چند رسانه‌ای 10:25 - 02 مرداد 1403
روایتی از اصرار شهید جمهور برای فرود در فرودگاه مهرآباد در بازگشت از اجلاس شانگهای علی‌رغم جو امنیتی به دلیل حوادث سال ۱۴۰۱ را مشاهده می‌کنید.

خاطره‌ای درباره حوادث سال ۱۴۰۱ در هواپیما و جو امنیتی فرودگاه مهرآباد + فیلم

معاون پیگیری ویژه دفتر رئیس جمهور شهید گفت: در زمان وقوع حادثه تهران ما در سمرقند بودیم در اجلاس شانگهای، دو سه روز بعد اجلاس مجامع عمومی سازمان ملل بود، زمان برگشت از نیویورک، گفتند به دلایل امنیتی اجازه نشستن در فرودگاه مهرآباد تهران نیست، شهید رئیسی پیگیر شدند و گفتند بپرسید در حد نگرانی ست یا یک مانع جدی امنیتی وجود دارد؟

شهید موسوی گفتند: ظاهرا مانعی وجود ندارد ولی به علت پروتکل های امنیتی ترجیح همکاران این است که فرود پرواز ما در فرودگاه امام انجام شود.

عده ای از مردم هم که مطلع برگشت آقای رئیس جمهور شده بودند به استقبال آمدند به همین علت ایشان فرمودند نه ما حتما در تهران می‌نشینیم، مردم در فرودگاه مهرآباد منتظر هستند.

در آن زمان پیشنهاد خیلی ها این بود که مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان در پاستور برگزار شود ولی رئیس جمهور این مراسم را در دانشگاه الزهرا برگزار کردند.

 


12075611
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار چند رسانه‌ای

چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین با لباس نظامی در رزمایش راهبردی «زاپاد-۲۰۲۵» در میدان تمرین مولینو واقع در منطقه نیژنی نووگورود حضور یافت.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» بخشی از صحبت‌های زاکانی در خصوص پزشکیان رئیس جمهور را مشاهده می‌کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» معاون قضائی قوه قضائیه در مورد شروط عفو زندان‌های امنیتی در عفو معیاری توضیحاتی ارائه کرد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» بخشی از صحبت‌های مادر و همسر رحمان عموزاد به کسب مدال طلایش در زاگرب را مشاهده می‌کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جههور همزمان با ۵۰ سالگی اورژانس گفت: اورژانس خط مقدم نظام سلامت و کادر درمانی در خدمت بی‌وقفه به مردم است.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» بخشی از صحبت‌های دبیرکل سازمان ملل متحد درخصوص شرایط وحشتناک غزه را مشاهده می‌کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» ویدئویی از اعتراض سربازان صهیونیست با دارو‌های اعصاب را مشاهده می‌کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» بخشی از صحبت‌های رئیس قوه قضائیه در خصوص دشمنان و پیشرفت ایران را مشاهده می‌کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» صحنه‌های نمایشی رژیم صهیونیستی در رساندن آب و غذا به غزه کاملا دروغ است.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» تصاویری از لحظه بمباران بندر الحدیده یمن توسط رژیم صهیونیستی را مشاهده می‌کنید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است