBA) رد صلاحیت شده بود. انجمن بین‌المللی بوکس ادعا کرده بود که خلیف در آزمایش‌های صلاحیت جنسیتی رد شده و نباید در رقابت‌های زنان حضور داشته باشد. عمر کرملو، رئیس IBA، گفت: آزمایشات ژنتیکی نشان داد که ورزشکاران رد صلاحیت شده از نظر بیولوژیکی مرد هستند.

اما خلیف در گفت‌و‌گو با روزنامه اسپانیایی مارکا، برنامه‌های خود را برای شرکت در المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس تأیید و فاش کرد که به دنبال رقابت در یک دسته وزنی سنگین‌تر است.

خلیف به مارکا گفت: من روی کسب دومین طلای المپیک در سال ۲۰۲۸ و همچنین آماده شدن برای ورود به بوکس حرفه‌ای تمرکز دارم. آنچه می‌خواهم این است که کار بی‌نقصی انجام دهم و با توجه به اینکه اکنون تعادل ذهنی و جسمی بیشتری دارم، در شرایط بهتری نیز قرار دارم. برای ورود به بوکس حرفه‌ای، منتظر یک قرارداد خوب خواهم ماند و بهترین پیشنهاد ممکن را قبول خواهم کرد.


12183948
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاپیتان تیم فوتبال منچستریونایتد در فصل جاری لیگ برتر انگلیس ۲۰۲۵/۲۶ موفق شده است ۱۲ پاس گل به هم تیمی هایش بدهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته داوران اسامی تیم‌های داوری برای ۳ بازی هفته بیستم لیگ برتر فصل جاری را مشخص کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن تیم ملی فوتسال ایران پیش از دیدار مقابل عراق گفت: واقعیت این است که هنوز کاری نکرده‌ایم. ما ایرانیم و به چیزی جز قهرمانی فکر نمی‌کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتسال ایران پیش از دیدار مقابل عراق گفت: ما ایرانیم و باید از اعتباری که طی سالیان گذشته در فوتسال ساخته‌ایم دفاع کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با برگزاری مراسم رونمایی از تجهیزات ساخت داخل رشته لاکراس، این رشته المپیکی رسما در ایران آغاز بکار کرد 
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس نام ۳ بازیکن مدنظر خود در پست هافبک را معرفی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» میلاد محمدی مدافع چپ پرسپولیس به علت محرومیت قادر به همراهی سرخپوشان برابر ملوان نیست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن سابق پرسپولیس گفت: سرخپوشان باید موقعیت بیشتری در بازی با چادرملو ایجاد می‌کردند و توقع بیشتری از آنها داشتیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس داوری درباره قضاوت وحید کاظمی در بازی پرسپولیس و چادرملو توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی چادرملو گفت: ما با یک لحظه اشتباه و غفلت یک گل را به پرسپولیس هدیه دادیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است