ورزشی 06:59 - 07 اردیبهشت 1404
بوکسور الجزایری با اعلام اینکه به دنبال دومین طلای المپیک خود است، از آمادگی برای حضور در دنیای حرفه‌ای بوکس خبر داد.

آرزو‌های جنجالی‌ترین بوکسور جهان

ایمان خلیف، بوکسور زن الجزایری که با حضورش در المپیک پاریس جنجال زیادی ایجاد کرد و در نهایت مدال طلا گرفت، از برنامه‌های خود برای افزایش وزن و حضور در المپیک لس‌آنجلس خبر داد.

این بوکسور که به او اتهام مرد بودن زده می‌شود، در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۳ توسط انجمن بین‌المللی بوکس (IBA) رد صلاحیت شده بود. انجمن بین‌المللی بوکس ادعا کرده بود که خلیف در آزمایش‌های صلاحیت جنسیتی رد شده و نباید در رقابت‌های زنان حضور داشته باشد. عمر کرملو، رئیس IBA، گفت: آزمایشات ژنتیکی نشان داد که ورزشکاران رد صلاحیت شده از نظر بیولوژیکی مرد هستند.

اما خلیف در گفت‌و‌گو با روزنامه اسپانیایی مارکا، برنامه‌های خود را برای شرکت در المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس تأیید و فاش کرد که به دنبال رقابت در یک دسته وزنی سنگین‌تر است.

خلیف به مارکا گفت: من روی کسب دومین طلای المپیک در سال ۲۰۲۸ و همچنین آماده شدن برای ورود به بوکس حرفه‌ای تمرکز دارم. آنچه می‌خواهم این است که کار بی‌نقصی انجام دهم و با توجه به اینکه اکنون تعادل ذهنی و جسمی بیشتری دارم، در شرایط بهتری نیز قرار دارم. برای ورود به بوکس حرفه‌ای، منتظر یک قرارداد خوب خواهم ماند و بهترین پیشنهاد ممکن را قبول خواهم کرد.


12183948
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۲ اسفند رقابت‌های فوتبال در ایران و جهان برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» به احتمال زیاد ستاره تیم فوتبال برزیل پس از جام جهانی از فوتبال خداحافظی کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دوره بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال با یک رکورد قابل بحث همراه می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال فولاد و ذوب آهن در چارچوب هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال امشب در اهواز برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علت ناکامی تیم فوتبال پرسپولیس در فصل اخیر را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نوذر رودنیل کارشناس داوری گفت: باید خطای بازیکن خیبر بر روی علیپور قبل از اعلام پنالتی گرفته می‌شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که قرارداد امسال من و سروش رفیعی پایین‌تر از همه در تیم است که آن هم ۲۶ میلیارد تومان است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیل گرا نقش پررنگی در باخت‌های سریالی تیم پرسپولیس در نیم فصل دوم رقابت‌های لیگ برتر ایفا کرده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پس از حذف استقلال از رقابت‌های آسیایی و کسب نتایج نامطلوب اخیر، این باشگاه تصمیم به قطع همکاری با ساپینتو گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی بازگشا سخنگوی باشگاه پرسپولیس بیان کرد که یحیی گل محمدی گزینه سرمربیگری ما نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است