ورزشی 17:55 - 11 مرداد 1403
مهاجمان سایبری با هدف اختلال در برگزاری بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس حملات متعددی را انجام دادند که توسط نیرو‌های امنیتی خنثی شد.

خنثی سازی ۶۸ حمله سابیری با هدف اخلال در بازی‌های المپیک پاریس

براساس گزارشات منتشر شده تاکنون در طول بازی‌های المپیک پاریس ۶۸ حمله سایبری صورت گرفته که البته همه آنها شناسایی و خنثی شده‌اند. ۲ مورد از حملات نیز به سایت‌های المپیک صورت گرفته است.

آژانس ملی امنیت سیستم‌های اطلاعاتی فرانسه (ANSSI) اعلام کرد که با پیش‌بینی افزایش چنین تلاش‌هایی در بازی‌های المپیک پاریس، تمام نهاد‌های مختلف درگیر برای محافظت برابر حملات سایبری را آموزش داده است.

قبل از بازی‌های المپیک، مقامات فرانسوی عملیات بزرگی را برای پاکسازی کامپیوتر‌های آلوده به یک برنامه جاسوسی سایبری که میلیون‌ها کاربر را در سراسر جهان تحت تأثیر قرار داده، راه اندازی کردند.

کمیته برگزاری بازی‌های المپیک قبلی که در توکیو برگزار شد، ۴۵۰ میلیون حمله سایبری را گزارش کردند که بیشتر آنها تلاش‌هایی برای فلج کردن شبکه‌های فناوری اطلاعات از طریق اشباع کردن آنها از اتصالات بود. 

رئیس فناوری پاریس ۲۰۲۴ گفت که او ۸ تا ۱۰ برابر بیشتر از آنچه ژاپن تجربه کرده بود، حملات سایبری را پیش‌بینی می‌کرد.


12078817
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال همچنان به کار خود در این باشگاه ادامه خواهد داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های ملی زیر ۱۶ سال و شهداب یزد به دیدار نهایی لیگ برتر والیبال نوجوانان سال ۱۴۰۴ صعود کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال هفت نفره کشورمان از فردا رقابت‌های خود را در بازی‌های قهرمانی آسیا _ آقیانوسیه آغاز می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پسران ایران در مسابقات دو اتلون بازی‌های همبستگی اسلامی در کسب مدال ناکام ماندند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست باشگاه استقلال در مورد حواشی اینجاد شده در هفته‌های اخیر پیامی منتشر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک سایت یونانی در گزارشی به تمجید از مهدی طارمی بازیکن تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه المپیاکوس پرداخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های ملی شمشیربازی، بسکتبال، دوومیدانی و پارا دوومیدانی جهت حضور در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی شب گذشته وارد ریاض شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لوکا مودریچ برای پنجمین بار توانست همراه تیم ملی کشورش جواز حضور در جام جهانی را به دست بیاورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی هلند از تساوی برابر لهستان در انتخابی جام جهانی ابراز ناامیدی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک ملی پوش ایران تمرینات خود را پس از دوران مصدومیت آغاز کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است