ورزشی 06:59 - 07 اردیبهشت 1404
بوکسور الجزایری با اعلام اینکه به دنبال دومین طلای المپیک خود است، از آمادگی برای حضور در دنیای حرفه‌ای بوکس خبر داد.

آرزو‌های جنجالی‌ترین بوکسور جهان

ایمان خلیف، بوکسور زن الجزایری که با حضورش در المپیک پاریس جنجال زیادی ایجاد کرد و در نهایت مدال طلا گرفت، از برنامه‌های خود برای افزایش وزن و حضور در المپیک لس‌آنجلس خبر داد.

این بوکسور که به او اتهام مرد بودن زده می‌شود، در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۳ توسط انجمن بین‌المللی بوکس (IBA) رد صلاحیت شده بود. انجمن بین‌المللی بوکس ادعا کرده بود که خلیف در آزمایش‌های صلاحیت جنسیتی رد شده و نباید در رقابت‌های زنان حضور داشته باشد. عمر کرملو، رئیس IBA، گفت: آزمایشات ژنتیکی نشان داد که ورزشکاران رد صلاحیت شده از نظر بیولوژیکی مرد هستند.

اما خلیف در گفت‌و‌گو با روزنامه اسپانیایی مارکا، برنامه‌های خود را برای شرکت در المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس تأیید و فاش کرد که به دنبال رقابت در یک دسته وزنی سنگین‌تر است.

خلیف به مارکا گفت: من روی کسب دومین طلای المپیک در سال ۲۰۲۸ و همچنین آماده شدن برای ورود به بوکس حرفه‌ای تمرکز دارم. آنچه می‌خواهم این است که کار بی‌نقصی انجام دهم و با توجه به اینکه اکنون تعادل ذهنی و جسمی بیشتری دارم، در شرایط بهتری نیز قرار دارم. برای ورود به بوکس حرفه‌ای، منتظر یک قرارداد خوب خواهم ماند و بهترین پیشنهاد ممکن را قبول خواهم کرد.


12183948
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شطرنج‌باز مشهدی و نماینده ایران در رده سنی زیر ۱۰ سال مسابقات شطرنج نوجوانان آسیا ۲۰۲۵ امروز مدال نقره گرفت و با حجاب چادر بر روی سکو رفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در پیامی تلاش ورزشکاران اعزامی به بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی و کسب عنوان سومی در این بازی‌ها را ستود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران موفق شد در وقت‌های اضافه تیم پادیاب خلخال را شکست دهد و راهی مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم نونهالان و نوجوانان شطرنج ایران امروز، جمعه ۳۰ آبان، بیست و هفتمین دوره مسابقات شطرنج نوجوانان آسیا ۲۰۲۵ در تایلند را با کسب سه مدال آغاز کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیرحسین زارع با کسب نشان طلای وزنه ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی هشتمین طلای گوش شکسته‌ها را ضرب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روح‌الله رستمی، عضو تیم ملی پاراوزنه‌برداری ایران موفق شد مدال طلای بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵ ریاض را کسب کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوش وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی آزاد ایران به مدال طلای ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یونس امامی آزادکار وزن ۷۴ کیلوگرم ایران در فینال بازی‌های کشور‌های اسلامی با برتری برابر حریفی از جمهوری آذربایجان، مدال طلا را بر گردن آویخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات ۴ وزن پایانی رقابت‌های کشتی آزاد ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی از صبح امروز (جمعه) در شهر ریاض عربستان در حال برگزاری است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو نماینده کشورمان در نخستین مبارزه خود در رقابت‌های جوجیتسو در بازی‌های کشور‌های اسلامی شکست خوردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است