ورزشی 17:55 - 11 مرداد 1403
مهاجمان سایبری با هدف اختلال در برگزاری بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس حملات متعددی را انجام دادند که توسط نیرو‌های امنیتی خنثی شد.

خنثی سازی ۶۸ حمله سابیری با هدف اخلال در بازی‌های المپیک پاریس

براساس گزارشات منتشر شده تاکنون در طول بازی‌های المپیک پاریس ۶۸ حمله سایبری صورت گرفته که البته همه آنها شناسایی و خنثی شده‌اند. ۲ مورد از حملات نیز به سایت‌های المپیک صورت گرفته است.

آژانس ملی امنیت سیستم‌های اطلاعاتی فرانسه (ANSSI) اعلام کرد که با پیش‌بینی افزایش چنین تلاش‌هایی در بازی‌های المپیک پاریس، تمام نهاد‌های مختلف درگیر برای محافظت برابر حملات سایبری را آموزش داده است.

قبل از بازی‌های المپیک، مقامات فرانسوی عملیات بزرگی را برای پاکسازی کامپیوتر‌های آلوده به یک برنامه جاسوسی سایبری که میلیون‌ها کاربر را در سراسر جهان تحت تأثیر قرار داده، راه اندازی کردند.

کمیته برگزاری بازی‌های المپیک قبلی که در توکیو برگزار شد، ۴۵۰ میلیون حمله سایبری را گزارش کردند که بیشتر آنها تلاش‌هایی برای فلج کردن شبکه‌های فناوری اطلاعات از طریق اشباع کردن آنها از اتصالات بود. 

رئیس فناوری پاریس ۲۰۲۴ گفت که او ۸ تا ۱۰ برابر بیشتر از آنچه ژاپن تجربه کرده بود، حملات سایبری را پیش‌بینی می‌کرد.


12078817
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات مدیره باشگاه استقلال درباره روند پیگیری پنجره بسته این باشگاه در CAS توضیح داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون فوتبال برای وارد کردن دستگاه‌های VS به ایران نیاز دارد تا مبلغ این دستگاه‌ها را از ریال به ارز تبدیل کند. این موضوع باید با تخصیص ارز به فدراسیون فوتبال صورت بگیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاپیتان تیم ملی هندبال گفت: خودمان را در فینال می‌دیدیم و اشتباهاتی که همه بازیکنان داشتیم باعث شد نتوانیم به نیمه نهایی صعود کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی امید ایران در آخرین دیدار خود در تورنمنت قرقیزستان با نتیجه یک بر صفر از سد بحرین گذشت. شاگردان امید روانخواه پیش از این از روسیه و قرقیزستان شکست خورده بودند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات رئیسه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گفت: با وجود همه محدودیت‌ها، مجموعه فدراسیون توانست مقدمات اعزام به رقابت‌های جهانی را انجام دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هندبال مردان ایران در آخرین دیدار خود از مرحله گروهی بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض مقابل امارات شکست خورد و از رسیدن به نیمه نهایی بازماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در سومین روز از مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانوسیه فوتبال هفت نفره، تیم ملی کشورمان در آخرین بازی گروهی خود به مصاف تیم تایلند رفت که این دیدار با ۳ بر یک به سود تیم ایران به پایان رسید تا شاگردان طارمی صدرنشین گروه خود شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سه نماینده ایران به فینال کشتی فرنگی ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی راه پیدا کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم امید ایران پیش از مصاف با بحرین در تورنمنت قرقیزستان گفت: سه بازی در طول هفت روز، زیاد عادی نبود و می‌شد این تورنمنت به شکل دیگری برگزار شود و از فشردگی مسابقات کم شود. ما شرایط تمرینی مناسبی نداشتیم و این کار ما را سخت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سی‌ونهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر مردان ایران روز چهارشنبه ۲۸ آبان با ادای احترام به ستاره فقید والیبال و برگزاری هفت دیدار همزمان در شهر‌های سیرجان، یزد، گرگان، اردکان، تهران (دو مسابقه) و اسلامشهر آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است