رژیم صهیونیستی به اتباعش درباره سفر به اوکراین هشدار داد

در سایه تنش‌های بین روسیه و اوکراین، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی امروز، یکشنبه از شهروندانش خواست از سفر به اوکراین اجتناب کنند.

رژیم صهیونیستی به اتباعش درباره سفر به اوکراین هشدار داد

به گزارش ایسنا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از وزارت خارجه رژیم صهیونیستی گزارش داد، به دلیل تنش‌های امنیتی بین روسیه و اوکراین و با افزایش نگرانی‌ها از حمله احتمالی نظامی روسیه به شهروندان که قصد سفر به اوکراین دارند، هشدار داده می‌شود از سفر به این کشور به خصوص بخش‌های شرقی لوهانسک و دونتسک اجتناب کنند.



این شبکه افزود: به اسرائیلی‌هایی که در حال حاضر در اوکراین هستند وزارت خارجه توصیه می‌کند که هوشیار و به فکر حفظ جانشان باشند.

این در حالی است کی‌یف و پایتخت‌های غربی نسبت به افزایش احتمال اقدام خصمانه روسیه در نزدیکی مرزهای اوکراین ابراز نگرانی کردند.

انتهای پیام

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» نشریه «آتلانتیک» نوشت که کاخ سفید از پنتاگون خواسته گزینه‌هایی را برای حمله به ایران قبل از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آماده کند.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» یک مقام کاخ سفید می‌گوید که صحبت‌های معاون رئیس جمهور آمریکا درباره غنی‌سازی اورانیوم توسط ایران، موضع جدیدی نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوریه گزارش‌ها درباره احتمال ورود این کشور به جنگ یمن را رد کرد و گفت که قصدی برای گشودن جبهه‌های جدید در جنگ ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله با سلاح سرد به یک هنرستان در شهر اوستروونکو در شمال‌شرق لهستان، ۱۰ نفر از جمله پنج دانش‌آموز و دو معلم زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت آمریکا در ریاض با اشاره به حملات علیه فرودگاه‌ها و حریم هوایی عربستان، درباره تشدید درگیری در این کشور و اختلال در پرواز‌ها هشدار داد.
بین‌الملل
«خبرگزاری فارس» بلومبرگ گزارش داده است که در پی یک خطای انسانی دو قطعه از جنگنده اف‌-۳۵ که حاوی فناوری حساس رادارگریزی بودند، به‌جای آمریکا سر از هنگ‌کنگ درآوردند و به چین رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه برای کاهش قیمت سوخت ۱۰ میلیون بشکه گازوئیل از ذخایر خود آزاد می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حملات روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه به دو فرودگاه در عربستان، سه نفر کشته و ۳۶ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان کشور‌های عضو اتحادیه اروپا با افزودن ۱۶۴۶ فرد و نهاد جدید به فهرست تحریم‌های روسیه موافقت کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که پس از پایان جنگ با ایران، بهای نفت کاهش پیدا می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است