اقتصادی 12:23 - 19 اردیبهشت 1400
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) از احیای ۱۷۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران در سال گذشته خبر داد و شرایط دریافت تسهیلات جهش تولید را تشریح کرد.

۱۷۰ واحد صنعتی راکد در تهران احیا شد

یدالله صادقی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه سال گذشته ۱۷۰ واحد تولیدی،  صنعتی راکد و غیر فعال با پیگیری کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید به مدار تولید بازگشتند، اظهار کرد: سال گذشته ۲۲۰ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برگزار شد که به مشکلات ۱۲۰۰ واحد صنعتی و تولیدی رسیدگی و تعداد ۱۲۵۴ مصوبه نتیجه آن بود.

وی همچنین با بیان اینکه به دلیل شرایط سخت اقتصادی ایجاد شده در اثر تحریم ها و شیوع ویروس کرونا، بعضی از واحدهای تولیدی به ویژه صنایع کوچک دچار آسیب شده اند،  وعده داد که با عزم جدی مسئولان و دستگاه‌های اجرایی این مشکلات مرتفع خواهد شد.

صادقی با اشاره به پرداخت تسهیلات رونق تولید همچون سنوات گذشته به واحدهای متقاضی، درباره تسهیلات جهش تولید گفت: تسهیلات جهش تولید به دارندگان جواز تاسیس، توسعه، پروانه بهره برداری، گواهی فعالیت صنعتی، کارت شناسایی کارگاه، پروانه اکتشاف، گواهی کشف، پروانه بهره برداری معدن و مجوزهای صنفی معتبر در قالب سرمایه ثابت و سرمایه درگردش قابل پرداخت است.

به گفته این مقام مسئول متقاضیان تسهیلات جهش تولید باید درخواست خود را از طریق سامانه بهین یاب (behinyab) ثبت کنند تا در صورت تطبیق با اولویت‌ها، به بانک عامل ارجاع شود.

انتهای پیام


11058529
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محورهای شمالی کشور گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از نفوذ سامانه بارشی جدید از سمت شمال کشور طی هفته آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با هدف متنوع‌سازی سبد سوخت و توسعه سوخت‌های پاک، فراخوان عمومی تبدیل کارگاهی خودرو‌های بنزینی به دوگانه‌سوز بنزین/گازمایع و تبدیل رایگان خودرو‌های سواری عمومی و شخصی به سی‌ان‌جی را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران با طرح درخواست تبادل الکترونیکی اسناد گمرکی میان ایران و قزاقستان، بر ایجاد کانال سبز گمرکی میان دو کشور تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی گفت:صرفه اقتصادی قیمت سی‌ان‌جی در حال حاضر به نسبت نرخ اول بنزین که ۱۵۰۰ تومان است، یک سوم نسبت به نرخ دوم ۳ هزار تومانی حدود یک ششم و نسبت به نرخ سوم، یک یازدهم است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ارتقای جایگاه ایران در کریدور‌های بین‌المللی ترانزیتی وتوسعه زنجیره یکپارچه حمل‌ونقل از مهم‌ترین اهداف در حوزه حمل‌ونقل است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصاد مالیاتی گفت: با اجرای طرح مالیات بر سوداگری شاهد کنترل نقدینگی و هدایت آن به سمت بازار‌های موعد خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته در بسیاری از نقاط کشور به ویژه در نواحی شمال غرب شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته در بسیاری از نقاط کشور به ویژه در نواحی شمال غرب شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۱۶ آذرماه در مجموع ۴۰ میلیارد و ۸۷۲ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است